Partyflock
 
­ Nederland

Fame=Djs pakt groots uit in Post Rotterdam

gepubliceerd door , op
Fame=Djs pakt groots uit in Post Rotterdam
15 januari 2010
Nowadays everybody wants to be a deejay. But only a few have really got what it takes to be a true artist.

Fame=Djs saves humankind from bad music
Een leger aan gillende meiden, dat hem overal volgt waar hij gaat & staat, is niet wat hem als deejay karakteriseert. Zijn kledingkeuze draagt niks bij aan zijn status, zijn vriendenaantal op Hyves zegt niks over zijn draaikunde en zijn openlijke uitspraken op Twitter geven aan dat hij ook ‘gewoon maar een mens’ is.
Maar wat is dat dan toch met een deejay, die met zijn komst de hele ruimte in rep en roer krijgt? Die clubeigenaren stressend doen onderhandelen met de agency’s, zodat juist die geweldige deejay hun evenement of locatie in extase krijgt? Simpel. Een echte deejay lééft voor muziek en zal er dan ook alles aan doen om alleen de lekkerste platen scherp gemixt aan het publiek voor te schotelen. Een echte dj blijft trouw aan zichzelf en doelt met zijn set op onovertrefbare hoogtepunten, die de avond naar een onvergetelijk niveau tilt. Een echte deejay trekt zijn eigen plan en verrast het publiek met frisse sounds. Fame=Djs: saves humankind from bad music.

Fame=Djs saves Rotterdam from bad music
Post heeft zich in de tweede helft van 2009 als één van de meest besproken hotspots in Rotterdam weten te profileren. Steeds meer bezoekers komen vanuit alle windstreken op deze prestigieuze locatie af, waarin er tot diep in de nacht gefeest wordt in zowel cocktailjurkjes of driedelige pakken als in casual kledingtrends.
De adembenemende inrichting van Post, centraal gelegen aan de Coolsingel in Rotterdam, vormt op zaterdag 20 februari de perfecte locatie voor de eerste Fame=Djs editie van 2010. Met een line-up die de grond vastberaden zal doen beven en met entertainment die ieder het water in de mond zal doen lopen, maakt Post zich al vanaf 23:00 op één van de meest fameuze nachten die deze nationale dancescene rijk is: Fame=Djs!

The Deejays save Fame=Djs from bad music
Voor deze eerste beruchte editie van het jaar, heeft Fame=Djs een forse line-up op het programma staan. Om te beginnen neemt de productiekoning Sidney Samson de kaskrakers en floorkillers voor rekening. Zijn ellenlange productielijst wordt nog steeds enthousiast in ontvangst genomen door het massale publiek en in januari 2010 werd “Riverside” hoog genoteerd gespot in de UK charts. Wees dus goed voorbereid op zijn set tijdens Fame=Djs, waar hij ongeremd de heetste producties presenteert!
Ook Quintino legt als draaibehendige succesvol zijn hand aan hoog gerangde tracks, Zijn “Rap das Armas” is inmiddels donkergrijs gedraaid maar ook zijn nieuwe release “Heaven” doet het steevast goed op diverse clubavonden. Tijdens Fame=Djs doet hij hier een karakteristieke soundschep bovenop…
Leroy Styles; ‘he had a dream’ en deze heeft hij voor een groot gedeelte ook al verwezenlijkt! Als bekende Rotterdammer raast hij nog steeds pijlsnel door de evenementenbranche en een groot en vooral gevarieerd conceptenaantal prijs zich rijk met Leroys’ aanwezigheid. Zijn sound is van mijlenver te herkennen en dus is ook hij bij Fame=Djs absoluut een graag geziene gast.
Tot slot legt tevens Le Mar de lat hoog met zijn vocaal en bassrijke set, waarin voor elke fameuze muziekliefhebber wat wils ligt. Aangevuld door het opzwepende stemgeluid van Zawdi MC MC, is ook deze editie er één om je meest dansbare schoenen voor uit de kast te halen.
Get ready to be saved on the dancefloor!

De voorverkoop is inmiddels van start gegaan en voor €15,00 bemachtig jij je kaartje, via alle Free Recordshops en online via www.fameisdjs.nl. Voorkom teleurstelling aan de deur, dus wacht niet te lang met het bestellen!
Kijk voor meer info op www.fameisdjs.nl en www.postbynight.nl.

FAME*IS DJ’S…WE SAVE HUMANKIND FROM BAD MUSIC!