Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· Opmerkelijk


Dat is wel een hele grote schans :lol:


· Filmpje




·PvdK


Poll, geopend op woensdag 27 januari 2010, looptijd van 5220.0 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Al zat van de lage temparatuur?

71276%
:yes: echt wel... Waar blijft de zomer
16317%
Mwa valt mee
617%
:no: het kan me niet koud genoeg zijn


· Interviews


Johan Gielen aka Airscape · Johan Gielen is al ruim een decennium een naam die in alle hoeken en gaten van de wereld herkend en geprezen wordt. Met klappers als 'The Beauty of Silence' en 'L’esperanza' en een eindeloze lijst optredens op feesten als Sensation en Trance Energy drukte hij een flinke stempel op de trancewereld. Toch ziet de blonde Belg zichzelf niet als trance DJ

· Column


Verdomme · Het mopperen begint voor Bob al bij het opstaan. Het is altijd (altijd!) te koud. Of (soms) te warm, in de zomer. Maar nu is het te koud, want het is weer winter. Of herfst. Verdomme, denkt Bob dan, wat maakt het verdomme uit of het verdomme herfst of winter is, het is verdomme te koud om op te staan. Bob heeft het maar moeilijk, bij het opstaan

· Recensies


DJ Yellow presents Mindz Kontrol Ultra · DJ Yellow is een producer die al jaren meegaat. Al in het begin van de jaren negentig was hij actief als producer en labelmanager. Samen met twee vrienden brengt hij sinds 2008 tracks uit onder de naam Mindz Kontrol Ultra en eind 2009 is een studioalbum uitgebracht op het label Plastic City

Activa - This World · De plaat is al een tijdje uit en eindelijk wisten we de hand te leggen op een recensie-exemplaar. Gelukkig maar, want het debuut artiestenalbum van Activa ‘This World’ is het bespreken meer dan waard!

Armin van Buuren - A State Of Trance Yearmix 2009 · De luisteraars van de wekelijkse ‘A State Of Trance’ radioshow brachten hun stem uit voor hun favoriete tranceplaten van het afgelopen jaar. Gebaseerd op al die stemmen mixte Armin van Buuren de jaarmix in elkaar, bestaande uit maar liefst 85 tracks. Van Buuren sluit boekjaar 2009.

Conception Of The Shape - Mixed by Greg Parker · Greg Parker, samensteller van deze mixcompilatie, gaat al ruim 10 jaar mee in de dancescene. Hij is tegenwoordig één van de protegés uit de Plastic City stal en eind 2009 heeft hij een mixcompilatie uitgebracht op hetzelfde label

· Goed fout (y)


Ja dat tiger woods vreemd ging dat weet iedereen nu wel maar toch moest hij nog even een nummer opnemen ;)

Is dit nou goed of fout :9


· De ontdek je plekje quiz


Niemand had het vorige week bij het juiste eind en daarom gaan we deze week in de herhaling. Andere foto hetzelfde feest. Wij wensen jullie succes met zoeken.

De opgave van deze week:


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : Mare * (L)


