Partyflock
 
­ Nederland

Doorgedraaid wordt twee jaar

gepubliceerd door , op
Doorgedraaid wordt twee jaar
26 januari 2010
FeestDoorgedraaid · 2 jarig bestaan
Datumvrijdag 29 januari 2010
LocatieLVC Cultuur Podium
Doorgedraaid is dit jaar twee geworden, en dat wordt, hoe kan het ook anders, keihard over de top focking hard gevierd. Met jullie, in het vaste ravestekkie te Leiden, de 29e van januari.

Alexander Kowalski, wie kent 'm niet, is ook uitgenodigd op het partijtje en zal de avond voorzien van vrolijke muziekjes. De bebrilde held uit Berlijn is een regelrecht techno-genie en heeft titels op zijn naam staan als beste producer en beste live act, en dan is hij ook nog eens twee keer genomineerd voor de German Dance Awards. Zijn live-sets zijn verschrikkelijk intens, de man staat bekend om zijn professionaliteit. Overal ter wereld zet hij dansvloeren in lichterlaaie met zijn mix van Bass-driven techno, diepe harmonieën en messcherpe beats. Neem zijn dikke dikke dikke! release Speaker Attack. Iedere raver op de wereld kan die track wel dromen.

Kortom, de aangewezen persoon om het verjaardagsreefje tot een gezellig hoogtepunt te brengen. Hij is dan (muzikaal gezien) een tijdje weg geweest, maar zijn laatste releases bewijzen maar weer dat zijn ravekaars nog lang niet opgebrand is. Naast Kowalski hebben ze nog veel meer lekkers voor jullie in petto, en dat zijn niemand minder dan Stuurboord & Bakkebaard, Size en Estroe. Stuk voor stuk Hollandsche helden, beukers van het eerste uur. 100% Knalgarantie!!!

En, lieve luitjes, voor de eerste keer in de Doorgedraaid geschiedenis presenteren zij u de Opperlounge, op de 1e verdieping. Wat hier te vinden zal zijn blijft nog even een verrassing, maar het staat garant voor een fantastische tijd, vol vertier en drinkgelag en de nodige opschudding. Gewoon, omdat ze jarig zijn! Dus neem je gezelligste vrienden mee en zet je feesthoed alvast maar op, want het is feest de 29e! In het LVC Cultuur Podium, en god mag weten waar nog meer, want het gaat door tot dat alles is Doorgedraaid! Je moet kapot en je gaat kapot, er valt niet aan te ontkomen. Welkom op de hardste Doorgedraaid ooit.

Oh, en neem je zwembroek mee. Je wordt thuisgebracht.

1 opmerking