Partyflock
 
­ Nederland

Rauw new stijl

gepubliceerd door , op
Rauw new stijl
7 januari 2010
FeestRauw @ klinch · new stijl
Datumvrijdag 12 februari 2010
LocatieMelkweg Site
Maandelijkse feest weekend Rauw gooit alles op de schop en vernieuwt zich zelf rigoureus om klaar te zijn voor het nieuwe decennium. De programmering verandert, en daarbij het team achter de schermen, de communicatie, het decor, het logo en de vormgeving. Vanaf 12 en 13 februari 2010 Rauw presenteert vol trots 'Rauw New Stijl'

Elke tweede weekend van de maand in de Melkweg Amsterdam en Tivoli Utrecht. Een nieuw jaar, een nieuw decennium, een nieuw begin. Rauw blijft trouw elke tweede vrijdag van de maand in de Melkweg in Amsterdam en elke tweede zaterdag van de maand in Tivoli in Utrecht. De tijd dat de combinatie van dj's en live muziek wereldschokkend was is allang voorbij. Juist nieuwe uitdagingen worden aangegaan door combinaties te maken die misschien niet voor de hand liggen. Er zal worden geboekt met passie voor het nachtleven, de muziek, de clubcultuur, met een onuitputtelijke honger naar vernieuwing en het verleggen van grenzen. Concreet houdt dit in dat de programmering breder dan ooit zal worden.

De criteria zijn lef, originaliteit, innovatie en een goeie dosis rock&roll attitude. Ga naar Check http://www.rauwrauw.nl voor een klein voorproefje. Rauw bestaat inmiddels bijna 7 jaar, en is vanuit de prille electro scene gegroeid tot een van de meest toonaangevende feest nachten van Nederland en is ondertussen wereldberoemd daarbuiten. Bij Rauw zijn sterren als Erol Alkan, BoysNoize, Crookers, Felix da Housecat, Digitalism, GOOSE en velen anderen groot geworden. Maar op de lauweren rusten is niets voor het Rauw team; het werd, in de vluchtige wereld van de pop en dance muziek dan ook hoog tijd voor een grote beurt.

Buitenlandse gasten van verre staan op het menu, in combinatie met jong talent, lokaal en internationaal. In Amsterdam gaat Sex Machine op onregelmatige basis terug komen in de Oude Zaal met een veel zwarter geluid en met internationale namen als versterking naast DJ Wannabeastar. Maar ook anderen krijgen nu een kans zich waar te maken en uit te leven in een van de top locaties van Nederland. Van Vage Gasten tot cosmic- en indiedisco, van hoogdravende Kunstinstallaties tot retro glitterpop waar de vullingen van uit je kiezen vallen. Met tot aan de zomer bevestigd namen: Aeroplane, BoysNoize, Djedjotronic, Elroy Vanderley, GOOSE, Green Velvet, Harvard Bass, HENZEL & Disco Nova, Joakim, Krikor, LVis 1990, LeLe, J.D. Samson’s M.E.N., RipTidE, Riton, Riva Starr, Rory Phillips, Shout Out Out Out Out, Tom Trago, Treasure Fingers, Uffie, Vage Gasten, en natuurlijk host en resident dj Joost van Bellen zelf.

2 opmerkingen

ben benieuwd..
Als je maar wel zorgt als organisatie

Dat rauw, rauw blijft.

En niet die net-niet fidget herrie door de tent gaat gooien. Mislukte house met een on-rauwe uitstraling.

Het moet vies, smerig, zweterig, ranzig, baggerig en vooral kneitervette electro blijven. Nog éen stap verder.

Lets go.