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    Mare * (L)
  2. Echte naam:
    Mare
  3. Leeftijd:
  4. lentes jong :)
  5. Woonplaats:
    Vught
  6. Relatie:
    Al bijna 4 jaar gek op mijn schatje (L) Kuituhh
  7. Dark of Light?
    Heb een hele tijd Dark gehad, maar een keertje Light is ook wel lekker verfrissend :)
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik ben nu bijna een jaar tandartsassistente in een tandartsenpraktijk in Den Bosch.
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Pfoeh, ik weet niet meer precies hoe ik het ontdekt heb. Toen ik steeds meer mensen op feestjes hoorde vragen of ik ook partyflock had ben ik het snel op gaan zoeken op internet ;)
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De agenda, columns en foto-albums.
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Aan mensen die bepaalde ziektes als scheldwoord gebruiken en het overal op het forum en in opmerkingen neerzetten. Denk even na voordat je zulke woorden gebruikt!!
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Partyflock pimpen in de vetste kleurtjes (komop jongens, het kan wel wat vrolijker!) en mijn vrienden allerlei vette acties laten winnen :cheer:
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Mijn meest geweldige feest ooit is toch zeker wel In Qontrol 2008 geweest :) Hier stond ik samen met Lady Kluss op de gastenlijst omdat hier voor het eerst het nummer werd gedraaid wat wij samen hebben ingezongen. Supervet om heel het publiek uit z'n dak te zien gaan en je eigen stem te horen (L)
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Hoewel ik vreselijke plankenkoorts heb zou ik dan toch wel zangeres willen zijn. En dan al die vette danceplaten inzingen. Dromen mag, toch ;)?
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Ik zit eigenlijk nooit op het forum. Bekijk en volg alleen de opmerkingen die onder feesten geplaatst worden. Daar zie ik Sten1990 de laatste tijd wel regelmatig voorbij komen.
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Meteen vanaf het begin al hardstyle. Vroeger had ik een vriendinnetje die altijd met de nieuwste cd's van Sensation aankwam. Ik vond het meteen al stoere muziek. En toen zij kaartjes had geregeld voor Black, heb ik daar heel de nacht niet één moment stilgestaan. Sindsdien ben ik fan (L)
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ja, ooit een geloof ik! Het ging om een foto waarop een vriend van mij in een pose stond die niet getolereerd werd. Die pose was zo overigens niet bedoeld.. ik heb de foto meteen verwijderd maar het heeft even geduurd voordat ik doorhad waarom 'ie eraf moest.
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Ik zou graag meer kleurtjes willen zien, de mogelijkheden om je profiel wat mooier te maken laten te wensen over..
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee nog nooit :nocheer:
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Volgens mij kom ik dan niet verder dan Amsterdam :lol: Mijn vriend rijdt de grotere afstanden als wij bobben :)
  21. [b]Schuw of fotogeil?[b]
    Ik zou schuw zeggen, maar zodra ik wat drankjes op heb spring ik maar al te graag voor die camera :9 Helaas niet altijd met goed resultaat ;P
  22. Ben je donateur en waarom?
    Ik heb ooit een donatie gedaan, met de planning om dat vaker te doen. In die tijd zat ik echt elke dag fanatiek op Partyflock. Helaas heb ik dat niet volgehouden en heb ik ook niks meer gedoneerd. Iets is beter dan niets, toch? (f)
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Vorige week nog :) Als je eenmaal begint met verven... Pff :\
  24. Wat is je meest favoriete hardstyle-plaat ooit?
    Ik heb er eigenlijk 2 O:) Tatanka & Zatox - Gangster en The R3bels - Keep the Rythm
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Een 8! Er valt altijd wat te verbeteren ;)
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Aan mijn grote liefde Kuituhh, mijn tweelingzus Marleen (die inmiddels geen partyflock meer heeft geloof ik :P) en aan mijn girlie Do.x

We bedanken Mare * (L) voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met Perry'd


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het Perry'd die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft.

MC Rage - Fuck The Macarena

Dit was de eerste single die ik ooit gekocht heb en heb ik nog steeds dus mijn begin van muziekluisteren was in ieder geval goed fout :)

Fatboy Slim - Rockafeller Skunk

Dit nummer hoorde ik in de eerste game die ooit gekocht had en ik weet zeker dat vele andere net als ik bij het horen van dat nummer aan Fifa 98 denken.

Mauro Picotto - New Time New Place

Blijft toch 1 van de beste techno platen ooit gemaakt!

· Anekdotes


Soms zijn regels ook niet helemaal duidelijk he :lol:

Lid:
bron verwijst rechtstreeks naar het artikel ipv de site

Admin:
Is toch de bedoeling?

Lid:
foutje van mij

Admin:
kans bestaat dat je hiermee de Knip haalt hé.. dat snap je zelf ook wel..

