Partyflock
 
­ Nederland

Superbash terug in Enschede

gepubliceerd door , op
Superbash terug in Enschede
18 december 2009
Jaren geleden ontstond het concept SuperBash in discotheek Lunatic te Enschede. Na knallende edities met onder andere Pavo, The Prophet, Isaac en Dano verdween SuperBash even in de koelkast om afgelopen zomer tijdens Freshtival dubbel zo hard terug te komen. In een afgeladen tent draaiden de helden van nu tezamen met de helden van de toekomst het spreekwoordelijke dak eraf. Dit was te merken aan de temperatuur die opliep tot het kookpunt maar tegelijk ook aan het publiek dat zorgde voor een onvergetelijke sfeer. Terwijl het vuurwerk richting de sterren schoot schroefde Zany het tempo het laatste uur op om hardcore te eindigen; voor de organisatie een perfect einde van een perfecte dag. Uiteraard komt SuperBash volgend jaar weer terug op Freshtival in nog grotere vorm maar daarover binnenkort meer.

Op dit moment is het de realiteit dat de mussen bijna dood van het dak vallen en dan niet vanwege de hitte maar wegens het koufront dat Nederland inmiddels is binnen getrokken. Mooie reden om SuperBash indoor voort te zetten, zo dacht de organisatie, Absolutely Fresh. Omdat de lat hoog ligt is er gezocht naar een passende locatie die aan de strenge eisen van het publiek zou voldoen. Met Poppodium Atak lijkt het er sterk op dat deze locatie is gevonden. Voor de mensen die Atak en/of SuperBash niet kennen adviseert de organisatie rekening te houden met belachelijk goed geluid, artiesten die er niet één maar twee schepjes bovenop doen en een publiek dat je niet hoeft uit te leggen hoe er gefeest dient te worden.

Op zaterdag 30 januari zal het zover zijn: dan gaat SuperBash van start met als headliners de mannen die in no-time de top hebben bereikt onder de naam Noisecontrollers. Verder zal the one side of 2-sides beter bekend onder de naam B-Front plaatsnemen achter de decks en zijn ook local hero’s Dualdriven tot op de tanden bewapend met dikke tracks aanwezig. Omdat talent een grote rol speelt binnen het concept is het Nederlands-Deense duo Heatzone aanwezig, onlangs werd hun Prototype EP gelanceerd en zonder twijfel mag aangenomen worden dat deze jongens een veel belovende toekomst voor zich hebben. De avond zal worden geopend door Spana, opbouwend van early-hardstyle naar de hardstyle is de line-up daarmee compleet en belooft het wederom een hete nacht te worden in Enschede.

SuperBash zal beginnen om 22:00 uur op zaterdag 30 januari. De locatie is Poppodium Atak te Enschede. De entree bedraagt 12,50 euro en kaarten zijn enkel aan de deur te koop, om teleurstellingen te voorkomen raadt de organisatie dan ook aan op tijd aanwezig te zijn. Let op: de minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl. Vragen en/of opmerkingen kunnen worden gemaild naar info@absolutelyfresh.nl

3 opmerkingen

Dat gaat dikke knaller worden (H)
Cool :D ff checken!
 
dít word wreed.!