Partyflock
 
­ Nederland

Dirty Dutch vs The World
Eerste artiesten zijn bekend

gepubliceerd door , op
Chuckie, David Guetta, Dennis Ferrer, Sidney Samson, Estelle (live), Shermanology, Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike zijn de eerste namen die ID&T met trots voor het Dirty Dutch vs The World Festival op 19 juni Almere Strand bekendmaken. Aanstaande zaterdag is het zover, dan gaat de Dirty Dutch 'die-hard' pre sale van start! Degenen die zich de laatste Dirty Dutch pre sale nog kunnen herinneren weten dat je er snel bij moet zijn. Vorige keer waren de eerste 2.500 tickets in een record tempo van vier minuten verkocht! Nu is het weer zover: Dirty Dutch lanceert voor de eerste keer een eigen festival met een duidelijke typerende stijl. De eerste namen geeft ID&T bij deze vrij:

Chuckie - Generaal en president van music label Dirty Dutch Music schiet als een komeet door de internationale dance markt. Met mooie samenwerkingen op het allerhoogste niveau is onze nationale held zelfs internationaal niet meer te stoppen. Met Dirty Dutch avonden in de beste clubs over de hele wereld lijken Dirty Dutch en Chuckie niet meer te stoppen. Je kan de Dirty Dutch avonden dit jaar mee maken in o.a. Miami, London, Las Vegas, New York en Ibiza en er zit nog veel meer aan te komen. Hou de websites hiervoor in de gaten.

David Guetta - Inmiddels peetvader en vriend van Dirty Dutch die de opkomst van Dirty Dutch altijd heeft ondersteund. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat David Guetta als artiest aanwezig zal zijn bij de lancering van de eerste Dirty Dutch festival.

Dennis Ferrer - Hij was al groot en nu is hij nog groter! Dennis Ferrer houdt eigenhandig deepsoul in leven en brengt dimensie in house zoals house hoort te zijn. Met zijn magische sound slaat Dennis Ferrer een mooie brug waarbij zelfs de meest kritische 'techno head' moet toegeven dat het 'vet' klinkt. Het is een grote eer om Dennis Ferrer na z'n hit single 'Hey Hey', waarmee hij terecht een Grammy nominatie scoorde, als een van de eerste namen bekend te maken.

Sidney Samson - Als grote verrassing scoort Sidney Samson een platina plaat met 'Riverside' in de internationale dancescene. Sidney Samson, lid van de Dirty Dutch familie, draagt een hele grote steen bij in de doorbraak van de Nederlandse house sound op de wereldmarkt door direct na 'Riverside' met 'Shut up and let it go!' de volgende klapper van een hit te scoren.
Estelle(Live) - Superster 'Estelle' ook wel bekend van de hitsingle met Kanye West 'American boy' en natuurlijk van de laatste single 'One love' met David Guetta lijkt dit jaar de slagroom te gaan worden op de Dirty Dutch taart. Het Dirty Dutch festival onderscheid zich van andere dance festivals vanwege het hoog live gehalte. Met Estelle als een van de headliners lijkt de toon gezet.

Shermanology - Talent uit eigen huis! Daarvoor moet je bij de Sherman’s zijn. Andy en Dorothy Sherman, broer en zus, beter bekend als Shermanology, vertegenwoordigen de nieuwe generatie helden van eigen bodem. Met 'Amen' scoorde Shermanology samen met Fedde le Grand een internationale hit, 'Hey You!' is een eigen track die nu uitkomt en waarvan al bijna zeker is dat het een hit gaat worden!

Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike - Dit zijn absoluut jongens die het op dit moment fantastisch doen, met exclusieve remixes voor o.a. Tiësto. Bovendien zijn zij de producers van het Tomorrowland anthem 2010. Hiermee horen Dimitri Vegas & Like Mike & Like Mike absoluut in het rijtje internationale namen op Dirty Dutch vs The World thuis.

