Partyflock
 
­ Nederland

Atmoz keert 23 januari terug in De DansSalon in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Atmoz keert 23 januari terug in De DansSalon in Eindhoven
16 december 2009
Ruim 1000 bezoekers bezochten op 6 november de uitverkochte editie van Atmoz in De Danssalon in Eindhoven. Ruim 300 bezoekers moesten aan de deur teleurgesteld huiswaarts keren omdat er niemand meer binnen paste in De Danssalon. Reden genoeg voor Minority Events om in 2010 terug te keren met dit geslaagde concept. Op 23 januari doen onze succesvolle zuiderburen Nederland weer aan met hun succesvolle concept Atmoz.

Dat 6 november een succes was bleek niet alleen uit de kaartverkoop maar ook uit de overweldigende reacties na afloop van dit feest. Heel ‘dance minded’ Eindhoven was blij dat zij eindelijk weer een plek hadden in Eindhoven die aan hun behoeften kon voldoen in de vorm van een succesvolle clubavond, in dit geval Atmoz. Deze reacties zijn ook het management van De Danssalon niet ontgaan. Hierdoor hebben zij besloten om Minority Events één van de zaterdagavonden toe te kennen om dit succesvolle concept te continueren.

‘Op de vraag waarom het Atmoz concept zo populair is kunnen wij kort en bondig zijn; De Atmoz in zijn oude hoedanigheid was uniek qua sfeer en beleving. Het draaide in de Atmoz puur om de goede muziek en de gemoedelijke sfeer. In de Atmoz had je niet wekelijks andere artiesten inclusief achterban, maar gelijkgestemden die slechts voor 1 ding kwamen; van ’s avonds tot in de vroege morgen feesten. Pat Krimson en zijn dj-team wisten wekelijks de juiste snaar bij het publiek te raken. Daarnaast is, in goed overleg met Pat Krimson, besloten om de dj booth op de dansvloer te positioneren zodat de interactie met de bezoekers optimaal is deze editie’, aldus een woordvoerder van Minority Events.

Naast alle lofzang is er door Minority Events uiteraard ook kritisch naar de eerste editie van Atmoz in De Danssalon gekeken. Op 6 november was De Danssalon in Eindhoven onlangs heropend. De enorme drukte op dit evenement zorgde logistiek voor enkele problemen achter de bar en bij de toiletten. Inmiddels is De Danssalon ruim 3 maanden open en zijn alle kinderziektes in deze locatie verholpen. Minority Events verkoopt voor deze editie slechts 900 kaarten waardoor het door de bezoeker als ‘gezellig druk’ ervaren zal worden. Daarnaast draait het horecateam van De Danssalon op volle sterkte en zijn zij optimaal op elkaar ingewerkt waardoor taferelen zoals op 6 november tot het verleden zullen behoren. De ronde Bar 1 is op aandringen van Minority Events vanaf 23 januari verbouwd en groter gemaakt zodat mensen sneller voorzien kunnen worden van hun drankje. Door middel van deze aanpassingen is Minority Events ervan overtuigd dat deze editie in alle opzichten succesvoller wordt dan de vorige.

Wees slim en koop je kaartje in de voorverkoop want ook deze editie van Atmoz zal uitverkocht gaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.back2paradise.nl, via Paylogic en bij alle vestigingen van Primera in Nederland. Slechts 100 kaarten zullen worden achtergehouden voor de deurverkoop op de avond zelf.

7 opmerkingen

Wordt weer gezellig!
slecht geschreven stuk
 
dat ze dan ook gelijk wat doen aan die sauna temperaturen
echt niet gezond
vorige keer behoorlijk wat mensen die gewoon niet goed werde door de hitte
 
fucking vette shit... heb allemaal die CDs nog... vanaf deel 7 ofzo. Voor mijn tijd qua uitgaan enzo, maar kan dat nu dus in gaan halen :9
Werkzaam bij Danssalon
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 december 2009 om 19:35:
dat ze dan ook gelijk wat doen aan die sauna temperaturen

We doen er alles aan om de puntjes van kritiek van afgelopen editie (november) in januari te voorkomen.