Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag Electronation @ Cafe D’Anvers
Riva Starr, Ramon Tapia, Terry Toner vs Philip Young

gepubliceerd door , op
Al meer dan twee jaar strijkt Electronation neer in het pittoreske Antwerpen voor hun maandelijkse avond in Cafe Café d'Anvers. Met gasten als Oxia, Anthony Rother, Audiofly en Marc Romboy staat deze avond dan ook garant voor een sublieme programmering en dat in de meest legendarische club van Belgie. Dat onze zuiderburen kunnen feesten zal dan ook vrijdag 22 januari worden duidelijk gemaakt met speciale gast Riva Starr.

2009 Was onbetwist het jaar van Riva Starr met ontelbare hits op labels als Made 2 Play en Dirtybird, daarnaast mag hij jongens als Claude Vonstroke en Jesse Rose onder zijn trouwe fans scharen. Zo beschrijft hij dan ook zijn bootlegachtige manier van produceren waarbij hij andere stijlen en genres snatched/steelt en eigen maakt. Stijlen die met name in het genre folk/Balkan/rock thuis horen al dan wel niet gepaard met een flinke dosis gypsy spirit.

Een passend voorbeeld is zijn hoogtepunt van het jaar, de dansvloer kraker “I Was Drunk” die hij in samenwerking met het uberhippe Nôze heeft gemaakt. Deze Balkanbeat geïnspireerde track heeft vele zalen doen ontploffen. Check:


Om dit alles aan te vullen zal er niemand minder dan Ramon Tapia ten tonele verschijnen. Deze van origine uit Zeeland afkomstige dj en producer vertoeft nu al jaren in Antwerpen waar hij dan ook een graag geziene gast is. Ook hij heeft uit 2009 het maximale gehaald en met een hoge productiviteit heeft de beste man keer op keer raak geschoten en juweeltjes van muziek de wereld in gebracht op labels als Great Stuff, Herzblut en Craft Music. Dit voorjaar zal hij zijn tweede artiesten album uitbrengen en met een bijna ongeëvenaarde talent als dj en producer zal 2010 zijn status als grote speler vast en zeker bevestigen. Check MySpace voor meer info over de beste man.

De Nederlandse vertegenwoordiging bestaat dit keer uit Philip Young en Terry Toner die jou een drie uur durende set zullen voorschotelen met de beste tracks van het moment. Beide heren staan garant voor de fijnste house en techhouse sounds en weten als geen ander een feest te bouwen. Dus mis dit alles niet en rij naar het zuiden des lands en dan nog net een stukje verder om met deze helden fuif vanjewelste mee te maken.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 92354, 20807}
Ramon tapia..terneuzen de gekste!!!

Ik wist niet dat ie nog actief was...wat heb ik die gozer al lang niet meer gesproken.
laatste aanpassing