Partyflock
 
­ Nederland

Indian Summer festival maakt dance lineup bekend

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 19 juni 2010 vindt alweer de 10e editie van het Indian Summer Festival 2010 in recreatiegebied Geestmerambacht plaats. Dat wordt gevierd met een ongekend imposante line up. Vandaag maakt de jubilerende festivalorganisatie met trots de dance line-up op het nieuwe dance area ‘free spirit’ bekend.

Grote dance-acts als Fedde le Grand, Marco V, Housequake, Michel de Hey, Erick E, Don Diablo, DJ Jean, Lucien Foort, R3HAB, True House Music en Tony Cha Cha zullen het festivalpubliek uit hun dak laten gaan tijdens de jubileumeditie van Indian Summer Festival 2010. Vorige maand al werd de komst van Bløf, Di-Rect, Ilse De Lange, De Dijk, mixmaster Ben Liebrand, de talentvolle band Destine en de Britse raggaeband UB40, die als slotact optreedt, naar het festivalterrein in Geestmerambacht aangekondigd. De festivalorganisatie is ervan overtuigd dat de 10de editie van het festival met deze line-up een onvergetelijke en grootse ervaring zal worden!

Celebrating 10 Years Indian Summer Festival 2010
In 2001 werd voor de eerste maal het Indian Summer Festival 2010 georganiseerd. Het festival, waar bij de eerste editie slechts 750 bezoekers kwamen, is inmiddels uitgegroeid tot een bekend cross-over festival waar vorig jaar maar liefst 25.000 bezoekers genoten van acts op zes podia met ondermeer Pop, Rock, Dance, 3FM Serious Talent, 80’s & 90’s, Comedy en Theater. Het Indian Summer Festival 2010 heeft door de jaren heen een imago opgebouwd van het meest sfeervolle festival waar men ongedwongen kan genieten van succesvolle acts.

Initiatiefnemer en organisator vanaf het eerste uur is Marco Kuiper, die de lat met deze jubileumeditie van het festival hoog legt voor de toekomst: ‘Uiteraard hangt het allemaal samen met de beschikbaarheid van de artiesten, maar we zijn zeer tevreden met de huidige line up. En de afsluiting met UB40 is de makers op de taart. Met deze prachtige line up wordt het tienjarig jubileum samen met de bezoekers gevierd. De komende maanden worden nog een aantal artiesten aan de line up toegevoegd’, aldus Kuiper.

Kaartverkoop
Kaarten voor Indian Summer Festival 2010 kosten €47,50 per stuk. Voor meer informatie over Indian Summer Festival 2010 en kaartverkoop: www.indiansummerfestival.nl

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Netjes hoor. Van zo'n klein evenement tot artiesten met internationale alure. Al kan ik blof echt niet aanhoren. UB40 is natuurlijk wel heel gaaf. Wellicht dit keer eens mijn oude omgeving opzoeken. :)
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 24 februari 2010 om 16:05:
Al kan ik blof echt niet aanhoren.

klopt
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 24 februari 2010 om 16:05:
Wellicht dit keer eens mijn oude omgeving opzoeken

zeker gezellig.
80's en 90's tent :banana:
heb dr zin an :D
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 24 februari 2010 om 16:05:
Netjes hoor. Van zo'n klein evenement tot artiesten met internationale alure. Al kan ik blof echt niet aanhoren. UB40 is natuurlijk wel heel gaaf. Wellicht dit keer eens mijn oude omgeving opzoeken.

Met zijn allen naar Alkmaar. UB40 is prima, ook met nieuwe zanger!
Die dag NL-elftal dusja!!!
Half 2 !!!! perfect te combineren !!!