Lid:
ja nee ik dacht laatst te lezen dat het niet meer rechtstreeks naar het bericht mocht verwijzen maar alleen naar de site, vandaar

· Geen heden zonder verleden

  • 1880 - Thomas Edison ontvangt octrooi (#223898) op de gloeilamp.
  • 1926 - John Baird geeft de eerste demonstratie van een nieuwe uitvinding: de televisie.
  • 1942 - Laagste minimumtemperatuur in Nederland ooit gemeten (-25,7 C).
  • 1945 - Het Rode Leger bevrijdt concentratiekamp Auschwitz.
  • 1967 - De Apollo 1 vliegt tijdens een oefening in brand. De drie astronauten (Virgil Grissom, Ed White, en Roger Chaffee) komen om.


· Nieuwsberichten

Assen wil geluidsgaranties feesten TT Hall
De gemeente Assen wil harde garanties van de organisaties die feesten in de TT Hall houden, dat de geluidsnormen niet worden overschreden.
Dat heeft een woordvoerder van de gemeente laten weten. Tijdens de laatste party's in de hal ondervond de omgeving volgens de gemeente te veel hinder van het lawaai. Als de organisaties van de feesten vanaf nu niet aan kunnen geven dat het geluid binnen de perken blijft, gaan de feesten niet meer door.



Weet waar je koopt
Heel 2010 wordt een campagne gevoerd die als doel heeft secondary ticketing tegen te gaan. Onder de noemer Weet Waar Je Koopt wordt consumenten duidelijk gemaakt waar ze officiële kaarten kunnen kopen.



Groei online-muziek vertraagd in 2009
De groei die de muzieksector laat optekenen bij de internetdownloads, is het voorbije jaar duidelijk afgenomen. De wereldwijde omzet die met online-muziek gehaald werd, steeg met 12 procent, tot 4,2 miljard dollar (2,3 miljard euro), en kwam daarmee voor het eerst boven een kwart van de totale omzet van de sector uit. Toch bedroeg de groei in 2008 nog 25 procent.

Vooral het illegale downloaden van liederen en albums zorgt voor moeilijkheden in de sector, zo meldt het IFPI, de internationale sectororganisatie van de muziekindustrie, donderdag in Londen.
De online-boom blijkt niet voldoende om de muziekindustrie te ondersteunen. Hoewel de muziek via het internet sinds 2004 met 940 procent gestegen is, viel de totale omzet van de sector over dezelfde periode met 30 procent terug.
Bron: AD



ChristenUnie wil 'oorbehoedsmiddelen'
De jongerenafdeling van de ChristenUnie, PerspectieF, wil clubs ertoe verplichten oordopjes uit te delen. Volgens de grefojeugd lopen teveel jongeren gehoorschade op in de disco.
PerspectieF-voorzitter IJmert Muilwijk zegt in de Sp!ts van vanochtend dat niets doen geen optie is: "Gehoorverlies kan leiden tot sociaal isolement." Muilwijk denkt dat het weinig zin heeft om clubs ertoe te verplichten de volumeknop minder hard open te draaien. Dat zou leiden tot valse concurrentie. 'Oorbehoedsmiddelen' zijn nuttiger volgens hem: "Met oordopjes breng je het volume terug van 100 decibel naar de toelaatbare 85 decibel."
De disco's zouden de oordopjes gratis moeten verstrekken of daar subsidie voor moeten krijgen: "Discotheken of de overheid moeten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen."
Bron: Spits



'Riverside' komt binnen op twee in de UK
Sidney Samson: van underground groover tot worldwide mover! Met zijn plaat 'Riverside', dé houseknaller van 2009, is hij nu ook over de landsgrenzen definitief doorgebroken. Het Britse label Ministry of Sound/Data Records bracht begin januari een speciale vocale rapversie uit in de UK, genaamd: Sidney Samson ft. Wizard Sleeve - Riverside (Let's Go!). Deze plaat kwam vorige week nieuw binnen op nummer twee in de Official Chart (Engelse Top 40) en stond tegelijkertijd op nummer één in de iTunes Singles Chart. Een fantastisch resultaat voor de Arnhemse dj/producer!