Met 'die-hard' ticket naar B4 party op BC Bloomingdale!
De die hard tickets zijn dit jaar extra hot! Met de eerste namen die ID&T bekendmaakt geven ze aan dat 'Dirty Dutch vs The World' festival geen half werk zal leveren. De eerste 2.500 kaarten of ook wel de die-hard tickets zijn dit keer ook weer gekoppeld aan een B4 party. Dit jaar gehouden in de meest succesvolle beachclub van Nederland BC Bloomingdale. De 'Dirty Dutch vs The World B4 party' zal dit keer gehouden worden op 20 maart in het openingsweekend van BC Bloomingdale. Dit event is besloten en uitsluitend toegankelijk met een Die-hard ticket! Er is dus geen voor- of deurverkoop voor de Dirty Dutch vs The World B4 party. Wil je hier absoluut bij zijn koop dan je 'die-hard' ticket. De vvk start a.s. zaterdag om 10.00u via de www.dirty-dutch.com. De reguliere verkoop start zaterdag 20 maart ook via www.dirty-dutch.com

23 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2150, 1210}
Artiest {SHOWLIST artist 9722, 20805}
Naaiers!!!
naaiers? dat valt wel mee! ik vind het een slimme set alleen dit wordt zeker een " heel veel vervelende en handtastelijke Macro's aanwezige mannetjes en meisjes van 18 die dat heel vervelend vinden maar toch ook wel weer leuk want ze zijn geil op aandacht festival"
 
dirty dutch is voor:

Uitspraak van meester-simply op vrijdag 5 maart 2010 om 11:45:
heel veel vervelende en handtastelijke Macro's aanwezige mannetjes en meisjes van 18 die dat heel vervelend vinden maar toch ook wel weer leuk want ze zijn geil op aandacht festival

allemaal de handtasjes in het midden en losssssgaaaan :rot:
Ze strijken idd ook neer in Miami. No way dat ik daar heen ga. Pak wel betere feesten dan dit

Uitspraak van meester-simply op vrijdag 5 maart 2010 om 11:45:
naaiers? dat valt wel mee! ik vind het een slimme set alleen dit wordt zeker een " heel veel vervelende en handtastelijke Macro's aanwezige mannetjes en meisjes van 18 die dat heel vervelend vinden maar toch ook wel weer leuk want ze zijn geil op aandacht festival"

+1
bontkraagjes house!
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 5 maart 2010 om 12:56:
heel veel vervelende en handtastelijke Macro's aanwezige mannetjes en meisjes van 18 die dat heel vervelend vinden maar toch ook wel weer leuk want ze zijn geil op aandacht festival

+2
Als het nét zo geweldig wordt als Dirty Dutch Outsiders afgelopen december...............................:loser: (weet ook niet waarom ik me heb over laten halen om dáár heen te gaan.....in 1 woord....SLECHT)

Geef mijn portie dan maar aan fikkie!!!!!!!!!! :jaja:
laatste aanpassing
defqon is meestal ook rond die tijd toch? of is dat een week eerder? Staat nog niks over defqon op q-dance site! alleen defqon australie
Uitspraak van Brainraver op vrijdag 5 maart 2010 om 13:43:
defqon is meestal ook rond die tijd toch? of is dat een week eerder? Staat nog niks over defqon op q-dance site! alleen defqon australie

Dat is de week voor Dirty Dutch...

3 redenen om NIET naar Durty Dutch te gaan:

1:
Uitspraak van The Martin op vrijdag 5 maart 2010 om 13:22:
heel veel vervelende en handtastelijke Macro's aanwezige mannetjes en meisjes van 18 die dat heel vervelend vinden maar toch ook wel weer leuk want ze zijn geil op aandacht festival

+3

2: Oranje voetbal die dag tegen Japan

3: Je zal op dat terrein lopen terwijl je de week ervoor op Defqon was:/ dat zou een tegenvaller zijn...
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Kom, we gaan ff lekker een potje negatief doen...

Slechte energie mensen!
Uitspraak van vanKnetteren B) op vrijdag 5 maart 2010 om 14:55:
: Je zal op dat terrein lopen terwijl je de week ervoor op Defqon was:/ dat zou een tegenvaller zijn...

