Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij klaar om zondag het Braziliaanse carnaval te vieren?

gepubliceerd door , op
Ben jij klaar om zondag het Braziliaanse carnaval te vieren?
16 februari 2010
Ben jij klaar voor het Brazilians Carnaval? Samba di Janeiro, Lambada, Mas que nada,... Brasil here we come!!! Opzwepende drums, waanzinnige kostuums, zomerse sferen en spectaculaire shows! Dit zijn slechts een aantal aspecten van de “Brazilian Carnival” editie van het populaire concept Beatshockerz in de Hollywood Music Hall op 21 februari 2010!

De herfstvakantie komt eraan en hoe kan je die beter beginnen dan door carnaval te vieren. Nu gaan we niet zomaar een carnaval vieren maar juist het Braziliaanse carnaval. Voor 1 dag zal Hollywood, de meermaals “ populairste uitgaanscentrum van Nederland” bekroonde uitgaanscentrum, dan ook worden omgetoverd tot een ware Rio De Janeiro aan de Maas.

De line-up liegt er ook niet om. Niemand minder dan Nederlands meest populaire dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano zullen achter de decks plaats gaan nemen. Met hun opzwepende Latin House Beats kunnen zij het Braziliaanse carnaval gevoel perfect overbrengen. Naast Sunnery James & Ryan Marciano zal Afrojack die momenteel alle clubs over de hele wereld veroverd zijn opwachting maken om jou de Polkabeats te serveren. Daarnaast is Mister Chersonisos Billy The Klit aanwezig die met elke set weer weet te verrassen met de nieuwste tracks en zijn mixskills, De line-up wordt verder gecomplementeerd met Ra-Zoon en Del Prado het dj duo die hard op weg zijn om Nederland te veroveren, Dyna die entertainen tot een kunst heeft weten te maken en DJ Patrick de man die er altijd voor zorgt dat je niet stil kan blijven staan, gaan ervoor zorgen dat je tijdens deze speciale brazilian carnival editie onmogelijk stil kan blijven staan!

Aan niets zal het ontbreken... Brassbands die je gaan opzwepen met de beste en vetste percussie shows, danseressen die rechtstreeks uit Brazilië zijn overgevlogen met de mooiste kostuums, heerlijke cocktails en spectaculaire confetti, laser en lichtshows!

Zorg er dus voor dat je deze editie van Beatshockerz niet mist en koop je tickets in de voorverkoop voor slechts 10 euro via www.hmh.nl. Want net als de vorige edities van Beatshockerz in de Hollywood Music Hall is de kans groot dat ook deze editie volledig uitverkocht zal zijn!

3 opmerkingen

''De herfstvakantie komt eraan en hoe kan je die beter beginnen dan door carnaval te vieren''

uuh, voorjaarsvakantie misschien ???
 
Whahaha, mooie
Artiest {SHOWLIST artist 69600, 57719}
:roflol: