Partyflock
 
­ Nederland

Nonsens!
Van alles en nog niks

gepubliceerd door , op
Nonsens!
9 december 2009
Nonsens!: kletskoek, wartaal, onzin, kul, bullshit. van alles en nog niks!

Wat ga jij doen met oud en nieuw? Ben je gek genoeg en durf je het aan? Kom dan met al je vrienden naar de Adelaar om op een onvergetelijke manier 2010 in te gaan! Niets is te gek, alles is niks en je hoeft je nergens voor te schamen!

Waarom Nonsens!?
Iedereen wil het jaar graag samen afsluiten met familie, vrienden of bekenden. Velen doen dit door een avond flink op stap te gaan. Maar wat vaak een gezellige avond moet worden, mondt uit in een domper; overvolle of uitverkochte kroegen of discotheken, belachelijk hoge entreeprijzen of een dure taxirit naar een evenement in de stad! Hier komt nu verandering in! Voor het eerst wordt er in Boxtel een kwalitatief hoogstaand evenement georganiseerd met een lage entreeprijs en de gezelligste muziek voor ieder wat wils! Daarnaast is het thema en de ambiance ook speciaal voor een gemeente als Boxtel, waar de meeste jongeren niet verder komen dan de standaard kroegen tijdens de jaarwisseling!

Voor deze spectaculaire avond is een zooitje ongeregeld bij elkaar gevonden om er samen met jullie een groot feest van te maken. Je kunt hier de meest uiteenlopende muziek bij verwachten; losgaan op house en classics, meezingen met de grootste 90’s hits, hakkûh op happy hardcore, je favoriete singeltje aanvragen en zelfs de polonaise kun je lopen! Daarbij mag de nodige onzin natuurlijk ook weer niet ontbreken! Dit zijn de artiesten die jullie avond tot een hoogtepunt gaan brengen zijn: Flexmeister F, Renoz, Royal Red, Arie & Bastiaan, Johnny Woo, + Special act. Entertainment is our middle name en van een beetje ranzigheid is de organisatie van Nonsens! ook niet vies. Een Kliko Disco behoort dus ook tot de rariteiten van Nonsens!! Wat dit is? Een dj-booth van kliko’s waar iedereen zijn favoriete en muzikale troep kan aanvragen!

Naast de geweldige deejays die tijdens Nonsens! de sterren van de hemel zullen draaien, krijgen jullie ook de kans je favoriete platen uit te kiezen! Stuur je nonsens top 5 door naar info@dare-events (dance, rock, hardcore, pop, vanalles en nog niks)! Hieruit wordt de Nonsens Top 20 samengesteld die deze avond in een mix ten gehore zal worden gebracht! Zoals op de flyer te lezen is, zal Renoz deze avond voor een ware bommenparade gaan zorgen! Dit houdt in alle klassieke klappers en beukplaten van vroeger! Om alvast in de stemming te komen heeft hij speciaal voor jullie alvast een setje opgenomen die je via deze link kunt downloaden!

De kaartverkoop is hard van start gegaan; de eerste 200 kaarten zijn inmiddels de toonbank over gevlogen, dus koop snel je kaartje als je zeker wilt zijn van een onvergetelijke avond bij Nonsens!! Voor degenen die graag lui zijn, niet nat van de regen willen worden of nooit in het centrum van Boxtel komen, zijn kaartjes te bestellen door hier te klikken! Kaartjes kosten € 7,50 (excl. ticketfee). Iedereen die houdt van shoppen of van wie de printer kapot is kan zijn kaartje vanaf scoren bij La Gare Clothing aan de Stationsstraat 13 in Boxtel. Ook hier zullen de kaartjes 7,50 kosten. Ook op de avond zelf zullen er kaarten aan de deur te verkrijgen zijn (mits Nonsens niet is uitverkocht!). Late beslissers kunnen dus dan ook nog komen genieten van een onvergetelijke avond. Zij betalen ook gewoon de normale prijs van 7,50!

Tijdens Nonsens! geldt er een dresscode. Iedereen mag zich zo onzinnig mogelijk aankleden! Dus zoek de gekste, leukste of lelijkste kleren uit voordat je naar Nonsens! komt! De dresscode is niet verplicht, maar wel leuk als je eraan meedoet!

Graag allemaal tot ziens in de Adelaar tijdens een spetterende jaarwisseling! Nonsens! – Vanalles en nog niks!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:cheers::cheer:
Tof idee!
Helaas (of ja.. Helaas?) zit ik dan in Parijs :bier:
Have fun iedereen..