Partyflock
 
­ Nederland

Franchise

gepubliceerd door , op
Franchise
17 februari 2010
FeestFranchise · Get Franchised
Datumzaterdag 27 februari 2010
LocatiePaard Site
Op zaterdag 27 februari is het weer tijd voor een succesvol vervolg op het altijd spetterende concept Franchise. Het Paard was de afgelopen tijd keer op keer uitverkocht tijdens Franchise en niet geheel zonder reden. Met een geweldige line-up, bestaande uit Billy the Klit, D-Rashid, Hardwell, Vato Gonzalez & MC Tjen, Dani L. Mebius, Jamie Westland, Steven Quarré, Jeff Doubleu, Tom EQ, Rockid en Outsiders, is de avond bij voorbaat alweer een succes. De Franchise dj’s zullen hun geluid ten gehore brengen onder begeleiding van hun ceremoniemeesters MC Boogshe, MC Smilez en MC D-Jay. Zorg dat je erbij bent en laat je meeslepen in een avond vol feestgedruis, bijzondere decoratie, bizarre acts en spectaculair entertainment.

Billy the Klit is inmiddels niet meer weg te denken uit de Franchise avonden. Met zijn explosieve en energieke voorkomen weet hij het publiek keer op keer weer gek te krijgen. Vanaf heden werkt Billy samen met de talentvolle MC Smilez. Billy the Klit is zo onder de indruk van deze MC, dat hij vanaf nu niet meer zonder hem op het podium te vinden zal zijn. Debutant D-Rashid gaat alle criticasters deze avond verpletteren met zijn eigen visie op ‘uplifting house’. Hij laat dan zien dat hij niet enkel de ‘latin house’ koning is. Hardwell kan, met zijn Eclectic Beatz serie, zich de meest succesvolle house dj in mixcompilaties noemen, waardoor ook hij niet meer is weg te denken uit de line-up van Franchise. Samen met MC Tjen zal Vato Gonzalez laten zien dat de chaos pas echt compleet is als zij bij Franchise zijn langs geweest. Vato Gonzalez mag zich dan ook met recht ‘The Dirty House Bastard’ noemen.

Een persoon die ook met grote regelmaat het Franchise publiek op z’n kop zet is Dani L. Mebius. Zijn optredens zijn energiek, technisch, vlekkeloos en vol trucs. Dani L werkt veel samen met Franchise-held Billy the Klit en als deze twee helden in de studio aan het werk gaan ontstaat er pure chemie, met floorfillers als "Rock Ur Body", "Work This Pussy" en nu ook een officiële remix van de Di-Rect hit ”Times are changing”. Ook Jamie Westland heeft een vaste plek weten te bemachtigen in het Franchise arsenaal. Door een uitstekend gevoel voor ritme en doorzettingsvermogen werd Jamie Westland de dj die hij nu is. Steven Quarré is naast zijn Hed Kandi boekingen in alle windstreken van de wereld, ook een vaste waarde voor Franchise. Vooral de vrouwen weet hij te betoveren vanaf het moment dat ze op de dansvloer staan.

In de kleine zaal van het Paard gaat er ook van alles gebeuren. Jeff Doubleu heeft onlangs getekend bij het succesvolle Lost & Found Agency en is momenteel bezig om zijn muziek de wereld over te brengen. Australie, Duitsland, Zuid Afrika en Nieuw Zeeland staan klaar om deze dj/producer te ontvangen. De kleine zaal zal deze avond dan ook centraal staan voor het startsein van zijn reis over de wereld. Zijn maatje, en succesvolle producer, Tom EQ uit Engeland is toegevoegd aan de line-up. Last but not least zal deze zaal nog overdonderd worden met kwaliteiten van onder andere Rockid & Outsiders.

Kortom: deze Franchise editie is er wederom een om in je agenda te zetten. Koop dus snel je ticket (in de voorverkoop voor €10,- ex fee) op www.timoco.nl, alle Bel Company Outlets, alle FreeRecordshops of de dagkassa van ’t Paard. Er zullen(indien nog aanwezig) ook kaarten aan de deur te koop zijn voor €14,- (ex servicefee). Maak nu kans op vrijkaarten, meld je hier aan. Er zijn ook een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar. Meer info over de kosten en reserveringen van VIP tafels kan er contact opgenomen worden met VIP@fullcircle-web.nl.

3 opmerkingen

Met deze line up blijf ik echt niet thuis. Ik ben ZEEE KEERRR aanwezig.
Heb er nu al zin in:D
Wordt vast weer een geweldig feestje! :D
Ben er zeker bij!
laatste aanpassing
Knallen volgende week zaterdag in het Paard!!!