De opvallende tune telt momenteel meer dan 16 miljoen views op YouTube, wanneer de clean én dirty versies ('Riverside Motherfucker') samen worden geteld. Het origineel was afgelopen jaar dé track van de Winter Music Conference in Miami, deed het fantastisch als clubplaat en kreeg het gehele festivalseizoen volle support van David Guetta, Laidback Luke, Tiga, Boyz Noise, Bingo Players, Steve Aoki, Diplo, A-Trak en vele andere grote namen uit de nationale en internationale dj-scene. Qua aanstekelijkheid, internationale aandacht en carrière-effecten wordt 'Riverside' vergeleken met de monsterhit 'Put Your Hands Up For Detroit' van Fedde le Grand.
Lees verder....



· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Chinese laat zich ombouwen tot Hollywoodster
Een Chinese vrouw wil zich chirurgisch laten ombouwen tot Hollywoodster Jessica Alba om haar ex-vriend terug te krijgen. Een ziekenhuis in Shanghai heeft aangeboden de operaties gratis te verrichten, meldde de Chinese krant Shanghai Daily woensdag op zijn website. De vrouw, die zichzelf als psychisch zwak omschrijft, moest zich van haar ex net zo opmaken als de Amerikaanse actrice. Ook 's nachts moest ze van hem die make-up dragen. Toen de vrouw weigerde nog langer met een blonde pruik door het leven te gaan, maakte de man het uit. Met de gezichtsverbouwing wil ze haar ex-vriend terugwinnen. Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis moet de vrouw voor de gedaanteverwisseling geopereerd worden aan haar wenkbrauwen, oogleden en neus. Hij hoopt dat ze de ingreep serieus neemt. Alba is bekend van films als Sin City en Fantastic Four.


· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Brrrr wat was het koud de afgelopen dagen :nocheer:



Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 4e jaargang – nr. 4

87 opmerkingen

 
fuck macarena :roflol: tijd geleden dat ik die gehoort had
T is allemaal wel duidelijk dat het goed koud is:nocheer:
 
kans bestaat dat je hiermee de Knip haalt hé.. dat snap je zelf ook wel..

:lol:

die chinees --> Zucht
Artiest {SHOWLIST artist 27290, 1868}
(Y) die Schans !! ;)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 27 januari 2010 om 19:03:
fuck macarena :roflol: tijd geleden dat ik die gehoort had

:cheer: inderdaad toch even leuk 8)
 
aaah, fuck the macarena, geweldige plaat!
en tiger die zn wood tevoorschijn haalt :lol:
:roflol: Fuck the Macarena 8)
Ooit wel gehoord idd geloof ik :D Geniaal :respect:
Fatboy Slim:cheer:

En jaa, wrijf het er maar extra in dat het zo koud is.. :( Blij als het voorbij is!
ik zoek nog een nieuwe tandarts....
:respect: voor die anekdote :lol:
zo een vriendin als die chinees wil ik ook:O
Artiest {SHOWLIST artist 30215, 35162}
nummer aan Fifa 98 denken

haha had er laatst een discussie over maar fifa 99 kan ook nog haha want daar zat die schijnbaar ook in
kans bestaat dat je hiermee de Knip haalt hé.. dat snap je zelf ook wel..


:lol: Sjeep heeft de KNIP gehaald :roflol:
Mare!!!!! :bye:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 27 januari 2010 om 19:16:
aaah, fuck the macarena, geweldige plaat!

leuke herrinneringen aan:lol: was de 1e plaat die ik kocht:lol:
overigens paar jaar geleden verkocht:(
Fatboy Slim - Rockafeller Skunk

idd altijd als ik die hoor denk ik aan fifa 98 :P
Die technoplaat vind ik nou echt niet '1 van de beste techno platen ooit gemaakt!'

