Partyflock
 
­ Nederland

5 days off
namen toegevoegd, Hot Chip uitverkocht

gepubliceerd door , op
5 days off
4 februari 2010
Feest5 days off · Day 3
Datumvrijdag 5 maart 2010
Winactie5 days off actiegesloten
LocatieMelkweg Site
Feest5 days off · Day 4
Datumzaterdag 6 maart 2010
LocatieParadiso Site
Feest5 days off · Day 5
Datumzondag 7 maart 2010
LocatieMelkweg Site
Met het bevestigen van The Subs (live), Drums of Death, FM Belfast en Shy Child is de line-up van de tiende 5 days off definitief ingevuld. De eerste twee zullen op de donderdag in de Melkweg acte de presence geven, de avond waarop onder meer Vitalic (dj-set), Fake Blood en Feadz (dj-set) zullen optreden. FM Belfast is toegevoegd aan de openingsavond in de Melkweg (o.a. Dixon en Four Tet), terwijl Shy Child een optreden zal geven in de bovenzaal van Paradiso op zondag 7 maart, na de show van Groove Armada.

Vrijdag 5 maart geeft Miss Kittin een bijzonder optreden in de Melkweg. In samenwerking met de organisatie Sencity wordt de Melkweg Max dusdanig ingericht dat Miss Kittin’s République, een speciaal concept waarin Miss Kittin en Shinedoe vrijwel de gehele nacht zullen invullen, ook voor doven aantrekkelijk is. Door middel van aroma-jockey’s, sign dancers en trillende vloerpanelen krijgt de avond een extra dimensie, waarin République perfect tot uiting kan komen. Voorafgaande daaraan is er een unieke show van Krause, waarin het Sencity concept volledig is geïntegreerd. Een extra uitbundige avond dus.

Tenslotte kan vermeld worden dat het concert van Hot Chip op 6 maart in Paradiso volledig is uitverkocht. Voor de overige programma’s zijn in meer of mindere mate nog losse tickets te krijgen. Ook is er nog een beperkt aantal passe-partouts te koop.

5 days off passe-partout – 70 euro excl. servicekosten en lidmaatschap

Kaartverkoop via www.ticketservice.nl, beatfreax.com/ticketshop Ticket Service (0900– 3001250 – 45cpm), 150 grotere postkantoren, GWK stationskantoren, Free Record Shops en de bekende voorverkoopadressen.

1 opmerking

Four Tet :respect: wauw!!! :D
helemaal geweldig, helaas op woensdag
toch overweeg ik het