Partyflock
 
­ Nederland

Classified
The sexiest combination of house, latinhouse & eclectic

gepubliceerd door , op
Classified
11 januari 2010
Voor een selecte groep, die sfeer hoog in het verlanglijstje heeft staan. Voor alle feestzinnende clubbers, dat een leuke crowd wekelijks opzoekt op de dansvloer. Voor muziekverslaafden, die hun voorkeur niet uit één genre halen en hun lichaam moeiteloos op meerdere soorten ‘bpm’ weten te bewegen. Dus geen plaat die hetzelfde klinkt, maar juist variatie die het weekend onvergetelijk maakt. Classified: the sexiest combination of house, latinhouse & eclectic.

Classified: the night
Van sexy House tot passierijke Latin of juist rauwe Eclectic beats. Hoe stevig je het ook wil, Classified gooit alles in één karakteristieke blender om er samen met jou één memorabel geheel van te maken. Voor elke wens wat wils, welke door een handvol vakkundige artiesten extra kracht bijgezet wordt. En met de Amsterdamse hoofdstad als thuisbasis, is de populaire nachtclub Escape gekozen om het levendige karakter van Classified tot een ongekend niveau te tillen.

Are you ready to get Classified?
Op vrijdag 15 januari zet Classified haar eerst stappen van 2010 richting het wereldwijd bekende Escape in Amsterdam. Vanaf 23:00 begeef jij je in een tot in de puntjes verzorgd concept, dat jouw weekend gelijk goed inluidt! Tot 05:00 wisselen de beste deejays zich af, waarbij de Housemixen feilloos met Latingetinte platen gemengd worden en hier tot slot een Eclectic sausje overheen gegoten wordt. Onder leiding van maar liefst drie getalenteerde MC’s raak jij ongetwijfeld ongeremd in extase, waarbij de immense dansvloer van de Escape geheel tot haar recht komt.

Classified: the music
In willekeurige volgorde zullen de lekkerste platen door de boxen geknald worden, waarbij om te beginnen de recent veelbesproken Michael Mendoza zijn mixtechnische kennen en kunnen vanachter de draaitafels bewijst en haalt ook The Flexican zijn platentas ondersteboven om jou van een stevig gevarieerde set te voorzien. Niemand minder dan de Latin House held D-Rashid maakt zijn naam ook tijdens Classified meer dan waar, waarbij Jim Aasgier op zijn beurt een welverdiende plaats in de spotlights inneemt. Ook de door de scene razende talenten Waylon Pereira, Gilly Wonka, Gian Carlo, Brian Chundro & Santos&Santos Suarez en Delivion Reavon ft Aaron Gill laten met hun over-the-top sets niks te wensen over. Verwacht stevige house killers, latino platen waarop de heupen niet hard genoeg geschud kunnen worden en ga er nu vast vanuit dat ook de eclectic platenkeus er één is om je letterlijk voor in het zweet te werken op de dansvloer. De drie hosts MC Dimitri Nikita, MC O en MC Sef bijten het gewilde Classified spits af en zullen jou de rest van de nacht subtiel begeleiden naar meerdere hoogtepunten. Let’s go!

Classified is er klaar voor! Zorg dat je er bij bent en haal je kaartje, voor slechts € 12,50, nu alvast in de voorverkoop via www.paylogic.nl of www.ticketonline.nl. Voor de VIP liefhebbers zijn er nog een beperkt aantal tafels verkrijgbaar, welke via 0615687586 besteld kunnen worden.