Lijkt me heerlijk! Eerst Defqon.1 en de week erop dit feestje! M'n Defqon-roes duurt toch altijd een week en daarna kletter ik weer keihard terug op de aardbol :cry: maar dat hoeft nu dus niet want ik kan er zo een week achteraan plakken :D

Ben nog nooit op een Dirty Dutch feest geweest dus geen idee of 't klopt wat mensen hier allemaal zeggen, ik weet alleen wel dat ik Chuckie een enorme held vind en ik altijd in de kamer sta te stuiteren als ik z'n setjes hoor. En David Guetta, tja, 'commercieel' misschien, maar dat zal me aan m'n kont roesten, ik vind de muziek die hij maakt heerlijk! Draai z'n laatste cd helemaal grijs, krijg er echt een goeie vibe van.

Van handtastelijke kerels heb ik toch geen last want als dinosauriër val ik buiten de doelgroep :D Ach, bontkraagjes-house, sjaaltjes-techno, diamantenoorbelletjes-hardstyle, stinkhonden-tekno, beenwarmer-trance, het zal allemaal wel. Toevallig vind ik deze muziek dus wel vet :bloos:

:cheer:
laatste aanpassing
Haha, Nou Wackiejacky, ik ken je niet maar als mede-dinosaurier ben ik het helemaal met je eens :respect:
minder zeuren en meer feesten!!!!
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 5 maart 2010 om 18:15:
En David Guetta, tja, 'commercieel' misschien, maar dat zal me aan m'n kont roesten, ik vind de muziek die Joachim Gerraud maakt heerlijk!

:roflol:
wel een toffe dj ! alleen helaas nogal een handje van om platen te draaien die na het vinyl circuit al op single zijn verschenen en ook nog is een clip op tv dan ben je al 3 trajecten verder en heb je het zo vaak gehoord dat ie zich als dj van zon niveau met wekelijks zoveel goede promo's in zijn postbus niet alleen achter de feiten aanloopt maar ook nog is compleet onnodig ! :no:

Chuckie zelfde laken een pak , maar daarintegen is hij mixtechnisch zo begaafd , dat het een genot is om te kijken, luisteren en helemaal uit je plaat te gaan !
laatste aanpassing
die hard tickets in de pocket.
Je ziet altyd dat iedereen bij de dd feesten negatieve comments gaat neerzetten alleen vraag ik me af waarom je uberhaupt komt lullen... ga lekker bij je eigen feesten neerzetten dat je het dope vind ofzo, en ga niet lopen haten hier want de mensen die er wel van houden weten dat het elke keer weer gruwelijk is. Voor iedereen met dezelfde mening CU 19 JUNI :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 5 maart 2010 om 18:15:
Ben nog nooit op een Dirty Dutch feest geweest dus geen idee of 't klopt wat mensen hier allemaal zeggen

Als 10% het zei zou ik wel begrijpen dat je eens wilde gaan kijken daar:9 Maar als 90% het hier zegt op het forum zou ik toch ff 2x nadenken voordat je een kaartje gaat halen lijkt me zo:roflol:
pleasure island:bounce:
veel beter!
HATERS:P

blijf dan thuis, loop niet te zeuren!
ik ga los heb net m'n 3 tickets binnen waarvan elke ticket, LET OP ELKE TICKET: VOOR 2 PERSONEN GELD!
Line up is dope, locatie is dope, WHY STAY HOME IF YA ALL CAN PARTY YOUR ASSES OFF!?
whoehh kaarten binnen
zaterdag wordd geakehuis met me schatten
haters blijf lekker thuis jullie gaan echt een top party missen

toedeloee let's go dirtyyyy
als dit niet te gek wordt weet ik 't niet meer...

wat een line up, wat een actie en waanzinnige locatie!
Uitspraak van Paul Ajay op vrijdag 5 maart 2010 om 13:02:
Ze strijken idd ook neer in Miami. No way dat ik daar heen ga.

Wie strijkt neer in Miami.. En wanneer O:)