Maar zeker wel sfeernummertje
 
Fuck the macarena:D
Uitspraak van DJ ArmenianBoy op woensdag 27 januari 2010 om 19:10:
Dancing Inmates - Michael jackson's This is It:respect:

En Fuck the macarena :respect:
laatste aanpassing
Mare !:bye::bye:
Tot zaterdag meid! Kep er zin in :D:D
Artiest Jones
Uitspraak van toerist op woensdag 27 januari 2010 om 19:40:
Die technoplaat vind ik nou echt niet '1 van de beste techno platen ooit gemaakt!'

Idd want dat is Umek - Gatex natuurlijk! O:)

Wel zeer vette track van Picotto...:yes:
 
Mare in de knip :bye:

gezellig knipje weer :)
 
Uitspraak van DJ ArmenianBoy op woensdag 27 januari 2010 om 19:10:
filmpje Dancing Inmates - Michael jackson's This is It

Wow echt kicke!
Uitspraak van Jones op woensdag 27 januari 2010 om 19:48:
dat is Umek - Gatex natuurlijk!

Ja oké die is ook lekker ,maar dat vind ik 1 van de beste haha


Uitspraak van Jones op woensdag 27 januari 2010 om 19:48:
Wel zeer vette track van Picotto...:yes:

Hopelijk draait ie hem 6 feb ook in het Klokgebouw. Zo niet ekkes nun GROOTE VUURBAL erop denk. BAM!


Uitspraak van MCMalcolMX op woensdag 27 januari 2010 om 19:28:
maar fifa 99 kan ook nog haha want daar zat die schijnbaar ook in

Volgens mij ook. Maar van 99 heb ik niet echt een nummer die ik onthouden heb. 2000 weer wel want daar zat Flight 643 weer in haha
laatste aanpassing
Assen wil geluidsgaranties feesten TT Hall

Ja, jaag alle organisaties die net beginnen in de TT-Hall maar meteen weer weg :bye:
Fifa
98 was deze togh?

wel vet nr btw;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Kleine Bartje:P op woensdag 27 januari 2010 om 20:26:
Fifa 98

Hoorde dat nummer in een zweedse kroeg in spanje afgelopen zomer...
ging een partij los, geweldig haha :P
Dit nummer hoorde ik in de eerste game die ooit gekocht had en ik weet zeker dat vele andere net als ik bij het horen van dat nummer aan Fifa 98 denken.

Ik had het nummer nog niet gehoord maar wist wel dat het deze Moest zijn :lol:

vet nr! (Y)
 
· De ontdek je plekje quiz

muziek centrum de schaaf! Leeuwarden
Zaterdag 29 April 2006
Uptempo · Queensday Rave
laatste aanpassing


Herinnerd mij aan 99 :P
muziek centrum de schaaf! Leeuwarden
Zaterdag 29 April 2006
Uptempo · Queensday Rave
saaie knip deze keer
Artiest {SHOWLIST artist 53030, 101755, 39843}
Dit nummer hoorde ik in de eerste game die ooit gekocht had en ik weet zeker dat vele andere net als ik bij het horen van dat nummer aan Fifa 98 denken.

:respect:

Uitspraak van Bartjuuhh op woensdag 27 januari 2010 om 21:09:
Herinnerd mij aan 99 :P

Oh, ik dacht ook altijd dat et van 98 was :D
laatste aanpassing
filmpje is goddelijk :o (y)
Uitspraak van DJ ArmenianBoy op woensdag 27 januari 2010 om 19:10:
filmpje Dancing Inmates - Michael jackson's This is It

Al is die eerste groep uiteraard een groep professionele dansers, want dat leer je echt niet 'eventjes'. Zo te zien die grote groep die erbij komt niet.

