Partyflock
 
­ Nederland

Escape NYE met Sunnery James en Ryan Marciano en Prok & Fitch

gepubliceerd door , op
Escape NYE met Sunnery James en Ryan Marciano en Prok & Fitch
26 december 2009
2009 wordt knallend afgesloten op donderdag 31 december. Tijdens de Escape New Years Eve 09-10 Bash worden Escape club, Escape Delux en Escape Studio allemaal geopend. Dit betekent één groot feest in hartje Amsterdam!

Qua muziek is er ook uitgepakt, niemand minder dan Toolroom helden Prok & Fitch worden uit Engeland ingevlogen. Deze twee topproducers uit Engeland scoren hit na remix, en jocks als Roger Sanchez en Erick Morillo draaien hun trackse grijs. Hun remixes scoorden meerdere top 10 noteringen in Engeland en ze werken samen met artiesten als Kid Massive, Utah Saints, Freemasons, Seamus Haji, Kraak & Smaak en Funkagenda.

Hier zie je ze live in Amnesia op Ibiza tijdens Roger Sanchez' Stealth party een feest bouwen:

Check hier hun tracks Rightdown & Freakshow en hun live mix vanuit São Paulo: http://soundcloud.com/prokfitch en www.myspace.com/prokfitch Ook Holland's populairste duo is erbij in Escape. Na hun lancering van Amazone Project afgelopen weekend tijdens Dirty Dutch zijn ze niet meer te stoppen! Want op zaterdag 27 februari knallen ze met dit project de Heineken Music Hall in. Verwacht een pompende sound met zwoele Zuid Amerikaanse invloeden. Dat wordt een lange en hete oudejaarsnacht, gegarandeerd!

De avond wordt afgetopt met de Bingo Players (Defected) die wereldwijd hoge ogen gooien met hun producties. Aangevuld met residents Raymundo en Frederik Abas en in de deLux zaal de eclectic sounds van crowdpleasers Lars Vegas, Rubywax, Joshua Walter, Danney Canova, Wiebthroat en Martino Rosso betekent dit maar één ding: feest! En dit allemaal in de meest bekende club van Nederland, de Escape! Deze locatie aan het bruisende en vorige week totaal vernieuwde Rembrandtplein, midden in het hart van Amsterdam, staat gelijk aan kwaliteit: het grootste indoor led scherm van Europa, dikke licht en video shows, entertainment en een perfecte VIP. Een perfecte afsluiting van 2009 en ideaal begin van 2010!

Wil je voorafgaand aan dit NYE spektakel nog lekker genieten van een 4-gangen diner in Escape Caffé? Bestel dan het NYE Diner arrangement. Na afloop van dit heerlijke diner drink je een glaasje Prosecco in de Escape Lounge en je krijgt dan ook een bandje voor VIP-entree in Escape Club. Dit arrangement kost 90 euro per persoon en is online te reserveren op www.escape.nl Er zijn ook een viertal andere luxe VIP arrangementen beschikbaar, check voor de beschikbaarheid en invulling hiervan www.escape.nl