Partyflock
 

Nightmare
Laatste info & Timetable

gepubliceerd door , op
Nightmare
22 september 2009
Het is zover, het aftellen naar de nieuwe editie van Nightmare is begonnen! Met nog een aantal dagen te gaan kunnen de meeste mensen niet meer wachten tot het eindelijk 5 december is. De opbouw is van start gegaan en in Ahoy wordt nu met bloed, zweet en tranen aan de algehele productie gewerkt. De podia worden opgebouwd, decoratie wordt geperfectioneerd, de geluidsystemen getest en het spectaculaire entertainment wordt alvast geoefend zodat het zeker is dat alles tot in de puntjes geregeld is en er niets meer mis kan gaan wanneer de poorten van Ahoy open gaan voor publiek om tien uur zaterdagavond.

Zodat jullie zelf ook je avond tot in de puntjes kunnen regelen vind je hieronder nog één keer alle belangrijke info op een rijtje, inclusief de timetable.

Timetable
Met drie area's gevuld met de crème de la crème van de hardcore scene is het voor jou belangrijk om te weten wanneer jouw favorieten optreden. Daarom kun je hier alvast de timetable vinden zodat je nu al kunt uitstippelen wanneer je waar aanwezig moet zijn.

Mainstage
22.00 - 23.30 Alex B
23.30 - 00.30 Weapon X
00.30 - 01.30 Predator
01.35 - 02.30 Endymion
02.30 - 03.00 Evil Activities live
03.00 - 04.30 Neophyte vs. Ruffneck
04.30 - 05.00 Angerfist live
05.00 - 06.30 Outblast vs. Tommyknocker
06.30 - 07.30 Neophyte Records Allstars
Hosted by MC Ruffian

Present
22.30 - 00.00 Prolaxx & Outrage
00.00 - 01.00 Meagashira
01.00 - 02.00 Dazzler
02.00 - 02.30 Art of Fighters live
02.30 - 04.00 Nosferatu vs. Ophidian
04.00 - 04.30 Offensive vs. The Hitmen live
04.30 - 05.30 Tha Playah vs. Noize Suppressor
05.30 - 06.30 Partyraiser
Hosted by MC Alee

Early Rave / Oldschool
22.30 - 23.30 Rotterdam Termination Source
23.30 - 00.30 Omar Santana
00.30 - 01.30 Yves Deruyter vs. Bountyhunter
01.30 - 03.00 DJ Kristof vs. DJ Rob & MC Joe
03.00 - 04.30 The Darkraver vs. The Houseviking
04.30 - 06.00 Forze DJ Team
Hosted by MC Chucky & MC Apster

De vierde area
Aan de vierde area wordt hard gewerkt om aan de strenge eisen van de bezoekers te voldoen. In deze area kun je onder het genot van een patatje of een broodje kebab genieten van oude Nightmare beelden. Daarnaast kan jij je zenuwen op de proef stellen in verschillende kermisattracties in het lunapark.



Tickets
Kaarten voor dit evenement kosten €42,50 (ex. fee) te verkrijgen via www.nightmare-indoor.com, www.paylogic.nl en via TicketService (www.ticketservice.nl / 0900 300 1250). Je kunt ook terecht bij de winkels van Mid-Town Rotterdam en Eindhoven, www.midtownshop.nl, Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops. In België kan je terecht bij de FNAC verkooppunten.

In het buitenland zijn er tickets verkrijgbaar via Ticketbank (www.ticketbank.co.uk / 44 1702 306293), Fnac (www.fnac.be) en Eventim (www.eventim.de).

Voor de late beslissers zullen de laatste kaarten verkocht worden aan de poorten van Ahoy, zorg wel dat je er op tijd bij bent om teleurstelling te voorkomen als het evenement uitverkocht blijkt te zijn. Koop geen (e-) tickets van handelaren, de kans bestaat dat dit valse of reeds gebruikte kaarten zijn. Alle kaarten worden bij de ingang gescand en bevatten een unieke barcode die maar één keer gescand kan worden.

Dresscode
Kleding met een racistische of nationalistische ondertoon wordt niet toegelaten. Iedere vorm van racistisch of agressief gedrag zal op geen enkele manier worden getolereerd.

Toegang
De organisatie zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat de bezoekers zo snel en zo probleemloos mogelijk naar binnen kunnen. Zo zullen er extra toegangspoortjes zijn en zal de visitatie binnen in Ahoy plaatsvinden. Er is hier genoeg plaats voor alle wachtende en dus hoeft niemand in de kou of regen te wachten. Zoals altijd wil men alle bezoekers er wel aan herinneren dat hoe vroeger je komt, hoe rustiger de toegang is.

Kluisjes
Tijdens Nightmare zullen er meer dan genoeg kluisjes te huur zijn waarin jij je jas, tas en andere waardevolle bezittingen kan opbergen. Gedurende het hele evenement kun je bij je kluisje om er iets uit te halen of bij te stoppen. Voor de huur van een kluisje betaal je €6 plus een borg van €5 die je terugkrijgt wanneer jij je sleutel weer inlevert. Om er zeker van te zijn dat jij sowieso een kluisje hebt tijdens Nightmare kun je van te voren je kluisje reserveren via: www.lockerbox.nl.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

Parfum & Deo
Deodorant en soortgelijke producten mogen alleen mee als ze in de originele, gesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk, parfumflesjes e.d. mogen Ahoy niet in.

