Partyflock
 

A new Frequency is born

gepubliceerd door , op
A new Frequency is born
11 maart 2010
FeestFrequency · Hemelvaartsnacht
Datumwoensdag 12 mei 2010
WinactieFrequency actiegesloten
LocatieEindelijk Weer
A new Frequency is born. Een party die de classics, early rave & hardcore sounds laat leven. Frequency zal op 12 mei voor de eerste keer zijn intrede maken in de vernieuwde locatie Eindelijk Weer te Almere op 12 mei 2010. Het geluid laat op deze locatie niks te wensen over. Onder het motto: 'die bas moet je niet horen, maar die moet je voelen!' zal je bij deze editie de ouwe klassiekers om je oren krijgen.

De locatie is onlangs verbouwd tot een waardige beukarena met één zaal voor duizend man. Met een superdik geluidssysteem en uitermate hoogwaardig showgehalte zal met een groot arsenaal aan early knallers Almere weer de oude hardcore doen herleven oftewel the good old days. Deze eerste editie heeft Frequency een zeer spectaculaire line up zijn, met dj sets van ouwe klassiekers en speciale combo's,

Zoals Chosen Few vs Da Predator (Mokum Records versus Cenobite) die met hun combo plaatjes zullen draaien uit de ouwe doos waar je weer het kippenvel op je rug van krijgt. Chosen Few gaat al lange tijd mee en laten we wel zeggen wie kent één van de bekendste hardcore platen "Name of the DJ" nou niet. Do they need to say more? En dan Da Predator een ongelofelijke technisch artiest die de vetste mix trucs uithaalt waar je later nog met je oren van staat te klapperen. Een gouwe ouwe deejay wie heeft daar als echt gabber niet zijn ouwe maxies op kapot gestampt. 'Like he says', 'I've Got da mind of a lunatic', Dj Buzz Fuzz, ooit uitgeroepen tot de beste hardcoreproducer in de ouwe gouwe jaren. Die deze keer draait met een special BZRK dj sets, een setje met alleen maar tracks van zijn eigen label BZRK. Vijfenveertig minuten lang alleen maar de dikste en vetste tracks van de meester zelf.

Paul van der Vooren, beter bekend als Dj Pavo een DJ en producer die sinds 1992 op de grootste houseparty's actief is. Pavo zal op deze editie een speciaal combo setje weggeven met dj Buzz Fuzz een set die je niet al te vaak hoort en natuurlijk een eigen set solo met alleen maar de beste hardcore tracks van toen gemixt door Pavo met zijn eigen Pavostijl. Dat word dus: 'hakken en bijlen'.

Ook Dr. Z-Vago, de in Almere opgegroeide spraakmakende dj zal op het podium verschijnen. Hij maakt in 1997 & 1998 overuren, elk weekend draaide hij voor volle zalen,van stad tot stad, nu 12 jaar later zal Dr. Z-Vago en set geven waar zelfs hij weer de kriebels van in z'n maag krijgt!

DJ Gizmo, de internationale dj met 25 jaar ervaring, een dj die draaide op 's werelds grootste raves met o.a. The Dreamteam. Party's all around the world, van Australië tot de USA. In 1995 werd hij uitgeroepen tot 'Best International DJ in Zwitserland!
De naam van Dj Gizmo is onlosmakelijk verbonden met het stormachtige succes van de gabberhouse in de jaren negentig. Maar hij is terug met de ouwe school op Frequency.

Dan een dj die tot één van de favorieten behoort in de Nederlandse scene;dj Champ-e-on. Met zijn eigen unieke style en zijn af en toe grappige optredens weet hij precies wat het publiek wilt. Dj Champ-e-on laat je het gevoel van vroeger weer voelen, 'een dj met een historie'.

Resident's zijn: Dj The Antidote bekend van grote feesten zoals Hellbound en Ground Zero deze avond zal hij een duo vormen met Dj Therapy. Een duo waar je die avond zeker niet omheen kan! Normaal gesproken draaien deze mannen hardcore 2 the bone, maar speciaal voor Frequency hebben zij een ouwe flavour. Deze avond wordt gehost door Mc Justice, een zeker geen onbekende stem, want hij host samen met 'Sietse van dalen' elke woensdag avond de shows van Thunderdome radio. Een Mc met een dijk van een stem zal je begeleiden in de reis terug in tijd.

Ben je klaar voor een avond compleet vol gekkigheid, lasershows, en full entertainment scheer je haar maar weer op en haal je aussie en maxxies maar uit de kast, you're going back in time.

Tickets en info
Wil je meer te weten komen over dit evenement en Informatie over ticketverkoop cheq: www.1frequency.nl
Kaarten kosten €15 (ex fee) en koop je online op www.1frequency.nl of in de winkel bij Free Record Shop en Primera's
Minimumleeftijd is 18 jaar.

Do you feel the Frequency?

6 opmerkingen

 
Hier hebben we zin in :D
Lekker bezig, heb er zin!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2768, 2150}
Artiest The Antidote
Whaaaaahaaa knallen maar!!!!

do you feel the frequency??
 
Onder het motto: 'die bas moet je niet horen, maar die moet je voelen!'

erg origineel zeg :lol:

ziet er verder wel netjes uit :jaja:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2150, 1210}
Artiest {SHOWLIST artist 9722, 20805}
pessa pessa
laatste aanpassing