Partyflock
 
­ Nederland

De Timetable voor Early rave meets Early Hardcore op Oldstyle Injection

gepubliceerd door , op
Zaterdag 30 januari 2010 is het dan zover Oldstyle Injection, Early, Happy hardcore en dikke Oldstyle rave classics aangevuld met Early hardstyle en Harddance vanuit de Kade in Zaandam. Twee generaties aan dj’s gaan met elkaar draaien en nemen je mee op een rondreis. De opdracht die zij mee hebben gekregen, terug naar midden jaren 90 tot waar het millennium begon. Voor de echte liefhebber van de stevige dijenkletsers uit het verleden zal dit een avondje worden vol mooie muzikale herinneringen.

Deze avond in de Kade georganiseerd door de mannen die ook achter het succes stonden van Hard classics on the beach 2009 op Bloemendaal. Trekken alles uit de kast om er weer een geweldig feest van te maken. Zo zal er ook dit maal niet een al te standaard line up zijn.

De line-up van area 1 met oude helden zoals Paul van der Vooren, Pat C, Francois en Coldfusion zullen je de mooiste tijden doen herleven van Bonzai classics tot de andere beste rave klassiekers. Ook zijn er een aantal nieuwe aanstormende helden toegevoegd waarvan je zeker nog veel gaat horen in de toekomst. Dr Bone, Backfire, Brunoxide artiesten met liefde in hart en nieren voor de muziek. Deze dj’s nog eens steengoed ook, krijgen hier de kans om zich aan jullie voor te stellen met een stevig potje happy en early hardcore.

In area 2 zal je verschillende genres house horen deze Freestyle area zal zeker niet onder doen aan area 1.

Niet alleen in muziek maar ook in beeld zal je verrast worden door de vj die speciaal voor de editie van 2010 zijn artwork al klaar heeft. Aangevuld met lasers gaat deze grafische artiest de show een extra tintje geven. Hij zal beelden gebruiken uit verleden en op kunstzinnige wijze een meer waarde aan deze avond geven.

De De Kade was in het verleden een grote discotheek die nu officieel dient als poptempel. Voor deze gelegenheid zal deze locatie weer veranderen in een gezellige dans en stamp tempel waar het publiek vermaakt gaat worden met beeld en geluid. Ook zal je verrast gaan worden dat het geluid niet te soft zal zijn en je wel eens rekening met je oren kan gaan houden. Stil staan zal er dus niet inzitten deze avond, wees voorbereid.

Samen gevat een recept om van te smullen die je nog lang zal herinneren. Oldstyle Injection staat voor goede muziek, gezelligheid, show en atmosfeer.

De time table is als volgt:

Area 1 1994-2000
22:00 - 23:00 Coldfusion
23:00 - 00:00 Francois
00:00 - 01:00 Pat C
01:00 - 02:00 Brunoxide vs Dr Bone
02:00 - 03:00 Coldfusion vs Raoul Coolman
03:00 - 04:00 Paul van der Vooren ( aka Pavo)
04:00 - 05:00 Backfire vs Cavello Junkii

Area 2 Freestyle in the mix
22:00 - 05:00 Nickey
22:00 - 05:00 Miss Jay
22:00 - 05:00 JP
22:00 - 05:00 Raoul Coolman

Deze avond is de entree 12,50 euro je kunt je ticket online bestellen via www.free2party.nl, www.kade.nl of bij één van de 200 free record shops filialen in Nederland.

Na deze editie van 20 years house zijn Oldstyle Injection is er op 20 februari vanuit de Amsterdam Marcanti het Harddance spektakel “Past present future” in samenwerking met Hard Ball Events.

5 opmerkingen

:bounce:
 
:banana:
 
had hier graag bij willen zijn, helaas zondag vroeg al verplichtingen :(