Partyflock
 
­ Nederland

Early Bird verkoop Salvationz gestart

gepubliceerd door , op
Early Bird verkoop Salvationz gestart
11 maart 2010
FeestSalvationz · Outdoor festival
Datumzaterdag 12 juni 2010
WinactieSalvationz actiegesloten
LocatieLandgoed Duynenwater Site
Op zaterdag 12 juni 2010 is het zover. Het nieuwe festival Salvationz barst dan los op het Landgoed Duynenwater te Eersel, van 11.00-23.00 uur is deze locatie het decor van een nieuw outdoor festival waar house, club, eclectic, techhouse, progressive en trance uit de speakers knallen verdeeld over twee area's. De lineup kent vele top dj’s achter de draaitafels die er voor zorgen dat de bezoekers helemaal los gaan onder het motto 'enjoy earth like heaven'.

Niemand minder dan Ferry Corsten zal één van de area's afsluiten! Met zijn zevende plek in de DJ MAG Top 100 mag je spreken van een absolute topper in de dj wereld. Verder is het de organisatie gelukt om Real El Canario en Vato Gonzalez aan de veelbelovende Line up toe te voegen.

Het Landgoed Duynenwater is een prachtige locatie voor een festival door de aanwezigheid van bos, water en strand, wat met een lekkere sound een ideale setting oplevert voor een feestje! Op het festivalterrein zal het voor de bezoekers aan niets ontbreken, het decor zorgt voor hemelse taferelen, de food & beverage mogelijkheden zijn optimaal en er is een vette chill out ingericht waar men lekker kan chillen.

Kaarten voor Salvationz zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.salvationz.nl en alle Primera verkooppunten. Prijzen van de Early Bird tickets zijn € 25,- (ex. fee) en de reguliere tickets zijn € 32,50. Check de website van Salvationz en maak kans op free tickets en doe mee aan de vele winacties!

7 opmerkingen

nog nooit ferry korsten feesje , lijkt naar een super feesje tralala xxx
laatste aanpassing
word een mooi feestje!
Lekker op E3, hopelijk ook mooi weer :D
Word zeker geweldig feestje!
Zonnebril en biertje en een party bouwen!
x
Wordt een top feestje als het weer mee zit denk ik..
wordt een gezellig feestje was het maar zaterdag