Partyflock
 
­ Nederland

HouseDeluxe takes you to the fabulous world of Manhattan!

gepubliceerd door , op
HouseDeluxe takes you to the fabulous world of Manhattan!
9 februari 2010
New York, New York. If I can make it there, I’ll make it.. anywhere! Imagine de Skyline, celebs, Broadway, Broadway, de roof terraces met highly exclusive VIP parties all over town. New York heeft het, maar Manhattan heeft HET helemaal! Weinig wijken in de wereld zijn zo vaak het toneel geweest van tv series, films en videoclips als de Upper East Side. It’s just fabulous! Zaterdag 20 februari zal Manhattan daarom overal aanwezig zijn tijdens HouseDeluxe, het meest exclusieve feest in de P3 ever!

HouseDeluxe brengt je zoals altijd de lekkerste Housebeats in de meest luxueuze setting. Weet jij kwaliteit, luxe, stijl en de mooie dingen in het leven te waarderen? Dan is dit het feest voor jou! In het verleden nam HouseDeluxe je al mee naar enkele van de mooiste plekjes op aarde. En de laatste editie met Kerstavond waanden de bezoekers zich zelfs de gehele avond in een overweldigend Winter Wonderland!

Deze keer zal dus geheel in het teken staan van New York en Manhattan. Vijftig jaar geleden al bewierookte Frank Sinatra de stad die onlangs nog door Jay Z en Alicia Keys opnieuw de hemel in geprezen werd. Maar ben jij King of the Hill, top of the list, head of the heap? En wil jij je voor één avond wanen in the City that never sleeps? Zorg dan dat je zaterdag 20 februari in je most fabulous outfit naar de P3 komt en voel je een nacht lang alsof al je dromen al zijn uitgekomen aan de andere kant van de oceaan.

En natuurlijk horen daar de beste en meest soulfull House beats bij die je je maar voor kunt stellen. Daarom heeft HouseDeluxe enkele ware luxepaardjes weten te strikken om er ook muzikaal gezien een amazing avond van te maken. Wat te denken bijvoorbeeld van de nu al legendarische DJ ROOG! Zijn stijl en passie voor muziek sluiten perfect aan bij het droombeeld van de Upper East Side. Een selfmade man, die zijn succes volledig aan zichzelf te danken heeft! Maar ook Hardwell staat aan de vooravond van een grote internationale carrière. Na het grote succes van de mash-up van BE vs Show me Love worden ook zijn nieuwe producties door alle grote der aarden met veel enthousiasme ontvangen. Chris Rox en Baz weten daarnaast wat het is om First class sets neer te zetten die de zaal ademloos achter zullen laten. De vocalen deze avond komen van een vrouw, who is about to make it! MC Mavis Acquah heeft niet alleen een prachtige naam, maar ook een mind blowing stemgeluid!

Ben jij Manhattan material en heb je zin in het meest fabulous feest ever? Kom dan zaterdag 20 februari naar de P3 in Purmerend en voel je VIP the whole night! There’s nothing you can’t do. When you’re in New York!