Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz Muzik tweemaandelijks in Panama

anoniem gepubliceerd op
Platenlabel Sneakerz MUZIK brengt niet alleen toonaangevende housetracks en –albums uit. Ook worden er Sneakerz MUZIK feesten georganiseerd, waar de producers van de toekomst de dj booth betreden. Dit jaar doet grote broer Sneakerz een klein stapje terug om ruimte te bieden Sneakerz MUZIK. Minder gevestigde dj-namen; meer upcoming talent. Dat is wat er in Club Panama (Amsterdam) om de maand op de tweede zaterdag van de maand verwacht kan worden. Zaterdag 9 januari gaat Sneakerz MUZIK om 23.00 uur van start met in het Theater: Baggi Begovic, Nicky Romero, Franky Rizardo, Mell Tierra en in de Studio dj/producers DJ Rockid en Jaimie Fanatic.

Theater: Sneakerz MUZIK
Headliner Baggi Begovic is al een tijdje onderdeel van het Sneakerz team en ook de naam Franky Rizardo is de kenners niet onbekend. Mell Tierra en Nicky Romero maken zaterdag 9 januari hun Sneakerz MUZIK debuut in club Panama; op het label zijn ze daarentegen al een tijdje lekker bezig. Vandaar ook dat ze nu gevraagd zijn om te draaien in de hoofdzaal, het Panama Theater! Remixen van Mell Tierra, zoals 'Get This' van Carl Tricks en 'Lift U Up' van Melvin Reese vs. Sunnery James & Ryan Marciano, vielen goed in de smaak. Momenteel werkt Mell (samen met Disfunktion en andere artiesten) aan een flink aantal nieuwe releases en producties.

Rising star Nicky Romero heeft net een release gedaan op Sneakerz MUZIK; zijn plaat 'It's Me Bitches' werd internationaal goed ontvangen. Het bijbehorende remixenpakket volgt begin 2010. Nicky heeft een remake gemaakt van Groove Armada's classic 'My Friend'. Leuk feitje is dat de vocalen opnieuw zijn ingezongen door de zangeres die destijds ook het origineel inzong. Inmiddels heeft de plaat al full support van Tiësto, Axwell, Fedde le Grand en belooft het de Miami hit van 2010 te worden. Voorproeven kan zaterdag 9 januari in Panama!

Studio: Foktop!
De Panama Studio is deze avond het domein DJ Rockid, die hij samen met de beats van Jaimie Fanatic en vocalen van Dan Stezo ongekend gaat rocken. Dit wordt het jaar van DJ Rockid: Foktop! - zijn partyconcept en platenlabel - slaat de vleugels uit over Nederland. Zo doet hij vrijdagnacht 8 januari een Foktop! fuif in de Sugar Factory (Amsterdam) en er staan een aantal sterke releases op stapel. Solo, maar ook samen met zijn productiepartner Jaimie Fanatic werkt hij hard aan nieuwe producties. DJ Rockid invites Jaimie Fanatic: tijdens Sneakerz MUZIK op 9 januari zorgen de heren live voor maximale energie op de dansvloer. Het is fidget wat de klok slaat tijdens Foktop!, een stijl die omschreven kan worden als een mengelmoes van house, hiphop, electro, breakbeat, garage en baile funk, vermengd in moddervette platen die gewoon lekker swingen.

DJ Rockid staat bekend als een vingervlugge mixmeester met een wereldwijde platenkeuze; zowel in de clubs als in de studio. Dat is te horen aan zijn mix die hij maakte voor de drie discs tellende cd-box 'Sneakerz MUZIK Winter Sessions'. Maar liefst elf keer prijkt zijn naam op de hoes van de bonus cd die hij voor zijn rekening nam. De andere twee schijven van deze box zijn samengesteld en gemixt door Sneakerz MUZIK collega's Groovenatics en Carl Tricks. Dit verzamelpakket verfrissende mixcompilaties is o.a. verkrijgbaar via Bol.com. Prima materiaal om lekker in de stemming te komen voor een stapavond Sneakerz MUZIK in Panama!

Om alvast in de agenda te zetten: Sneakerz MUZIK zaterdagen in Panama na 9 januari zijn 13 maart en 8 mei. Kaarten in de voorverkoop bedragen 10 euro, tickets aan de deur kosten 15 euro. Blijf op de hoogte van alle updates rondom Sneakerz MUZIK: check de website www.sneakerzmuzik.nl.

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Alleen maar beter deze feesten
hoe meer hoe beter