Partyflock
 

12inchCity
Berlin edition

gepubliceerd door , op
12inchCity
23 januari 2010
Op vrijdag 29 januari is alweer de tweede editie van 12inchCity aanstaande, in de Odeon kelder. Na de uitverkochte eerste Amsterdam edition met headliner Kabale und Liebe is het nu tijd voor de Berlin edition.

Deze editie wordt Marcus Meinhardt ingevlogen uit Berlijn. Deze technomeister draait in de Panorama Bar, Watergate, en Tresor, Berlijns meest toonaangevende discotheken. Daarnaast draaide hij met o.a. Extrawelt en Lützenkirchen op SonneMondSterne en MELT! het buitenfestival van Duitsland.

Marcus wordt deze avond vergezeld door Ricketic & Lucatone (Bar27) en residents Mr Paco & Clint (21Productions). Resident Joeno (21Productions) sluit de nacht af.

Het thema van de avond is logischerwijs Berlijn en zal dan ook door de bezoekers extra worden benadrukt. Soldatenjasjes, officierspetten, commandantenpakken, Checkpoint Charlies (vergeet je paspoort niet), verpleegsters, Amsterdamse adjudanten en Berlijnse generaals. Er moet door alle rangen gefeest worden zodat van Amsterdam tot Berlijn stampende voeten te horen zijn. And that's an order. Kijk hoe Amsterdammers de ruige Berlijnse sfeer een eigen interpretatie geven. Dit feest is het goudomrande glittervisitekaartje voor Berlijn. Zodat iedereen weet dat Amsterdammers het toch net iets beter weten hoe een mooi feestje te bouwen.

12inchCity, van Amsterdam tot Chicago en van Berlijn tot Havana, geen enkele stad zal meer veilig zijn voor de revolutionaire nachten. Een hagelnieuw concept waarbij er elke editie een inspirerende stad wordt gekozen als thema voor de nacht. Met een constant opzwepende mix van techno, house en minimal dient één doel: Mensen helemaal los laten gaan. Geen braaf gelul en geen herhaling van wat al is geweest. Naast het basiskamp Odeon geeft 12inchCity op bijzondere locaties feesten.