Partyflock
 

I love los start strandseizoen in scheveningen

gepubliceerd door , op
I love los start strandseizoen in scheveningen
8 maart 2010
FeestI love Los · Grand opening
Datumzaterdag 24 april 2010
WinactieI love Los actiegesloten
LocatieBarefoot
Het is misschien wat vroeg, maar grote verrassingen zijn nu eenmaal moeilijk geheim te houden. Op zaterdag 24 april keert I love los namelijk weer terug naar het strand! In Scheveningen wordt strandclub Barefoot met een warm housegevoel omarmd en klaargestoomd voor de feestelijke zomermaanden. Bezoekers worden getrakteerd op een uiterst smakelijke line-up van stevig gewortelde house-dj's versus volbloedige technohelden, te weten: Chocolate Puma, Funkerman, Sunnery James & Ryan Marciano, Ille Bitch, Philip Young, Fetish Verdi e.a. Twee zalen, dubbel feest: het strandseizoen begint bij I love los! Kaarten zijn nu te koop via www.soulmax.nl.

Grand Opening met internationale toppers
Weg met de sjaals, mutsen en winterlaarzen: over niet al te lange tijd kunnen de teenslippers en zonnebrillen weer uit de kast! Evenementenbureau Soulmax loopt vast op de polonaise vooruit: op 24 april hevelt zij haar succesvolle clubconcept I love los over naar het strand. Om verzekerd te zijn van een goede sfeer heeft de organisatie twee houseacts van wereldformaat in huis gehaald. De eerste is het duo Gaston Steenkist en René ter Horst, beter bekend als: Chocolate Puma. Begin jaren negentig braken zij wereldwijd door met hun eerste plaat 'Give It Up', destijds uitgebracht onder hun eerste alias 'The Good Men'. Sindsdien zijn ze onder de naam Chocolate Puma onophoudelijk doorgegaan met het maken van ritmische trommelhouse. In 2006 plakten ze er een waardige opvolger aan vast: de zomerse clubhit 'Always and Forever'. Later zou ook de samenwerking met het talentvolle duo Bingo Players naar succes leiden – het resulteerde in de veelgedraaide tracks 'Touch Me' (2008) en 'Disco Electrique' (2009). Naast produceren zijn de mannen van Chocolate Puma ook een sensatie achter de draaitafels. Het merendeel van de muziek komt uit eigen studio, wat aangeeft dat men op 24 april mag reken op een zeer exclusieve set!

De andere hoogvlieger van de avond is Funkerman. In de context van meest gerespecteerde producers van dit moment gaat zijn naam de hele wereld over. In een interview zei hij ooit: "Ik ben degene die het langst aan de zijlijn heeft gestaan," daarmee duidend op de periode voor zijn doorbraak. Ruiken aan wereldwijd succes deed hij lange tijd aan de zijde via zijn collega Fedde Le Grand, met wie hij het label Flamingo Recordings runt. In 2007 stapte hij uit diens schaduw door zelf ook door te breken met een housekraker: 'Speed Up'. Inmiddels is Funkerman vaker in het buitenland te vinden dan in Nederland; Soulmax is daarom erg trots hem voor de eerste strandeditie van I love los geboekt te hebben.

Wie ook een uitlichting verdienen zijn Sunnery James & Ryan Marciano. In een tijd waarin dj's haast alleen nog doorbreken met een hit hebben deze jongens dat op ouderwetse wijze gedaan door zich keer op keer in de clubs te bewijzen. Hun charismatische overkomen maakt Sunnery en Ryan tot een gewilde act en ondanks hun jonge leeftijd hebben de mannen al ruime ervaring op zak. Zo deelden zij de draaitafels al eens met houselegendes Dennis Ferrer en Kerri Chandler en hebben ze op nagenoeg alle grote festivals in Nederland hun visitekaartje afgegeven. Om de vaart erin te houden hebben de heren zich inmiddels ook het produceren eigengemaakt – Sunnery James & Ryan Marciano leveren tracks af voor o.a. Sneakerz Muzik, Hardsoul Pressings en Dirty Dutch Music. Op 24 april zetten zij in strandclub Barefoot hun voet tussen de deur, evenals Soulmax' residents Fetish Verdi, Joop Junior en Anjiro Rijo. De ritsende vocalen van MC Boogshe maken het feest compleet.

Tweede zaal zweeft op technogolven
Na de eerste twee edities 103 het jaar moge het bekend zijn dat I love los méér is dan house. Vanaf dit jaar is techno ook onderdeel van de show! Na sterke bijdrages van Remy en Warren Fellow is nu de beurt gegeven aan Ille Bitch en Philip Young. Beiden zijn onder de Radar van de mainstream bekend als echte diepgravers, druk smijtend met onvervalste stuitertechno. Ille Bitch begon zijn loopbaan in zijn eigen stad Haarlem en heeft zich via residenties in de Stalker en Lichtfabriek in het circuit geknokt. Philip Young begon op een commerciëler niveau, maar heeft zich gaandeweg steeds meer vastgebeten op de underground sound van techhouse en minimal. Op 24 april duiken beide dj's de muzikale diepte in, vergezeld van opkomende technoduo's Firmware en Outsiders.

Speciale maatregelen en parkeren
De winter mag op 24 april dan wel voorbij zijn, maar elke nuchtere Nederlander weet dat de lentemaanden niet altijd zonnig weer beloven. Daarom zorgt Soulmax bij slechte weersvoorspellingen voor een overdekt terrein, zodat het strandfeest in alle gevallen door kan gaan. Maar, weer of geen weer; voor de rokende feestgangers is er sowieso een zonzijde: er mag buiten gerookt worden!

Tot slot: voor degenen die met de auto komen is er ruime parkeergelegenheid aan het begin van het Zwarte Pad. Op zaterdag betaal je tot 02.00 uur een uurtarief van 1,90 euro met een maximaal dagtarief van 12,30 euro. Bezoekers die liever met het openbaar vervoer reizen, kunnen na het evenement gebruik maken van de nachtbus (halte Kurhaus).

Earlybird actie, kaarten en meer informatie
Wie al hunkert naar de zomer is op zaterdag 24 april van hart welkom het strandseizoen bij Barefoot in te luiden. Speciaal voor deze Grand Opening loopt er tot 1 april een earlybird actie. Kaarten zijn tot die tijd voor 12,50 euro verkrijgbaar in de voorverkoop. Daarna betaal je zowel online als aan de deur 17,50 euro. Pak dus je voordeel en bestel kaarten via www.soulmax.nl.

1 opmerking