Partyflock
 
­ Nederland

Playground
Bad, Bad Santa

gepubliceerd door , op
Playground
14 december 2009
Op traditioneel misschien wel de saaiste dag van het jaar is de Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam zonder twijfel de beste plek om even te ontvluchten aan alle rituelen als kerstdiners en verplichte bezoekjes. Playground druist namelijk die avond tegen alle principes van de Kerstman in en maakt zich op voor een avondje onvervalst knallen!

Al ruim 6 jaar staan de avonden van Richard Parker en Zomar garant voor vooruitstrevende house en techno en hebben de Playground avonden al menig hoofdstedlijke club gerockt. 25 december zal daar geen uitzondering op zijn getuige de line up die voor deze kersteditie gepland staat.

Wonderboy Arjuna Schiks zag zijn ster dit jaar nog verder rijzen. Wars van alle hokjes rockt deze muzikale duizendpoot door alle opgetrokken muren heen. Met zijn energieke mix van tech-house, house, techno, electro and then some krijgt hij elke dansvloer in vervoering. De extra kerstkilootjes gaan er zo in rap tempo af! Als tweede gast hebben de bad boys van Playground Tim Wolff uitgenodigd. Deze man liep al lang rond in het hoofdstedelijke uitgaanscircuit alvorens hij besloot zelf maar eens de decks te beroeren. Dit ging zo vanzelfsprekend dat succes niet uit kon blijven. In combinatie met de releases van een aantal zeer fijne tracks die werden opgepikt door Koningen als Laurent Garnier, Josh Wink en Steve Rachmad verwierf Tim zeer snel een vast plekje op menig toonaangevend feest. Ook zijn muzikale diversiteit past uitermate goed bij het Playground concept. Dit motto zal op eerste kerstdag met extra kracht worden benadrukt door de Playground residents Richard Parker & Zomar die uiteraard niet op dit feest ontbreken.

In de inmiddels internationaal bekende achterzaal van s’lands meest vooruitstrevende club zullen de beats van Exprezz agency je om de oren vliegen. Founder Stefano Richetta is ook in 2009 zeer druk geweest om zijn eigen stempel te drukken in het Amsterdamse nachtleven. Je kunt vrijwel niet om de Click avonden (georganiseerd in de WesterUnie) heen en al zeker niet om de ADE special in oktober. Ramvol met artiesten van wereldformaat (The Advent, Funk d'Void, Slam, Heiko Laux, The Black Dog etc etc) en dus strak uitverkocht. Vincenzo de Bull, Naald en Draad en Stefano Richetta zullen op eerste kerstdag alle kersthits voor je aan elkaar rijgen teneinde er een doldwaze bedoening van te maken.

De deuren van Studio 80 gaan om 23:00 open en om binnen te komen betaal je €10,= in de voorverkoop (www.studio-80.nl en [url]www.beatfreax.nl[/url]), aan de deur betaal je €12,=

4 opmerkingen

Sterk werk... voetjes van de vloer en gaan... Bin da bei!