Partyflock
 
­ Nederland

Non Night @ klinch

gepubliceerd door , op
19 maart vindt de eerste Non Night van het label Non Records plaats. Non Records is een platenlabel dat een breed spectrum aan muziek uitbrengt. De muziek varieert van diepe analoge pop tot classic vintage popsongs met elektronische invloeden en moderne dance noise. Het label heeft live spelen torenhoog in het vaandel staan. Op deze avond passeren dan ook maarliefst drie live-acts de revue.

Zombie Nation (UKW Records/Turbo Recordings) is al meer dan tien jaar actief in de electroscene. De nodige hits staan op zijn naam, maar op een podium komt deze man pas echt goed tot zijn recht. Op de Non Night zal hij een speciale live-act ten gehore brengen. Niet vaak in Nederland te bewonderen, dus grijp die kans!

Orgue Electronique (Bunker Records/Creme) is een van de boegbeelden van de Haagse electroscene. Hij heeft zowel alleen, als met zijn partner in crime Legowelt, de nodige Nederlandse electro/disco/house klassiekers op zijn naam staan. Geïnspireerd door Detroit techno en Chicago house, zal Orgue Electronique een dj-set geven die je niet in de koude kleren gaat zitten.

The Benelux (NON Records), een vierkoppige band uit Amsterdam. Ze maken nummers met zeer aanwezige popstructuur, maar altijd met een zeer dansbare inslag. Drums, gitaar, elektronica en zang vullen elkaar naadloos aan. Verfrissend, maar dan niet op een pretentieuze manier. Verwacht enorme hoeveelheden energie.

Palmbomen (NON Records) maakt tracks die een kruising zijn tussen italo disco en 60's pop. Met verlaten synthesizers, live zang en geluiden die rechtstreeks uit de Amazone lijken komen, verzorgt Palmbomen een dansbare live-act. Een genrenaam is moeilijk te geven, maar het zou waarschijnlijk iets worden als "psychedelic chillwave italopop".

Bear (oprichter Non Records) heeft een breed scala aan electro, disco en house paraat staan om over het publiek uit te storten. Electrohits van nu en obscure 80's klassiekers wisselen elkaar in rap tempo af. Zijn uitermate flexibele dj-set zal de avond openen en afsluiten. Deze avond dus nog niet (!) live.