Partyflock
 
­ Nederland

Smirnoff Experience™

gepubliceerd door , op
Smirnoff Experience™
2 oktober 2003
Smirnoff Experience™ komt weer terug naar Nederland..

Smirnoff Experience™2003:Masters At Work, Danny Howells in Paard.

Smirnoff® is verantwoordelijk voor dance events in meer dan 32 landen over de hele wereld. Deze maand kan men de Smirnoff Experience™ bezoeken in Venezuela, Bulgarije en Zuid Afrika en in November komt Smirnoff Experience™ weer naar Nederland. Het feest waar bezoekers centraal staan en waar alles uit de kast wordt getrokken om hen het beste van het beste aan te bieden qua DJ’s, visuals en service.
Niemand minder dan Kevin Saunderson, Anthony Pappa, Lee Burridge, Trevor Rockcliffe, Roger Sanchez, Nick Warren en Michel de Hey gaven acte de presence tijdens één van de eerdere Nederlandse edities.

Na edities in Amsterdam (Panama) en Rotterdam (Nighttown), wordt de Smirnoff Experience™ voor het eerst in Den Haag georganiseerd. Het nieuwe Paard zal op 8 november het podium zijn voor een geweldige line up van nationale en internationale DJ’s. Niemand minder dan remix duo Masters at Work en Danny Howells zullen beide een vier uur durende set weggeven en samen met Benny Rodrigues en Stef Vrolijk zullen zij zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt!

Het succesvolle duo Masters at Work bestaat uit het ‘Little Louie’ Vega en Kenny ‘Dope’ Gonzalez. Ze zijn bekend om hun unieke combinatie van Hip-House-Jazz remixes en hun recentelijke uitstapjes naar electro en house. Beleef op 8 november een opzwepende set met een originele sound.

Danny Howells is bekend van Global Underground en heeft net zijn eerste album ‘24:7’ in de Global Underground serie uitgebracht. Zijn wereldberoemde eclectische sets staan altijd garant voor vette beats en sexy tech-house en op dit moment maakt hij de dansvloeren onveilig met zijn versie van Eminem’s ‘Nobody Listens To Techno’.

Benny Rodrigues (Dance Valley, Sensation) en Stef Vrolijk (Everybody, Sadie Records) zorgen voor de Nederlandse inbreng en zullen met hun eigen sound het publiek opzwepen tot grote hoogten.

Smirnoff Experience™
Datum: 8 November 2003
Locatie: Paard Van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Tickets: 20 euro
Voorverkoop: Free Record Shop
Aanvang: 23.00 uur
www.smirnoffexperience.com

6 opmerkingen

cool! :D

Dit wordt gegarandeerd een chill feestje!
Ik ben zeer benieuwd hoe de Masters @ Work te werk zullen gaan :)

hmmm... zal ik toch maar Heroes of Techno laten zitten hiervoor? :P
laatste aanpassing
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
ziet er zeker veelbelovend uit! maar Revolution op die dag sprak me ook wel aan in de geroemde HMH :D
KLINKT GEZELLIE!!!
 
Als ik mazzel heb kan ik die in Kaapstad meepakken:)
Artiest M10
Erg vet!! Ze komen eind dit jaar ook naar NL, dus liever naar Heroes of Techno!!
Wanner komen ze weer in Nl dan.. Na deze editie?