Partyflock
 
­ Nederland

Proud 2 be Hardcore naar België

gepubliceerd door , op
Dit concept heeft zich de afgelopen jaren in Duitsland al meerdere keren bewezen. In een aantal regio's in Duitsland zijn enkele opvallende locaties met succes aangedaan. Er is zelfs een hele lijn merchandise en gadgets op de markt welke enorm gewild is. CD releases zullen ook zeker niet uitblijven in de toekomst. Tijd dus om verder te kijken en nu dus ook in België het concept te lanceren.

De organisatie heeft er bewust voor gekozen om het concept in België eerst als tryout in de vorm van een clubavond te lanceren en vervolgens op te bouwen. Dit kan ook niet anders want om dit concept naar een bepaald niveau te tillen is juist vanaf de eerste editie alle inzet en medewerking van de nationale artiesten, talent of upcoming talent, van belang. En dit heeft nu eenmaal tijd nodig want UHM staat erom bekend de talenten en DJ’s die al jaren aan de weg timmeren te ondersteunen. Feit is dat dit concept een betaalbare formule is waarin nationale artiesten, die de hardcore scène altijd een warm hart toedragen en dus trots zijn op 'hun' muziek, de extra aandacht krijgen. Het concept Proud 2 Be hardcore is daarom de perfecte titel om in 1 zin weer te geven waar zij voor staan en dat is gedurende de avond altijd te merken aan de unieke sfeer die ontstaat.

Ghosthouse of Club Proud 2 be Hardcore?
De tryout van de Belgische P2BH zal in de club Ghosthouse, voormalige Baccacio in Halen, plaatsvinden. Op vrijdag 29 januari 2010 zal er voor het eerst echte hardcore door de speakers van deze club klinken. De club beschikt over twee volwaardige areas waarin van 22 uur tot 06 uur hardcore en early rave geprogrammeerd zal worden. Ghosthouse in Halen is heel centraal gelegen in België maar ook voor de Nederlandse liefhebbers uit Limburg en Brabant goed bereikbaar. Natuurlijk staat de organisatie ook hier weer garant voor het geluidsniveau en kwaliteit en zal indien nodig extra PA sets aanvullen!

Na deze tryout worden de mogelijkheden bekeken om 'Club Proud2BeHardcore' maandelijks vast te programmeren in België. De organisatie raadt iedereen dan ook aan om al je vrienden op een originele manier uit te nodigen voor deze unieke gelegenheid. Gebruik hiervoor de speciale ansichtkaart die de komende periode gratis verspreid zal worden of check www.proud2behardcore.eu waar je deze kan downloaden. Tevens kan je je hier binnenkort inschrijven om in aanmerking te komen op een van de volgende Club P2BH een optreden te verzorgen. Een demo is natuurlijk een eerste vereiste. Maar let op: deze inschrijving is alleen voor talenten uit België of de Nederlandse grensstreek.

Line up
Traditiegetrouw voor het concept is er een line up samengesteld van talenten en upcoming dj’s uit België en Nederland aangevuld met een 2 tal internationale toppers en de UHM residents.

Area 1: Proud 2 be Hardcore (Freestyle Hardcore)
Partyraiser
Triax
Kristof
Mr. Sinister
Noize-X
Pita
Evolver
X-treme

Area 2: Proud 2 Be Gabber (Early rave/classics)
The The Darkraver (2h set)
Casper
Early Bastards
The Bad Guys
Madnezz
Da Dreamer
Dynamike

Tickets
Tickets zullen slechts €12,50 ex fee gaan kosten. De voorverkoop zal op 18 december 2009 starten via alle FNAC verkooppunten in België en via de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free record shops in Nederland. Maar wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je e-ticket. Indien de capaciteit het toelaat zal er op 29 januari 2010 ook een avondkassa zijn.

Voor meer informatie over de locatie kijk op www.ghosthouse.be, alle andere informatie over dit evenement is te vinden op www.u-h-m.com of www.proud2behardcore.eu.

12 opmerkingen

Wow Cherrymoon concurrentie !! Maar aanwezig!! Ben benieuwd! :)
Uitspraak van [terror]Neophyte op maandag 14 december 2009 om 11:22:
zou zeer vet zij

Belgium Go haaard :)

Wow Cherrymoon concurrentie

Bwa cherrymoon da Loopt omes nie goe af :) Iedere keer minder en minder volk Waar eindigt zo iet :)
laatste aanpassing
Uitspraak van De Jonge Neven :) op maandag 14 december 2009 om 12:03:
Iedere keer minder en minder volk Waar eindigt zo iet

moeten ze in de CM ma wa betere dj's boeken
Uitspraak van [terror]Neophyte op maandag 14 december 2009 om 15:59:
moeten ze in de CM ma wa betere dj's boeken

Ook al en wa beter geluid en strengers regels op racisme :)

want amaaai asde is rond zie meer withe power dan ne Egte Gabber
Uitspraak van X-X-X-X-L! op maandag 14 december 2009 om 13:17:
27 februari Earthquake in de cherrymoon

da zal dan ook een vn de betere worde :)

UHm doet het altij goe :)
Hmmm Partyraiser, minder boeiend :no:
 
:lol: wat een flyer :lol:
die van rave the 90's en hardcore prophets zijn toch veel mooier?... :bloos: :D
laatste aanpassing