Partyflock
 
­ Nederland

IDMA nominatie en livestream Trance Energy

gepubliceerd door , op
IDMA nominatie en livestream Trance Energy
30 november 2009
Nog een maandje te gaan. Zaterdag 3 april gaan we het beleven, de zeventiende editie van Trance Energy inclusief alle bekende ingrediënten die van dit feest het meest toonaangevende trance evenement ter wereld maken. Met trots kan ID&T melden dat Trance Energy dit jaar genomineerd is bij de jaarlijkse International Dance Music Awards.

Een breed spectrum van trancestijlen wordt vertegenwoordigd door een reeks artiesten die laat horen waarom zij tot de absolute wereldtop behoren, bovendien is er een breed podium voor de vertegenwoordigers van de sound van morgen. Op de 25ste editie van de prestigieuze Winter Music Conference in Miami, prijkt Trance Energy in de lijst genomineerden bij het onderdeel ‘BEST MUSIC EVENT’. Donderdag 25 maart wordt de uitslag bekend gemaakt.

Livestream
Ander goed nieuws voor alle liefhebbers die niet ‘live’ bij het feest aanwezig kunnen zijn: op 3 april kun je online intunen en de hele show beluisteren via de Dance-Tunes livestream. Op zowel Trance-Energy.com, Dance-Tunes.com en Trance.nu zijn alle sets rechtstreeks te volgen, waarbij Trance.nu zich focust op de artiesten van de door hen gehoste Future Stage. In de aanloop naar 3 april verzorgt Dance-Tunes bovendien twee speciale pre- Trance Energy warm-up shows die bol staan van de nieuwste audiosets. en wel op donderdag 25 maart en 1 april van 18.00 tot 22.00 uur.

Hou Trance-Energy.com in de gaten voor de nieuwste audiosets en video-interviews met artiesten. Is het beluisteren van muziek via je computer alleen niet genoeg en wil je elk moment van de dag mp3’s luisteren, dan biedt het speciale Trance Energy Vodafone pakket uitkomst. Deze is vanaf 1 maart overal verkrijgbaar.

Tickets zijn online verkrijgbaar via www.Trance-Energy.com en www.ID-T.com. De ticketprijs is € 47,50 ex fee. Kaarten zijn ook te koop bij Primera, check www.primera.nl voor de voorverkoopadressen.

Prepare to dance

8 opmerkingen

nog even en we hebben trance energy ook in amerika zitten :)
ben er zeker klaar voor ,

lekker me verjaardag hier vieren !!!

TOP !
Lekker nagenieten met de setjes :D
Uitspraak van Spirit2dance op donderdag 4 maart 2010 om 09:22:
over net als sensation, heb geduld

Dat denk ik ook wel,ik denk zelf dat het nog beter zou kunnen slagen.
graag een beetje goede uitzendkwaliteit zoals in de jaren 2001 - 2003
 
Prepare to dance

Zeeeeeker :D

heb er wel zin in, dat maandje mag van mij zo om zijn:P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Spirit2dance op donderdag 4 maart 2010 om 09:22:
het gaat de hele wereld over net als sensation, heb geduld

een soort van "Trance around the world" bedoel je? ;)