Partyflock
 
­ Nederland

Utrecht krijgt het warm met Doe//rak in de Poema

gepubliceerd door , op
Utrecht krijgt het warm met Doe//rak in de Poema
7 februari 2010
FeestDoe//rak · feesten, beesten, leven!
Datumzaterdag 20 februari 2010
LocatiePoema RAW
Het is hartje winter en dat is buiten goed te voelen. Wanten, handschoenen, mutsen, sjaals en dikke sokken worden uit de kast getrokken om onszelf voor de kou te behoeden. Thuis staat de verwarming hoog en de pot thee op tafel. Behalve in het weekend. Dan wordt de Jägermeister ingeschonken zodat “het beest” los kan gaan op de muziek van zijn favoriete dj’s. Alle winterattributen worden terug de kast ingestopt en maken plaats voor de dopeste spullen uit de feestwinkel. Het is tijd om uit je plaat te schieten. Het is tijd voor Doe//rak!

Anderhalf jaar na de eerste editie in Poema RAW is de derde editie van Doe//rak in aantocht. Onder andere Daniel Stefanik Duitsland, S.P.U.D. Duitsland, Julien Chaptal, julietta & Ana Duitsland en Wouter de Moor hebben ooit de eerste twee edities mogen verrijken met de beste beats uit binnen –en buitenland. Onderhand is de populariteit van elke bovengenoemde dj enorm gegroeid en staan zij ieder weekend in de grootste clubs van Europa. Aankomende 20 februari pakt Doe//rak uit met maar liefst drie grote namen afkomstig uit ons eigen kikkerlandje!

We beginnen bij Melon. Wie kent hem niet? Koning van de (diepe) house in Nederland. Zijn Ratio? avonden in de mooiste club van Europa, TrouwAmsterdam (opvolger van legendarische club 11) worden elke maand drukbezocht. Op productioneel vlak presteert Melon het om onder meerdere aliassen (onder andere Jé Davu en Melocotón) in de cd map van ieder zelfrespecterend dj te komen. Ook internationaal gezien slaat hij zijn slag. Meerdere residenties in clubs als Fabric en Watergate laten zien waar hij momenteel staat en in welke mate hij gerespecteerd wordt. Door naar Warren Fellow. Labeleigenaar van Smoke Records. Neemt graag meerdere boekingen aan per weekend. Brengt producties uit aan de lopende band. Heeft tijdens optredens een ontzettend sterke band met zijn publiek. Need I say more? Dat hij de hele zaal meekrijgt in zijn muzikale drive bestaande uit house, tech house en techno muziek spreekt voor zich.

Warren Fellow moet je zien om te geloven. Maak dit mee! Iemand die in een periode van vijf jaar alle clubs van Nederland heeft gezien is Ille Bitch. Zijn sterk groeiende populariteit is vooral te danken aan de eigenzinnige platen die hij in het verleden vanaf de draaitafels, via bekabeling door de speakers beukte. Tegenwoordig met een laptop en samen met Unders op pad om Nederland in beweging te krijgen. Ook in de ochtend. Ille draait wanneer hij zin heeft. Het enthousiasme is naast de uitstekende platenkeuze zijn sterkste punt. Dit maakt hem één van de beste dj’s van Nederland!

Het wordt één groot feest bij Doe//rak. Naast alle feestattributen die uitgedeeld zullen worden en gezelligheid die nergens zo makkelijk te vinden is als in de Poema RAW, zullen nog twee talentvolle acts de nacht inleiden. Live sensatie Brand zal de voetjes vol de lucht in laten knallen nadat dj trio Kaskrakers de armen, benen, schouders en heupen los heeft gekregen. Kom dus vroeg en profiteer ook van de 5 euro voor 24h actie. Na 24h bedraagt de entree 10 euro. Wil je zeker zijn van een plekje op de dansvloer? Koop dan je kaartje op www.doerakevents.nl voor 7,50 euro. De organisatie en de dj’s hebben er ontzettend veel zin in en zijn razend enthousiast om de boel flink uit de hand te laten lopen. Kom dus naar Doe//rak zaterdag 20 februari!

1 opmerking

Lekkah!

Vergeet niet dat je 15 februari ook van de Doe//rakkers kan genieten op La Fête Carnival :D