Partyflock
 
­ Nederland

Reveal, de nieuwe donderdagavond in Escape

gepubliceerd door , op
Reveal, de nieuwe donderdagavond in Escape
27 januari 2010
FeestReveal · Big bang boom starter
Datumdonderdag 28 januari 2010
WinactieReveal actiegesloten
LocatieEscape Club Site
In de wandelgangen gonst het al geruime tijd. Nog een aantal korte en rusteloze nachten en dan is het zover. Donderdag 28 januari, dan is de nieuwe, vooruitstrevende donderdagavond in de Amsterdamse Escape een feit. Your Republic is er klaar voor. En dat er iets speciaals te gebeuren staat, durven ze met gepaste trots toch wel te stellen. Dit wil je EN mag je absoluut niet missen.

Reveal the concept!
Surrealistisch, semi-vip, multifashion, excentriek, vrouwvriendelijk, theatraal, muzikaal, vooruitstrevend en provocerend. Een arsenaal aan trucs is er uit de hoge hoed getoverd om aan het welbehagen van het zeer hoog geëerd publiek te kunnen voldoen. Wie denkt dat een avond staat of valt met een sterke programmering heeft het mis. Reveal is totaal beleving van de bovenste plank. Alles omgedraaid en geswitcht. De nieuwe donderdagavond is satire met een knipoog op de mondiale vertrutting van de uitgaansscene. Amsterdam.. wake up! Reveal stoft af, neemt af en schudt wakker. Reveal the new sound! Vanaf nu elke donderdagavond in Escape Amsterdam!

Grand Opening Reveal
Met het startschot op donderdag 28 Januari trapt Reveal meteen sterk af. Speciaal voor deze indrukwekkende opening geldt er een spetterende actie. Alle studenten met OV pas krijgen tot 00:00 uur gratis toegang tot deze avond.

Programmering
Reveal the line-up… Progressief met een knipoog naar het heden en het verleden. Warme of rauwe beats, minimalistisch gespatter of edgy- en vocalistische house gebracht door neerlands trots, internationale gasten en aanstormend talent. Adoreer de dj, adoreer jezelf, adoreer de muziek, het clubgevoel. Reveal rekent af met hokjesgedrag en daagt je uit…. Escape from reality…… be part of the night!

Line ups Februari:
Erick E, Warren Fellow,Funkerman, Baggi Begovic, Chris Rox, René Amesz, Shermanology, Leroy Styles, Michael Mendoza, Marc Benjamin, Jaz von D, Dave Mayer, Deniche (UK), Carita la Nina, Anthony King & Dave O’Brian, Afrojack, Surprise act (international), Mc Gee & a lot more to be confirmed!

Tickets
Tickets €10,-, met studentenpas betaal je slechts €6,-. Bestel je kaarten online (www.reveal-online.com) of haal ze in heel Nederland bij de Free Record Shop of Primera bij jou in de buurt.

VIP
Wil jij de VIP in jezelf onthullen en jezelf wanen in een weelde van luxe en genot? Boek dan een VIP tafel voor 4 personen. Je krijgt samen met 4 vrienden toegang tot Escaper en het VIP deck, hebt een eigen vip tafel, persoonlijke bediening, krijgt 1 fles sterke drank of champagne, 4 frisdranken, gratis garderobe en toilet gebruik. Voor informatie en reserveringen kan er worden gemailed naar vip@your-republic.com . Een vip tafel voor 4 personen kost €200,-

Website
Met de release van een nieuw concept is ook de website “ge-Reveal-ed”. Naast de gebruikelijke weetjes zoals de laatste line ups en foto’s vind je op de website ook een twitter applicatie waar live vanuit het event verslagen en foto’s worden geplaatst. Mocht je dus een avond verstek moeten laten gaan kan je via de digitale weg er toch nog bijzijn. Check dus snel: www.reveal-online.com. Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. ID Verplicht. De deuren van Escape zullen openen om 23:00 uur en open blijven tot 04:00. Let op! Kom op tijd…Vanaf 00:00 uur is er namelijk flinke rij vorming voor de deur van Escape. Meer informatie over het deurbeleid vindt je op www.reveal-Online.com.

2 opmerkingen

:yes: Top, ben erbij!
Donderdag in Escape; leukste avond daar!!