Partyflock
 
­ Nederland

Verdraaid! In de Catwalk

anoniem gepubliceerd op
Verdraaid! In de Catwalk
18 januari 2010
Op de mooie aankomende vrijdag 22 januari 2010 zal de allereerste editie van Verdraaid! plaatsvinden. Tussen al het internationale geweld wat Rotterdam muzikaal gaat treffen de komende tijd, mogen de kleine, intieme en nationaal-georienteerde feestjes zeker niet ontbreken. Pre-party voor R3korder, knallen met de hoofdletter K of gewoon even ontspannen de beentjes strekken. De oude voetgangerstunnel onder de naam Catwalk behoeft voor velen geen verdere uitleg. Deze unieke club onder de grond van het Weena, in hartje Rotterdam staat bekend om de vrijblijvende sfeer, bizarre vorm en het sublieme geluid. Enkele zowel opkomende als gevestigde helden van dit moment zullen de muziekjes verzorgen voor een zogezegd klantvriendelijk prijsje van 7,50 in de voorverkoop en maar 10 aan de deur.

Ille Bitch (R3korder/Awakenings)
Deze koning uit Haarlem zorgt al voor vele jaren voor opschudding in clubs en festivals over het hele land. Met zijn bekende samenwerking met de Man Zonder Schaduw vroeger en de nu gebundelde krachten met Unders, wordt het tijd om een keer alleen de Catwalk te laten trillen.

Sandeep (Timewarp/Dik)
Wie kent ‘m niet? Zaken als zijn 2wekelijkse sets op Fresh FM, zijn eigen Dik-feestjes, de unieke Sandeep-sound en zijn trouwe achterban maken dat deze Rotterdammer niet mag ontbreken op het lijstje. Sandeep zal het spreekwoordelijke stokje van Ille overnemen deze avond.

Hertz & Vibes (Diepgang/Hey)
Deze heren zijn bijzonder goed bezig. Ze hebben menigmaal hun kunsten vertoond op hun eigen feestjes als Diepgang en Hey!. Hier hebben ze o.a laten zien dat afsluiten tot hun specialiteiten behoort. Zo zullen zij op Verdraaid! de afsluitersrol op zich nemen.

Bart Benson (4Fusion/Verdraaid!)
Een jong en opkomend figuur uit de Maasstad. Dj en producer Bart Benson zal de avond met een hoop Funk openen.

Websites:
Presale: www.verdraaid-rotterdam.nl