Hoe dan ook, super vet!
knips worden steeds saaier :nocheer:
laatste aanpassing
filmpje is niet echt boeient vind deze beter
http://www.dumpert.nl/mediabase/793061/6bb499ca/ondertussen_op_de_kazerne.html
weet iemand als deze ook op youtube staat (pm me ff met link thanks)
Filmpje

Hoe vet!


MC Rage - Fuck The Macarena

die tijd weet ik nog wel hahah... in groep 8 effe hakkuh in de klas ;-)

Mauro Picotto & Fatboy Slim! :respect:

Komodo en proximus waren ook zo vet van Mauro!

en van Fatboy - Right here, Right now!

Leuke knip deze maand!
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Wat zou je graag anders zien op flock?
Ik zou graag meer kleurtjes willen zien, de mogelijkheden om je profiel wat mooier te maken laten te wensen over..

Dan ga je maar naar Hyves.. :[
The R3bels - Keep the Rythm

heerlijk nummer idd :lief:
Fuck the macarena!!

Mijn 1e singeltje:lief:
Artiest {SHOWLIST artist 11802, 16036}
Dit nummer hoorde ik in de eerste game die ooit gekocht had en ik weet zeker dat vele andere net als ik bij het horen van dat nummer aan Fifa 98 denken


Mij niet... hij doet mij aan Fifa '99 denken ;)

Fifa 98 had Blur - Song 2 als soundtrack
Uitspraak van Pascal [ Outrage ] op woensdag 27 januari 2010 om 22:42:
Fifa 98 had Blur - Song 2

Ja die ook natuurlijk. Schoot mij ook pas gister binnen. Maargoed Dit nummertje blijft ook lekker toch? :P
Fatboy Slim :respect:
Micheal Prison :respect:

Top knip!!(Y)

Uitspraak van Kleine Bartje:P op woensdag 27 januari 2010 om 20:26:
98 was deze togh?

wel vet nr btw

Blur-woohoo:P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Lynn!! op woensdag 27 januari 2010 om 22:42:
Fuck the macarena!!

blijft goed :)
ChristenUnie wil 'oorbehoedsmiddelen'

goed idee! op de wat rare naam na dan :S

afgelopen zaterdag op bkjn ook opzoek gegaan naar oordoppen, nergens kunnen vinden! nu nog steeds last van mijn oren.. :(
Whaha, Mare, meningsverschil bij Hard Bass opmerkingen :roflol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Neptunes_23 op woensdag 27 januari 2010 om 22:09:
Leuke knip deze maand!

de knip komt wekelijks ;)
iedere woensdag om 19.00 uur
Filmpje een politieke stunt voor Kim jong-il? :nocheer:

Heel 2010 wordt een campagne gevoerd die als doel heeft secondary ticketing tegen te gaan. Onder de noemer Weet Waar Je Koopt wordt consumenten duidelijk gemaakt waar ze officiële kaarten kunnen kopen.

denk dat de meeste wel weten waar je officiele kaarten kunt kopen,... het gaat er meer om dat bedrijven partij ladingen kaarten opkopen en tegen woekerprijzen door verkopen :/
beetje jammer dat deze campange weer handen vol geld heeft gekost om een consument te informeren, terwijl ze beter het geld hadden kunnen gebruiken om het probleem aan te pakken:\
laatste aanpassing
 
Je hebt gestemd, jouw keuze was: ":no: het kan me niet koud genoeg zijn"

Brrrr wat was het koud de afgelopen dagen :nocheer:

koud? heerlijk weer juist b) van mij mag het zo blijven b)

leuke knip weer :)
laatste aanpassing
Knap meisje in de KNIP! :bloos: Gelijk ook een vraagje voor d'r uit interesse: welk nummer was dat dan dat ze draaiden op In Qontrol Mare? :)
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 28 januari 2010 om 09:30:
welk nummer was dat dan dat ze draaiden op In Qontrol Mare?

