Partyflock
 
­ Nederland

Nóg meer Techno avonden in Utrecht met Doe//rak

gepubliceerd door , op
Nóg meer Techno avonden in Utrecht met Doe//rak
22 januari 2010
FeestLa Fête Carnival · dag 3
Datummaandag 15 februari 2010
WinactieLa Fête Carnival actiegesloten
LocatieTalent Factory
FeestDoe//rak · feesten, beesten, leven!
Datumzaterdag 20 februari 2010
LocatiePoema RAW
Techno leeft in Utrecht als nooit tevoren. Sla de agenda open op een willekeurige dag aankomende maanden en merk op dat er genoeg redenen zijn om het huis uit te gaan in het weekend. De organisaties die enkele jaren geleden als paddenstoelen uit de grond schoten en diversiteit aanbrachten in de Techno scene van Utrecht zijn reeds gegroeid en zorgen voor genoeg vertier in de Domstad.

Doe//rak Events draagt zijn steentje bij door zaterdag 20 februari met een clubavond te komen in dé techno tent van Utrecht, Club Poema RAW. Artiesten Melon, Warren Fellow, Ille Bitch, Brand (live!), en het resident dj-team, Kaskrakers zullen dankzij het gelikte geluid dat uit de Funktion One speakers komt, menig feestgangers warm maken, doen zweten, om ze uiteindelijk met een voldaan gevoel naar huis te sturen.

Er is meer. Enkelen is het al opgevallen dat Doe//rak Events sinds kort de tweede zaal host op elke eerste donderdagavond van maand, op Utrechts meeste gezellige feestje, Kranck. Dit natuurlijk in het altijd knusse Dock 154. Doe//rak Invites is het nieuwe concept dat talenten uit Utrecht en omstreken uitnodigt hun draaikunsten te tonen naast het vaste Kaskrakerscollectief.

Na de geslaagde edities in de tweede zaal is het tijd dat dit concept een vaste avond krijgt. Dit zal vanaf maart plaatsvinden in Café Lust te Utrecht. Elke tweede vrijdag van de maand zullen de leukste talenten en organisaties worden uitgenodigd om daar hun unieke sound en stijl ten gehore te brengen. Hier zal later meer bekend over worden gemaakt.

Voor een overzicht van aankomende evenementen check je de Partyflock agenda hiernaast.

Een kleine impressie van Doe//rak en hun Kaskrakers zie je in het onderstaande filmpje. Veel kijk (en luister) plezier.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53192, 53371}
Donderdag 4 februari 2010 Doe//rak Invites op Kranck

Met o.a. DJ's ISIS, Jesse Ten, Sylvester, Ferro, Emaan, Kaskrakers

Doe//rak Invites 4 februari
laatste aanpassing