Partyflock
 

Phaser, the NYE rave
Nieuwjaarstradities in Reusel

gepubliceerd door , op
Zodra het jaar 2010 slechts enkele minuten oud is, opent partycentrum de De Vrachtkar in Reusel zijn deuren. Voor de achtste keer op een rij wordt hier door velen het eerste feest van het jaar gevierd. De vorige zeven edities waren druk bezocht, met zo’n 650 tot 950 bezoekers. Ook voor dit jaar zijn de verwachtingen weer hoog gespannen. De organisatie heeft me gevraagd om, als vaste bezoeker, de mensen al vast warm te maken voor editie acht van hét nieuwjaarsfeest van de regio: Phaser. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om een clichéverhaal over goede voornemens, vuurwerk en oliebollen op te gaan hangen, maar ik vind dat deze nieuwe traditie toch wel even genoemd moet worden. Want voor mij en vele met mij is dit de traditie waar elk jaar weer mee begint: tot vroeg in de ochtend feesten in de Vrachtkar.

Wat staat er dit jaar op het menu?

Natuurlijk zullen de Reuselse helden van Ground Force aanwezig zijn. De mensen uit Reusel e.o. kennen deze kerels inmiddels wel, maar ik voorspel dat hun naam aan het eind van 2010 ook in de rest van het land bekend zal zijn. Let op mijn woorden: 2010 wordt het jaar van Ground Force. Ik heb het geluk gehad dat ik enkele van hun nieuwe producties heb mogen horen, welke binnenkort uitgebracht zullen gaan worden op hun eigen label Excess Records. Laten we hopen dat ze met Nieuwjaar flink wat van deze producties zullen draaien, want geloof me: het klinkt allemaal erg lekker.

Verder zal DJ Bountyhunter al weer voor de derde keer in de geschiedenis met Nieuwjaar in Reusel draaien. Ik kan me nog goed herinneren dat hij de vorige keer (ik geloof dat het in 2007 was) in de verkeerde zaal stond te draaien. :lol: Terwijl honderden feestvierders in de grote zaal stonden te wachten, stond Bountyhunter voor maximaal tien mensen te draaien in 't Vrachtje, de disco van partycentrum de vrachtkar die dat jaar ingericht was als chill out. Laten we hopen dat iemand hem dit jaar bij de artiesteningang op wacht en hem rechtstreeks naar de grote zaal brengt, zodat we geen minuut van zijn kippenvel-early hoeven te missen. Ook geen onbekende is DJ Dazzler. Tegenwoordig voornamelijk bekend als één van de gezichten van Evil Activities. Maar de ouderen onder ons kennen hem zeker ook nog omdat hij jaren lang als resident in The The Wall draaide, een club in Weelde, net iets over de grens bij Reusel. Knallen gegarandeerd met Dazzler.

Het geheel wordt aangevuld met een flinke dosis regionaal talent. Zo is Troubleboy de laatste tijd steeds vaker van de partij op feestjes in Reusel en Veldhoven. Mente is al jaren een vaste kracht op de feesten van Phaser, en de gasten van Soulrage maken de line up rond.
Dus zodra de klok twaalf keer heeft geslagen sla je je champagne achterover, steek je zo snel mogelijk dat sierpakketje af en prop je nog een laatste oliebol naar binnen. Als al die tradities achter de rug zijn, staat de nieuwe traditie al weer op je te wachten.

Tot ziens op Phaser.

2 opmerkingen

Altijd leuk, nieuwjaar in Reusel.