:jaja: Dat wil ik ook wel weten :D

Van dat schans plaatje krijg ik spontaan knikkende knieeen! :S
 
Filmpje MJ :respect:
Uitspraak van Pascal [ Outrage ] op woensdag 27 januari 2010 om 22:42:
Mij niet... hij doet mij aan Fifa '99 denken

Mij ook, en dan van bierhoff maakte ik altijd mezelf hehe (H)

Mooie tijd, met feyenoord op wereldniveau de championsleague winnen :D

Altijd Q-Q doen om iemand voorbij te gaan.. Eeerst trucje en daarna de laatste man ombeuken. Werd nooit bestrafd :D:lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 28 januari 2010 om 09:30:
Knap meisje in de KNIP! Gelijk ook een vraagje voor d'r uit interesse: welk nummer was dat dan dat ze draaiden op In Qontrol Mare?

D-Block & S-Te-Fan - Kingdom
Was toen zeer mooi setje, vet dat je er staat Mare
Hey everybody :) :bye:

Uitspraak van Sten1990 op woensdag 27 januari 2010 om 23:47:
Whaha, Mare, meningsverschil bij Hard Bass opmerkingen

:lol: Ik kan het me niet echt meer herinneren maar je post wel onder veel feestjes een comment, aangezien dat zo ongeveer het enige is wat ik lees kom ik jou gewoon regelmatig tegen(f)

Uitspraak van [SF] Karel's ½ :bier: op woensdag 27 januari 2010 om 22:26:
Dan ga je maar naar Hyves..

:z Niemand heeft het hier over hyves hoor. Gewoon iets meer kleur, that's all!

Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 28 januari 2010 om 09:30:
Knap meisje in de KNIP! Gelijk ook een vraagje voor d'r uit interesse: welk nummer was dat dan dat ze draaiden op In Qontrol Mare?

Tnx :) Maarten heeft hierboven je vraag al beantwoord. Was echt superleuk om te doen :yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van Many More op donderdag 28 januari 2010 om 11:50:
D-Block & S-Te-Fan - Kingdom

Zeer slap aftreksel van the Stunned Guys... pfffftttt
Uitspraak van oMENLaU op donderdag 28 januari 2010 om 13:00:
Zeer slap aftreksel van the Stunned Guys... pfffftttt

Jaloers?:D
Joehoe Mare :bye:

De laatste weken alleen maar bekenden in de knip, moet ik nu ook :P

By the way, ik vind dit een van de leukste knip uitvoeringen ooit :cheer:

Bij weekend :woop: XQlusive here we come :bounce:

Dancing inmates en Tiger Woods filmpjes :respect: & :roflol:
Artiest Imil
Uitspraak van Jordies op donderdag 28 januari 2010 om 13:53:
Jaloers?

Wat heeft dat met jaloezie te maken?
Is toch gewoon zo
Uitspraak van oMENLaU op donderdag 28 januari 2010 om 13:00:
Zeer slap aftreksel van the Stunned Guys... pfffftttt

Die hebben we ook al 100x gehoord :rot:
Uitspraak van Imil op donderdag 28 januari 2010 om 15:22:
Wat heeft dat met jaloezie te maken? Is toch gewoon zo

Een hardstyle met een hardcore plaat vergelijken slaat zoiezo als een :banana: op een drumstel
Uitspraak van bl@nco op donderdag 28 januari 2010 om 14:09:
Bij weekend XQlusive here we come

Wordt weer vet maat :D
Uitspraak van Pascal [ Outrage ] op woensdag 27 januari 2010 om 22:42:
Mij niet... hij doet mij aan Fifa '99 denken ;)

Fifa 98 had Blur - Song 2 als soundtrack

En fifa had nog dat geniale zaalvoetbal :D
omg fifa 98....

mijn eerste en laatste voetbalspelletje op de playstation 2
te gek!
 
