Partyflock
 
­ Nederland

ClubXO
XOmas

gepubliceerd door , op
ClubXO
19 december 2009
FeestClubXO · XOmas
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatieMarkt15 Site
Zaterdag 26 december(tweede kerstdag) staat er in Markt15 weer een hele dikke ClubXO nacht in de agenda. Een geweldige mogelijkheid om één van de meest druk bezochte avonden in Schagen te voorzien van een nacht vol energieke dance en natuurlijk de relaxte en vooral gezellige XO-sfeer! Deze editie schroeven we de stijl weer een beetje op. Met dj’s als RAM en RAM belooft het ook deze keer weer een waanzinnig spektakel te worden. De entree is gratis!

Cor Fijneman geldt vandaag de dag nog steeds als één van de allergrootste trance dj's in Nederland. Heeft de hele wereld gezien en komt nog steeds overal. Zijn muzikale inspiraties van de afgelopen twee jaar hebben er voor gezorgd dat hij een veelzijdig discografie achter zijn naam heeft staan. Een bijzondere diversiteit aan elektronische dansplaten zijn er uit voort gevloeid. Cor zal deze avond de ultra moderne tech-house in combinatie met de wat diepere progressieve trance sounds door het dikke geluid van Markt15 pompen. Hij zal er dan ook geen moeite mee hebben ClubXO naar hogere sferen te brengen.

RAM is na zijn break-up als duo Bas & Ram aan een indrukwekkende opmars bezig. Zijn eigen producties gaan momenteel de hele wereld over en hebben full dj-support bij de allergrootsten, John O'Callaghan, Sean Tyas, Ferry Corsten, Tiësto en Armin van Buuren. Waarbij laatst genoemde, in zijn wereldberoemde radioprogramma 'A State Of Trance', Ram's laatste track Ramsterdam zelfs betitelde als Best Tune Of The Year Zijn samenwerking met PT Events leverde onlangs een fantastisch toegevoegde waarde in het Nederlandse Clubcircuit op GrotesQue. Kortom RAM is de juiste weg in geslagen en de toekomst ziet er voor hem meer dan zonnig uit. Zijn komst naar Schagen maakt deze ClubXO extra speciaal.

Adam Seller gaat momenteel als een speer en schaart zich tussen Nederlands grootste dj talenten. Hij draait al geruime tijd en er zijn momenteel niet veel clubs meer waar hij nog niet heeft gestaan. Afgelopen jaar heeft hij zelfs een aantal internationale gigs in zijn agenda op mogen nemen. Als medeorganisator van ClubXO staat hij deze editie weer garant voor een avond vol gezelligheid en natuurlijk overheerlijke progressive trance. Narscyo is al jaren een bekend gezicht in de Noord-Hollandse trance scene. Met zijn residenties op ClubXO weet hij het publiek iedere editie weer op verrassende sets te trakteren. Het is al weer een tijdje geleden dat de sympathieke Alkmaarder op zijn eigen feest in de spotlights stond, maar deze avond staat hij er weer!

The_Prophecy Is een goed voorbeeld van een veelzijdige dj. Naast AD&HD, zijn wekelijkse radioshow op CompleetFM, die hij samen met Adam Seller al ruim vier jaar presenteert, is hij iemand die op een geweldig energieke manier een live set neer kan zetten. Soms als de ene helft van AD&HD, maar ook solo weet hij hoe je als dj het publiek moet vermaken! De entree voor dit spektakel is geheel gratis. Een leuke geste van ClubXO, zo rond de kerst! In verband met de kerstdrukte start de avond deze keer pas om 23.00uur, wat inhoudt dat de stoppen er zeker niet voor 5 uur uit springen. De nacht staat volledig in het teken van de kerstgedachte. De entree is daarom helemaal gratis. Ook deze nacht zijn er weer dikke prijzen te winnen. Hou de nieuwsberichten van ClubXO dus goed in de gaten en check de info op www.clubxo.nl

Be part of the most wicked Christmas Vibe this year!

3 opmerkingen

ziet er goed uit (Y) Adam Seller en RAM :cheer:
Artiest Magma
Uitspraak van Stan&Debby op zondag 20 december 2009 om 11:03:
ziet er goed uit Adam Seller en RAM

Helemaal mee eens!!! (Y)(Y)
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Goed bezig vriend!!!