Partyflock
 
­ Nederland

MPS Events presenteert Beattime in De Melkweg Amsterdam

gepubliceerd door , op
MPS Events presenteert Beattime in De Melkweg Amsterdam
12 februari 2010
Op 24 mei (tweede pinksterdag) staat De Melkweg in Amsterdam toneel voor de officiële aftrap van evenementenorganisatie MPS Events. Met het event Beattime wordt een poging gedaan uitgaand Nederland bekend te maken met deze nieuwe organisatie. In de twee grote zalen zal een selectie van Nederlands grootste dj’s in combinatie met een aantal opkomende talenten De Melkweg volledig uit elkaar trekken. Met deze Grand ‘kick-off’ wil MPS events een speciaal gebaar maken.

Alle inkomsten die gegenereerd worden zullen ten goede komen aan de stichting KIKA. Main target van MPS events is de toekomst voorzien van kwalitatieve feesten in de vetste en mooiste uitgaansgelegenheden die ons land kent. Organisator Marco heeft de scene ruim twintig jaar meegemaakt en er een geheel eigen visie op na gehouden. Deze elementen worden samen gebracht en ontplooid in MPS Events. Bijzonder oog voor de line-up en alles wat een avond memorabel kan maken zal de kracht van de organisatie tonen. De bijzondere geste om de inkomsten van MPS Events’ eerste opbrengst van het feest af te dragen aan stichting KIKA komt van één van de kopstukken van MPS Events ,,Bijzonder pijnlijke ervaringen met de ziekte in mijn directe omgeving hebben mijn ogen de afgelopen jaren wel geopend. Ik hoop dat ik een statement kan maken met mijn geste”, aldus hoofdorganisator van MPS Events.

De line-up voor de 24e is er eentje om zeker niet te missen. Grotendeels ontstaan door de medewerking en welwillendheid van de artiesten zelf. In de trance stage, de main area van De Melkweg zullen de volgende artiesten staan. Ernesto vs Bastian, Marcel Woods, 4 Strings, Cor Fijneman vs Mark Norman, Dazzle, Adam Seller, Chris Cortez ,Shaine en last but not least Randy Katana. De vocalen komen afkomstig van één van de meest populaire MC’s uit deze scene, MC Da Silva. In de tweede zaal komen gevarieerde house stijlen aan bod. Ook in deze zaal staat een super dikke line-up. Hoewel er nog een aantal aanvragen lopen zijn de volgende namen reeds bevestigd: Rob Boskamp, Fred Henderson, Miss Monica, Marc MacRowland, Jeroenski en The Noah Project. De live act in deze zaal komt op naam van de funky soulband ‘Nothing but the Funk.” In combinatie met de stem van MC Decibella zal ook deze area goed los gaan.

Voor tickets of meer informatie surf je naar www.beattime.nl

7 opmerkingen

:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 13 februari 2010 om 21:53:
Shaine!!!!!!! At last...

(y) topper
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
top(y)
Super initatief:p :respect: En nu allemaal kaarten kopen!!!