Uitspraak van Jordies op donderdag 28 januari 2010 om 16:01:
Een hardstyle met een hardcore plaat vergelijken slaat zoiezo als een :banana: op een drumstel

doe je oogkleppen anders ff af..
Uitspraak van Jeffersonnn op donderdag 28 januari 2010 om 17:53:
Fifa 98 had Blur - Song 2 als soundtrack

idd

die fatboy slim plaat is zelfs volgens mij van geen een fifa de sound track geweest.

blur 2 was van fifa 98

check:

http://en.wikipedia.org/wiki/Song_2
laatste aanpassing
Uitspraak van Mare * (L) op donderdag 28 januari 2010 om 12:02:
Tnx Maarten heeft hierboven je vraag al beantwoord. Was echt superleuk om te doen

Gaaf zeg! Was mooi ingezongen. Hey maar als je dat leuk vond om te doen waarom ga je daar niet verder mee? Artiesten kunnen altijd vocalisten gebruiken. En met Steef en Died op je cv moet dat toch wel goedkomen. Ken ook nog wel wat upcoming talents die vocalisten zoeken. ;)
Uitspraak van bl@nco op donderdag 28 januari 2010 om 14:09:
De laatste weken alleen maar bekenden in de knip, moet ik nu ook :P

ken jou niet hoor :lol:
 
Sjeep kan niet vloppeng :lol:

Fifa 98 respect
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Dit nummer hoorde ik in de eerste game die ooit gekocht had en ik weet zeker dat vele andere net als ik bij het horen van dat nummer aan Fifa 98 denken.

Zeker wel!!!
Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 28 januari 2010 om 19:45:
Ken ook nog wel wat upcoming talents die vocalisten zoeken.

ik zou zeggen doen Mare,proberen kan geen kwaad :flower:
Brrrr wat was het koud de afgelopen dagen

Stel je niet zo aan jeuh....

:/
 
Uitspraak van DJ ArmenianBoy op woensdag 27 januari 2010 om 19:10:
Dancing Inmates - Michael jackson's This is It

post er niemand even de filmpjes waarin ze repeteren?
Werkzaam bij OPP
Artiest Djordies
Uitspraak van Lobin op woensdag 27 januari 2010 om 19:29:
Mare!!!!!

Uitspraak van Joyceke :) op woensdag 27 januari 2010 om 19:46:
Mare !
Tot zaterdag meid! Kep er zin in

Uitspraak van verwijderd op woensdag 27 januari 2010 om 20:00:
Mare in de knip

gezellig knipje weer

Uitspraak van Stefanovic b) op woensdag 27 januari 2010 om 21:41:
Mare

Uitspraak van Sten1990 op woensdag 27 januari 2010 om 23:47:
Whaha, Mare, meningsverschil bij Hard Bass opmerkingen

Uitspraak van Wackiejacky op donderdag 28 januari 2010 om 09:30:
Knap meisje in de KNIP! Gelijk ook een vraagje voor d'r uit interesse: welk nummer was dat dan dat ze draaiden op In Qontrol Mare?

Uitspraak van bl@nco op donderdag 28 januari 2010 om 14:09:
Joehoe Mare

WAT EEN LEKKERDING IN DE KNIP :D
Fatboy Slim :cheer: :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Jordies op donderdag 28 januari 2010 om 13:53:
Uitspraak van oMENLaU op donderdag 28 januari 2010 om 13:00:
Zeer slap aftreksel van the Stunned Guys... pfffftttt
quote:Jaloers?:D

Ik ben er ook niet zo een fan van...Dan hoef je toch niet meteen jaloers te zijn? Stunned Guys mi piace die piu!

En die chinees: wtf! Is nie goed nie:nocheer:

Column was het leukste(Y)
laatste aanpassing
De FHM-buurmeisjes verkiezing 2010 is weer van start gegaan:

Ik vraag jullie om te stemmen op Blondie, als volgt:
beoordeel haar met 5 sterren op:
http://www.bm2010.nl/buurmeisjes/Blondie.html

OF/EN:

sms BM Blondie naar 2211
0,90 cent P.O.B:

Bedankt!