Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdam Dance Event in Panama

gepubliceerd door , op
Amsterdam Dance Event in Panama
3 oktober 2003
LocatiePanama Site
François K & Derrick May (Cosmic Twins) tijdens driedaags Amsterdam Dance Event in Panama*

Na Roger Sanchez, Little Louie Vega, Jesse Saunders, Tiësto en de Rolling Stones is het zaterdag 1 november 2003 de beurt aan François K & Derrick May (Cosmic Twins) om Panama* op haar grondvesten te doen schudden. Alvorens dit spektakel plaatsvindt beginnen we op donderdag met de cd Release Party van ROOG en op vrijdag is er een fusie tussen Lust en Decade Of Dance (D.O.D)

Panama* is trots op het nachtprogramma dat tijdens het ADE geboden wordt. Zelden stonden er in 1 weekend zoveel niet te missen dj’s in de Theater Nachtclub.

Donderdag 30 Oktober presenteert dj ROOG zijn nieuwe CD! Om dit te vieren heeft hij Sandy Rivera (defected) en Brian Tappert (Soulfuric) uitgenodigd. De liefhebber van soulfull funky house zal deze avond ruimschoots aan zijn of haar trekken komen.

Vrijdag 31 Oktober Decade Of Dance meets LUST.
Deze avond neemt de top van de Amsterdamse House! - residents van legendarische clubs als de RoXY, iT en Havana - ons mee een stap terug in de Tijd. De hosts van deze avond, mc’s Spyder en JC verwelkomen de dj’s: dj=Phil Horneman], ]Groovemaster Johnson, Marcello en Joost van Bellen. LUST en D.O.D. zullen het allerbeste van Toen en het beste van Nu verenigen in een harmonieus geheel.

Zaterdag 1 November, de avond waarop alles mogelijk is!
Derrick May en François K gaan beiden met hun unieke sound Panama*s muzikale grenzen proberen te verleggen. In een 4 uurs back to back set zullen ze het publiek meenemen op een muzikale reis van disco naar Detroit techno met invloeden uit alle dansbare genres. Dit ondersteund door de effecten en beats van François K in combinatie met de ongekende turntablism skills van Derrick May.

Francois Kevorkian (Deep Space, Wave Music) groeide op in Parijs maar zocht al snel een carrière als drummer in New York. Hier groeide hij - geïnspireerd door o.a. Larry Levan, John “jellybean”Benitez” en Jimmy Mancuso in de legendarische clubs the Loft, Paradise Garage en Body & Soul - uit tot 1 van ’s werelds grootste dj’s. François K werkte in zijn lange loopbaan al samen met namen als Kraftwerk, U2, Diana Ross, Depeche Mode en de Eurythmics. Tevens is hij een veelgevraagd remixer, recent mixte hij o.a. Moloko, Underworld en Gloria Estefan.

Derrick May is 1 van de godfathers of techno. Samen met Juan Atkins en Kevin Saunderson heeft hij de Detroit techno wereldfaam bezorgd. Zijn stijl wordt getypeerd als eastethic, skeletal, melancholy waarmee hij de bijnaam “the Miles Davis of techno” verwierf. Als oprichter van het invloedrijke Transmat label en voorvechter van de soul en funk in techno is zijn invloed in de hedendaagse scene duidelijk merkbaar.

Het is pas de 2e keer dat deze 2 invloedrijke dj’s als de Cosmic Twins aantreden, dankzij Myra Driessen, de motor achter H*RT, staan zij op 1 november in Panama.

Dit jaar zijn François Kevorkian en Derrick May samen de studio in gedoken met als doel hun muzikale grenzen te verkennen. Het is nu aan ’t H*RT publiek de eer om deze uitkomsten voor het eerst in Nederland mee te maken.

Derrick May en François K zullen een nu al legendarisch Amsterdam Dance Weekend in Panama* afsluiten!

Voor meer informatie en de algehele programmering tijdens ADE in Panama* kunt u kijken op de website van Panama http://www.panama.nl

of op
http://www.h-rt.nl
http://www.amsterdamdanceevent.nl

9 opmerkingen

 
Top! In Barcelona kon ik er niet bijzijn, dus ik ben blij dat ze ook tijd hebben naar Nederland te komen :)
 
Als ik geld heb, ga ik ZEKER heen!!!

(Y)
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Present :D
 
Artiest Basic
Zeker present

de zaterdag dan he :)
Dat doen ze netjes daar bij Panama
 
Anders is er even lekker veel leuks te doen op 1 oktober... Fokk it, blijf wel thuis!!
 
maar 8 nov heb je Masters @ Work in Den Haag :)


gaat lekker :)
Dat worden lekkere warme klanken zo aan het eind van het jaar... :p

ps: 29 oktober ook in het kader van ADE een leuk feestje in de melkweg met o.a. Umek en DJ La Di Da.. kaarten te winnen op http://www.feeleurope.nl
laatste aanpassing
mhh Joey Negro 1 nov in More...ook leuk! :D