Partyflock
 
­ Nederland

Ladykillers is terug op 13 februari in Outland Rotterdam

gepubliceerd door , op
Ladykillers is terug op 13 februari in Outland Rotterdam
14 januari 2010
Everyone…please pay attention! Ladykillers is back en wel op 13 februari! Vergeet je lover of je speciaal geplande Valentijnsactie; vanavond vind je de liefde van je leven in Outland. Behind the wheels-of-steel staan namelijk alleen maar killer DJ’s met killer beats die je vlinders in je buik zullen geven.

Valentijn staat altijd in het teken van zoetsappige lovesongs maar deze zul je zeker niet horen bij Ladykillers…hot as fire and sharp as a knife; spanning is waar het deze avond allemaal om draait! Ladies kunnen genieten van alle eye-candy(volop aanwezig!) en alle heren kunnen genieten van al het vrouwelijk schoon en de sublieme muziek. Op Valentine’s night is er maar éé plek waar je moet zijn; Ladykillers is where it’s at!

Deze keer hebben we weer een extreem lekkere line up samengesteld. Hartendieven, womanizers en Ladykillers is wat ze zijn en sex-appeal is wat ze hebben! Check hieronder welke heren deze avond de hartjes sneller zullen laten kloppen…

Line up
Lucien Foort
Afrojack
Hardwell
Marc Benjamin
R3HAB
Leroy Styles

VIP
Wil jij LadyKillers beleven vanaf het exclusieve VIP dek in Outland? Twijfel dan niet en mail naar info@thevipagency.nl of bel met 06-14787464.

Tickets
Tickets zijn € 12,50(ex. fee) en voor de dames geldt: 2 ladies=1 ticket! Ze zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, Primera Shops, www.seedance.nl en via paylogic.nl

Voor meer informatie surf je naar de geheel vernieuwde website: www.LadyKillers.eu