Partyflock
 
­ Nederland

Exclusieve Bloomingdale XXL Warm up brengt je al vroeg in zomerse sferen in The Sand

gepubliceerd door , op
Exclusieve Bloomingdale XXL Warm up brengt je al vroeg in zomerse sferen in The Sand
5 januari 2010
Elk jaar kijken mensen uit naar de zomer. En elk jaar worden de clubs, bars en kroegen met liefde ingeruild voor festivals en strandfeesten. In 2009 was dat niet anders! Vanaf de allereerste openingfeesten aan het strand van Bloemendaal wisten mensen uit het hele land de weg te vinden naar het kleine stukje strand aan de Noord-Hollandse kust. 2009 was een zeer succesvol jaar voor beach Bloomingdale een record aantal bezoekers en de Bloomingdale cd was een regelrechte hit.

Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen en de officiële Opening Party zal ook dit jaar weer een feest zijn waar vele naar uit kijken. Om alvast een voorproefje te geven van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft, zal Bloomingdale XXL op zaterdag 6 februari 2010 een zeer speciale Warm up party geven! En waar kan zo?n indoor strandfeest beter plaatsvinden dan in The The Sand, de mooiste indoor Beachhal van Nederland!

Met een diverse, maar toch eenduidige kwalitatieve programmering werd vorig seizoen goed ingespeeld op de voorkeuren van house liefhebbers uit het land. Concepten als Bloomingdale XXL, Taste-it!, Sandays, Flamingo Nights en Ex Porn Star wisten duizenden feestgangers naar het strand te trekken, waar ze werden getrakteerd op de beste muziek van het land.

Uiteraard vindt je op de Warm up party alle helden die regelmatig achter de booth staan op Bloomingdale XXL. Met DJ´s als Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Lucien Foort, Daniel Bovie & Roy Rox, Shermanology en Alex Cruz kunnen we met recht spreken van een XXL waardige line-up. Afgelopen jaar speelden zij een belangrijke rol aan het strand en dat zal aankomend jaar niet anders zijn! De enige Master of Ceremony bij deze Warm up kan natuurlijk niemand anders zijn Zawdi MC MC! De zomerse percussie van Glenn Helder maakt het plaatje vervolgens helemaal zomers en compleet!

Kun je niet wachten tot het Bloomingdale seizoen weer gaat beginnen? Ren dan als een gek naar de winkels of surf naar de website www.bloomingdaleaanzee.com en bestel je tickets voor deze exclusieve Bloomingdale XXL Warm up snel! De kaartverkoop zal 24 december van start gaan, dus noteer deze datum met dikke letters in je agenda!

Net als in de beachclub zelf, is er ook in The The Sand de mogelijkheid de avond als VIP te beleven. Lijkt dit je wat? Mail dan nu voor reserveringen en informatie naar info@vip-ticket.nl.