Partyflock
 
­ Nederland

Friends

gepubliceerd door , op
Friends
20 februari 2010
Zaterdag 27 februari, wordt de Rain op het Rembrandtplein weer eens helemaal op zijn kop gezet, met een extra speciale editie van Friends! Waar we normaal een paar toppers hebben die voor de nodige dosis muzikale extase zorgen, hebben we deze speciale editie een heel arsenaal aan alleen maar de beste dj’s uit de eclectische scène. Geloof me deze avond wil je echt niet missen. Nog nooit zijn er zoveel toppers bij elkaar gekomen in de
Rain en misschien zal het ook nooit weer gebeuren, dus wees erbij!

De Friends die er sowieso zullen zijn om jullie muzikaal te vermaken zijn: FLAVA, Lucky Charmes, Nizzle, Robert Feelgood, Sir Edward aka disco ed, Grandmaster Issy, E-Sonic, Marvelous K, Deep 'N Lazy, Sjeazy Pearl, Meo_Mania, Gwise Gilton Franklin, Mitch, Lina Ann, Waylon Pereira.

Verder kan je op de avond genieten van de vocalen van Jarrion & Rodney MSC die je door deze avond zullen leiden!

Friends: Het concept waar gezelligheid centraal staat en waarvan we overtuigd zijn dat dit alleen maar te behalen valt met een “*Friendly*”
groep bezoekers: “De Friends van Friends” en daar hoor jij uiteraard ook bij.

Friends werk met een gastenlijst tot 00.30 uur. De hosting wordt gedaan door Jennifer (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de vvk € 10,- (excl. fee). Onze gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Friends is het concept dat garant staat voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. ‘Tell your Friends to get with my Friends. Vergeet onze vernieuwde site www.friendsmusic.nl niet te bekijken en je te registreren om op de hoogte te blijven van Friends en vele andere van onze leuke concepten, zoals Soixante Neuf.