Partyflock
 
­ Nederland

Headliner #8

gepubliceerd door , op
Headliner #8
6 oktober 2003
FeestHeadliner #8 · The maximum power of hardstyles
Datumvrijdag 31 oktober 2003
LocatieDanssalon
Pure Events Presenting: Headliner #8, With dj’s Dano, Nagoom aka Ard und Jorn, Daniel June and Showtek on Friday October 31th 2003 at Danssalon, Eindhoven

Headliner is back in business en dat heeft Eindhoven geweten ook. Voornamelijk door de verlaagde entree prijs van € 10,- en de bredere programmering in het Headliner concept liep het storm in de Danssalon… De sfeer, die mede door de entourage van de club altijd al op en top is, zat er dit keer ongekend goed in. Natuurlijk kwam dit ook door de korte zomerstop en de geweldige performance van de Headliner tent op het Frequence festival deze zomer, hierdoor hadden de bezoekers hun batterij weer genoeg weten op te laden om zo helemaal los te kunnen gaan.

DJ’s
Ook editie #8 van Headliner beloofd weer een knaller te worden. Voor deze editie heeft Frequence weer een aantal opvallende namen weten te boeken. Zo zal Atmoz resident dj Daniel June de avond openen met een opbouwende set van Belgiumstyle en toegankelijke Hardstyle. Vervolgens zal hij het roer van de Headliner commander booth overgeven aan dj Nagoom. Deze nog redelijk onbekende hardstyle master is de man achter een van de grootste hardstyle klassiekers namelijk Ard und Jorn / 16. Na Nagoom is het de beurt aan mr dream team dj Dano, welke de kroonluchters van de Danssalon zal doen trillen op de beste oldskool classics. Vanzelfsprekend zullen ook Headliner resident dj-duo Showtek en controller mc DV8 niet ontbreken op deze avond.



Tickets
Zoals bekend heeft Headliner de entree prijs blijvend in prijs verlaagd naar € 10,-. Dit heeft wel als consequentie dat de voorverkoop voor Headliner is komen te vervallen. Dus als je geen Headliner wil missen, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent bij de DansSalon en geen minuut mist van het hardste feest van het zuiden. Headliner is een concept van Pure Events en wordt maandelijks georganiseerd in de DansSalon, stationsplein 4 te Eindhoven. Minimum leeftijd om binnen te geraken is 18+. Openingstijden zijn van 22:00 tot 05:00 uur en na 04:00 geen toegang meer.


THE MAXIMUM POWER OF HARDER STYLES


Kijk voor meer informatie op www.head-liner.nl

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Wordt weer een hele fijne! :yes:
laatste aanpassing
Wordt vet met Dano dan!!!
zit net te bedenken dat ik daar best heen kan gaan.. staat zo'n vet logo onderaan de flyer :P:D moet wel superfeest zijn als er dat staat
laatste aanpassing
 
THE MAXIMUM POWER OF HARDER STYLES


Volgens mij hebben ze dat niet helemaal zelf bedacht. ;) :D
Ziet er allemaal goed uit. Ik ben er zeker bij!!! Ben ook blij dat er voortaan oldskool wordt gedraaid.
laatste aanpassing
Wow, Dano!
Zeker heen, vorige x was ook top :D
 
ik zou toch zweren dat Ard en DJ Jorn achter ''16'' zaten ;)
ben er ook weer bij, afgelopen keer was zeker een succes deze keer weer lekker knallen hoop ik..
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
ja deze mis ik zeker niet!

ehv de gekste :P
 
Ben zeker weer van de party!!! :p

Wordt een top feestje!! ;)