Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 9 januari Night of the dj's
TNT New Years Edition

gepubliceerd door , op
Zaterdag 9 januari Night of the dj's
18 december 2009
FeestNight of the Dj's · New Years Edition
Datumzaterdag 9 januari 2010
LocatieTakens
Wat zeg je? Je hebt met oud & nieuw al genoeg explosies gezien? De oplettende lezer en hardstyle-kenner bij uitstek weet natuurlijk dat in bovenstaande titel het woordje ‘TNT’ niet staat voor een zeer ontvlambaar goedje uit China. Ooooh no…… Waar het dan wel voor staat?

Technoboy
Om het nieuwe jaar nu eens echt ‘knallend’ te beginnen trapt Takens af met een ubervette editie van Night of the Dj’s. Een editie die letterlijk over de landsgrenzen heen gaat. Het Italiaanse wonderkind Technoboy zet namelijk al zijn Nieuwjaarsverplichtingen overboord om zo op 9 januari 2010 zijn eerste performance voor dat jaar in Takens te komen doen. Degene die deze hardstyle virtuoos al eens aan het werk heeft gezien weet dat hij niet rust voordat de laatste volgevreten oliebolleneter alle overtollige kilo’s er af heeft gerost. Stilstaan is simpelweg geen optie wanneer Cristiano Giusberti, alias Technoboy, achter ‘the wheels of steel’ stapt. Maar… Technoboy komt deze keer niet alleen…

TNT
Cristiano Giusberti & Antonio Donà stonden met TNT aan de wieg het wereldwijde hardstyle succes. Al in de beginjaren van dit decennium kwamen krakers als First Match, Ti Ta TNT en Freakuency van hun hand. Ook hun laatste knaller uit 2009, Double Dutch Darkies, vindt nog steeds moeiteloos de weg naar de betere dansvloeren over de gehele wereld. Takens heeft de primeur op 9 januari aanstaande, want ondanks de vele duizenden verkochte platen is het voor het eerst dat TNT een live performance weggeeft in Nederland! Ook zal Antonio Donà, solo beter bekend als Tuneboy, in zijn eentje achter de draaitafels duiken voor een meer dan puik setje.

Natuurlijk zijn de vertrouwde residents Mc-Coy en Bird ook weer van de partij om met jou het nieuwe jaar in te luiden! De spreekstalmeester voor deze avond is niemand minder dan MC V. LJ Mister Wizard en VJ Dinkey Toy en zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat ook het visuele gedeelte tijdens de eerste editie van Night of the Dj’s tip top in orde is!

Dus… voor het geval dat je dacht dat Takens het nieuwe jaar rustig in zou luiden… Eh no way!
See you @ Night of the dj’s!

9 opmerkingen

 
9 januai

Wat zeg je?

9 januai
 
Ik zeg goed bezig Marrie ;)
 
TnT (L)
 
die TNT'ers gaan doordeweeks van gleuf naar fleuf?

Wat een uber overdreven slijmerig persbericht zeg :dood:

verkochten

verkochte
 
I will be there :D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 januari 2010 om 04:38:
Ik zeg goed bezig Marrie ;)

zijn toch geen tijden meer :o