Partyflock
 

Voidd nodigt zaterdag Marcus Meinhardt en Youandme uit

gepubliceerd door , op
Voidd nodigt zaterdag Marcus Meinhardt en Youandme uit
23 februari 2010
De maart-editie van Voidd staat weer voor de deur en dat betekent traditioneel een flinke portie vuurwerk in Studio 80. Dit keer staan de Duitse Marcus Meinhardt en youANDme als buitenlandse gasten op het programma. Naast deze helden uit Berlijn, is er ook weer ruim baan voor Amsterdams trots. Aanstaande zaterdag zullen Flowing, Moritz en rooky Tim Hoeben de line-up compleet maken. De vorige edities van Voidd waren steeds vroeg uitverkocht, dus zorg dat je op tijd bij Studio 80 bent of een kaartje in de voorverkoop koopt.

De absolute headliner van de avond is Marcus Meinhardt. Marcus is al jaren één van de sleutelfiguren in de Berlijnse housescene, maar ook in Studio 80 is hij geen onbekende meer. Tijdens afgelopen ADE ‘09 draaide hij samen met Marco Resmann de sterren van de hemel op het roemruchte 24 Hour Party People. Daarnaast was het jaar 2009 sowieso een klapper voor meinhardt, die o.a. de Super Flu remix van zijn track ‘Mad Max’ een absolute wereldhit zag worden. Geen wonder dus dat de labeleigenaar van Upon You opnieuw is gevraagd om Studio 80 te bezoeken en Voidd komende zaterdag af te sluiten.

De tweede internationale act van de avond is het duo youANDme. Ook zij bleven de laatste tijd niet onopgemerkt, mede dankzij hun eigen vinyllabel Ornaments, een reeks nieuwe releases en een wereldset in de Panoramabar. En nu staan beiden heren dan voor de eerste keer in Studio 80. De grote zaal zal worden warm gedraaid door nog een andere debutant: Tim Hoeben. Deze nieuwkomer, die inmiddels toch al beschikt over een ijzersterke sound, staat volgende week in de finale van de TWSTd dj- contest.

De tweede zaal is het domein van het altijd dynamische duo Flowing. En niet voor niks, want ze hebben inmiddels bewezen Studio 80 op elk tijdstip naar hun hand te kunnen zetten. Bovendien won de vrouwelijke helft van het duo, glamourgirl Ingy, vorige week een Gouden Kabouter voor meest Sexy dj. Flowing zal ondersteund worden door Sunday Spirit resident en alleskunner dj Moritz.

Tickets kosten 12 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de deur. De vorige Voidd feesten waren allemaal vroeg uitverkocht. Het is daarom aan te raden om een ticket in de voorverkoop te kopen of om niet te laat naar Studio 80 te gaan.

3 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Marcus Meinhardt en Flowing!

En de rest natuurlijk ;)

VET!
marcus meinhardt held :respect: nu alweer zin in een altijd legendarische set van hem op sms :D