Drugs
De organisatie moet zich conformeren aan het lokale beleid en dat is streng. Zowel soft- als harddrugs zijn verboden. Bij de toegang zal iedereen gefouilleerd worden.

Camera's
Het is toegestaan om je camera mee naar binnen te nemen. Professionele fotocamera's of videocamera's zijn echter niet toegestaan.

Merchandise, Nightmare CD en athem
In Ahoy zullen er naast de foodcourts en vele barpunten, ook een aantal merchandise stands aanwezig zijn waar je terecht kunt voor diverse party-wear, hardcore CD's, party DVD's en natuurlijk de unieke Nightmare merchandise. Ook kun je op diverse plekken de nieuwste Nightmare CD gemixed door Neophyte, Ruffneck, Ophidian en Nosferatu op de kop tikken en kun je het officiële anthem geproduceerd door Nosferatu op vinyl aanschaffen.

DVD opnames
Tijdens deze zeer speciale editie zullen er opnames gemaakt worden voor de Live Registration DVD, die binnenkort verkrijgbaar zal zijn, onder andere bij de welbekende Mid-Town Shops. Dus... zoek de camera en kom in beeld, want dan sta jij na afloop misschien ook samen met je vrienden wel op de DVD!

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Roken
Tijdens dit evenement zullen er speciale rookruimtes aanwezig zijn waarin je rustig je sigaretje kan roken. Buiten deze ruimtes is roken niet toegestaan.

EHBO
Op het terrein is een duidelijk aangegeven EHBO post aanwezig.

Routebeschrijving Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy.

Houdt er rekening mee dat je in Rotterdam een OV-chipkaart nodig hebt om gebruikt te kunnen maken van de bus en metro. Bij de meeste metro stations kun je een wegwerp kaart kopen.

Voor meer informatie over de OV chipkaart of voor alle reisinformatie, check www.9292ov.nl, www.ov-chipkaart.nl of www.ret.nl.

Routebeschrijving Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Neem op de Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg hierna de borden Ahoy.

In je navigatiesysteem kun je het adres Ahoyweg 10, Rotterdam invoeren.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Houdt de A4 aan tot Den Haag. Volg dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neem je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug pak je de de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg je de borden 'Ahoy'.

Vanuit de richting Utrecht
Houdt de A12 aan tot Gouda. Volg dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Houdt de A29 aan richting Rotterdam. Rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Voor de laatste verkeersinfo, check www.bereikbareregiorotterdam.nl.

Parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent €10 voor een uitrijkaart. Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Website
Voor meer info, de trailer, exclusieve interviews met o.a. Neophyte, Ruffneck, Endymion en Tommyknocker en nog veel meer rond dit event, check www.nightmare-indoor.com

72 opmerkingen

Lekker timetable :)Kaartje binnen :D
JAAAAA HELEMAAAL LOOOOOOOS!
 
Zal wel weer een mooi feest worden
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
ontzettend veel zin in deze keer :D
00.30 - 01.30 Predator
01.35 - 02.30 Endymion

Altijd fijn om even pauze te nemen ;)
 
Yess!!! heb er zin in! :cheer:
 
volgens mij ben ik er dit jaar weer niet bij volgend jaar dan............:S:S
Artiest {SHOWLIST artist 11802, 16036}
Hier ook voorbereidingen getroffen voor zaterdag! We gaan er een feestje van maken :D
Iedereen veel plezier! _O_
 
Artiest {SHOWLIST artist 75085, 98443, 58277, 49658}
02.30 - 04.00 Nosferatu vs. Ophidian
04.00 - 04.30 Offensive vs. The Hitmen live
04.30 - 05.30 Tha Playah vs. Noize Suppressor
05.30 - 06.30 Partyraiser

:respect:
dikke time table en jaja we hebben er weer dikke zin in :)
is dit keer er ook niet bij :'(:'( kut geld ook altijd
 
Artiest Xim
Gelukkig geen kaartje gekocht.
Ik wou heen gaan voor Omar Santana.
Maarja wat een kut tijd heeft hij gekregen:O

Verder ziet de timetable er wel netjes uit.
04.30 - 05.00 Angerfist live
05.00 - 06.30 Outblast vs. Tommyknocker
06.30 - 07.30 Neophyte Records Allstars

GAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPP!!!! mainstage is echtt om te huilen
alleen ruffneck en neophyte lijkt me wel leuk, verder word het daar de helft van de tijd stilstaan en je aansteker in de lcuht houden

the present area is daarintegen echt megadik!! :D
ik twijfel nog steeds, ligt aan mn loon morgen haha
Uitspraak van actief op donderdag 3 december 2009 om 12:54:
Ophidian

:respect:
partyraiser als afsluiter in de present !!! dat word knallen :D!!
23.30 - 00.30 Omar Santana
00.00 - 01.30 Yves Deruyter vs. Bountyhunter


