Partyflock
 

Magda op Never on Thursday

gepubliceerd door , op
Op donderdag 1 april, de dag voor Goede Vrijdag, vindt de tweede editie plaats van het doordeweekse concept: Never on? Dit maal heeft Sound Architecture een samenwerking gevonden in het Utrechtse Elevation Events. Met Never on Thursday? komt een vervolg op het in december 2009 succesvol georganiseerde Never on Tuesday? In Central Studios Utrecht worden alle minimal en technofans getrakteerd op een steengoede line up die bestaat uit: Magda, Heartthrob ‘live’, Ali Kuru, Olene Kadar ‘live’, Joachim en Erik Heijting.

Magda, waar menig Nederlandse organisator op zat te jagen, daar zijn Sound Architecture en Elevation Events erin geslaagd om niemand minder dan M-nus heldin Magda te contracteren voor maar liefst een spetterend drie uur durend optreden in Central Studios te Utrecht. Buiten M-nus of Cocoon labelavonden en grote festivals heeft Magda de laatste jaren geen andere boeking aangenomen in ons kikkerlandje. De multi-getalenteerde Berlijnse geluidstovenares is het voorbeeld van vooruitstrevendheid in de hedendaagse digitale ontwikkeling van de dance. Ondanks dat Magda de boekingen inmiddels voor het uitkiezen heeft, blijft ze continue werken aan het perfectioneren van haar eigen geluid. Dit maakt een optreden van haar zo bijzonder om naar te luisteren. De organisatie is dus met recht trots met deze primeur.

Heartthrob ‘live’ maar alsof het nog niet genoeg is, wordt er nog een stevige duit in het zakje gedaan met een lijst van artiesten waar je absoluut je petje voor afneemt. Ook afkomstig uit de M-nus stal, Jesse Siminski, beter bekend onder zijn alias ‘Heartthrob’ brengt een uur durende live set ten gehore. De in Berlijn woonachtige Canadees wordt door velen beschouwd als de meest muzikale artiest die de minimalistische clan van frontman Ritchie Hawtin rijk is.

Ali Kuru, vervolgens uit Turkije afkomstig en bekend van het 8bit label en resident van club Indigo uit Instanbul, Ali Kuru. Van Ali Kuru ga je nog heel veel horen. Voor de meeste DJ’s is een productie van Ali Kuru een ‘must have’ in de platentas of laptop. Eerder dit jaar kon je hem al in Canvas Amsterdam bewonderen. Nu dus in Utrecht.

Olene Kadar ‘live’ tsja en wat moet er gezegd worden van Olene Kadar. Superlatieven schieten tekort na zijn zinderende slotset op Soenda Indoor. Olene Kadar is op dit moment verreweg de beste en meest rockende live act van eigen bodem. Met deze boeking geeft de organisatie blijk van waardering voor zijn bijdrage aan een festival dat zeker zijn vervolg gaat krijgen. Aan Olene de taak om dit kunststukje te herhalen.

Joachim is iemand die met zijn puristische en creatieve kijk op underground house een grote fanbase geniet in Duitsland, Rusland en Zuid Amerika. Opvallend zijn de feesten die er onlangs in de Rotterdamse Watt en Factory 010 werden gegeven onder de vlag van Sound Architecture. Voor Joachim is programmeren zijn lust en zijn leven. Nog steeds gedurfd en niet bang om te falen. Zoek je naar vernieuwing en pure kwaliteit dan zit je bij Joachim wel goed. En dat hoor je absoluut terug in zijn eigen geluid.

Erik Heijting, zonder kruiden geen lekker eten. De man die met zijn ‘Spacerijen’ Utrecht iedere keer weer doet verrassen. Erik weet pas echt wat feesten is. De energie en passie die hij weet over te brengen op zijn trouwe aanhang is oprecht een prestatie van formaat in zijn nog prille carrière als DJ. Met boekingen zoals deze kan Erik bewijzen dat hij nog vele trapjes hoger kan.

Central Studios vormt het decor voor een avondje die wel eens zeer snel uitverkocht kan gaan raken. Tickets zijn te verkrijgen bij www.paylogic.nl en www.beatfreax.com en kosten slechts € 16,00 in de voorverkoop. Tot donderdag 1 april bij Never on Thursday??

10 opmerkingen

Thursday will never be the same :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Magda in 2005 de enige keer in Utrecht :)
Magdaaa :respect:
ze hebben me verteld dat het geen grap is...
dan dus aanwezig!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
MAGDA (L)
 
Uitspraak van actief op maandag 22 februari 2010 om 18:14:
MAGDA (L)
:jaja:
Magda (L)
Dikke line-up! Wederom...
Lekker tussen timewarp en awake in :) Magda mag k niet missen!
 
Vette Line-up!!

maar moet togg zeggen dat Magda op AwakeFest 2009 aanwezig was...

Maaaar alsnog een vette hap!!
jongens waarom alleen maar enthousiast over magda? heartthrob kan er ook zeker wat van hoor(L)