Partyflock
 

Fusion legt aan in Den Haag

gepubliceerd door , op
Fusion legt aan in Den Haag
9 oktober 2003
FeestFusion · The Inside Edition
Datumzaterdag 22 november 2003
WinactieFusion actiegesloten
LocatieCelebration Studio's
De Haagse editie van Fusion is een feit! Op zaterdag 22 november kun je in de Celebration Studio's te Den Haag (voorheen «O» Dance Theatre) terecht voor een avondje 'Fusion Inside'

Op 22 november maken dj's als Tom Harding, Fausto, The Freak, Cor Fijneman en Yesse hun opwachting. Met daarbij Mc Da Silva én talentvolle dancers staat Fusion, de mix van stijlen, wederom garant voor een avondje feesten als vanouds!

Daarnaast is 22 november tevens de releasedatum van Colours, de nieuwe plaat van Dj Yesse welke is uitgekomen op het Fusion Recorded label. De b-kant van deze veelbelovende plaat is geremixed door Fausto. Binnenkort te koop in o.a. Fusion Vinyl Dept. op de Uiterwaardenstraat te Amsterdam!

Er zal op 31 december 2003 wederom een Inside Edition zijn met Tom Harding, JP, Spider, The Freak, Cor Fijneman, José, Yesse en meer.

De officiële voorverkoop voor Fusion, de beide Inside editions zijn reeds begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij meer dan 1000 fillialen van Ticketbox en natuurlijk ook via www.ticketbox.nl.


SO BE INSIDE AT FUSION ON NEWYEARSNIGHT WITH THE FINEST DJ’S, SHOWS @ CELEBRATION STUDIOS

www.clubfusion.nl

4 opmerkingen

 
hmmm lastig kiezen of dit of Qlimax ..........NOT !
dan ik ga toch liever voor een avondje gelredoom
laatste aanpassing
de week erna al naar dezelfde tent BACKDRAFT Stukkie vetter als dit
lijkt me leuk feesie.. WAAROM zijn er nou nooit zulke feesies hier in friesland??? *snik*
 
Fusion altijd gezellig!! Ben er ook bij, tijd geleden dat ik in de «O» ben geweest :) Bovendien die line-up is ook niet verkeerd!