Gaan ze met zn 3-en draaien? :lol:
Artiest Cruda
Uitspraak van The Insurgent op donderdag 3 december 2009 om 12:37:
00.30 - 01.30 Predator
01.35 - 02.30 Endymion

Altijd fijn om even pauze te nemen

ben benieuwd wat ze daar gaan doen:P.
zwarte piet zal wel met snoepgoed gaan gooien vrees ik:P
laatste aanpassing
ja dat wordt weer knallen ;)
Uitspraak van Takkie op donderdag 3 december 2009 om 13:49:
ben benieuwd wat ze daar gaan doen:P.
zwarte piet zal wel met snoepgoed gaan gooien vrees ik

Bijna goed gegokt ;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
nee deze skip ik slechte time table

maar iedereen have fun
 
ik haat dat back 2 back gedoe , vaak zitten ze niet op de zelfde lijn kwa keuzes
06.30 - 07.30 Neophyte Records Allstars
:'(
Uitspraak van actief op donderdag 3 december 2009 om 12:54:
02.30 - 04.00 Nosferatu vs. Ophidian

Uitspraak van actief op donderdag 3 december 2009 om 12:54:
04.30 - 05.30 Tha Playah vs. Noize Suppressor

Prima:) Ik ga me wel vermake :) Vind die 2e zaal mooier dan de main! Maar dat geeft niet :D..

Wel jammer dat ns zo laat moet.. Nou ja laat laat.. ik ben dan meestal al beetje moe :lol:
pffff, mag nou wel zaterdag zijn:P ken niet meer wachten
vol gas naar de kk!!:D:bounce:
Pffffffff en de tijd gaat zooowwww langzaam :S Ik wil LOSSSSS :bounce:
Waarschijnlijk heel de nacht present hardcore :bounce:
Zin in !
DVD opnames
Tijdens deze zeer speciale editie zullen er opnames gemaakt worden voor de Live Registration DVD, die binnenkort verkrijgbaar zal zijn, onder andere bij de welbekende Mid-Town Shops. Dus... zoek de camera en kom in beeld, want dan sta jij na afloop misschien ook samen met je vrienden wel op de DVD!

:cheer: Goooo Darioooo
 
dj rob&mc joe jeah:D
VERGEET SINTERKLAAS, WE GAAN OUDERWETS HAKKUH OP PAKJESAVOND!!!!!!!!!!!!
00.00 - 01.00 Meagashira

Al is het vroeg, meteen knallen :D
Dat word kiezen haha!!! area 4 dan maar :P
Uitspraak van flipdog op donderdag 3 december 2009 om 19:22:
00.00 - 01.00 Meagashira

:respect:

word een volgas los feessie weer! :D

heerlijk :jaja:

bis zaterdag!:bounce:
Uitspraak van inactief op donderdag 3 december 2009 om 13:15:
Gelukkig geen kaartje gekocht.

Wij zijn ook blij dat jij er niet bent!
Uitspraak van Da Hardbass op donderdag 3 december 2009 om 20:07:
Uitspraak van :xtc: Maxim:lijn: Early-Freak op donderdag 3 december 2009 om 13:15:
Gelukkig geen kaartje gekocht.

Wij zijn ook blij dat jij er niet bent!

haha, kan toch alleen maar piepen, vroeger zeurde er niemand;-)
Dresscode
Kleding met nationalistische ondertoon wordt niet toegelaten.

Beetje vreemd. Je mag toch wel laten zien uit welk land je komt :S
Vind ik zelf ook leuk als ik naar een feest in het buitenland zou gaan.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 52485, 55752}
Uitspraak van [Eelco} op donderdag 3 december 2009 om 19:22:
ERGEET SINTERKLAAS, WE GAAN OUDERWETS HAKKUH OP PAKJESAVOND!!!!!!!!!!!!

met ze full on ferry forumplaatje ;p
2200-2230 Alex B
2230-2330 Rotterdam Termination Source
2330-0000 Weapon X
0200-0230 Art of Fighters
0230-0300 Evil Activities
0300-0330 Neophyte vs Ruffneck
0330-0400 Nosferatu vs Ophidian
0400-0430 Offensive vs The Hitmen
0430-0500 Forze DJ Team
0500-0530 Tha Playah vs Noize Suppressor
0530-0630 Partyraiser
0630-0730 Neophyte Records Allstars

Heb r zin in :D :bounce:
laatste aanpassing
flink klappen!
heb er zin in :D :cheer: :p :bounce:

wel ffies flyeren maar erna heeeeelemaal los (en ff ervoor :p)

:woepwoep::woepwoep::woepwoep::woepwoep::woepwoep::woepwoep:
laatste aanpassing
0200-0230 Art of Fighters :kwijl:

Hopelijk beginnen ze met The Prodigy:D Net als Dominator:D
Is er een live-uitzending?
 
Uitspraak van eddy terror op donderdag 3 december 2009 om 20:27:
haha, kan toch alleen maar piepen, vroeger zeurde er niemand

Ik piep niet, ik heb een mening;)
lekker lekker:)
Uitspraak van :hyper:Moritz:hyper: op donderdag 3 december 2009 om 20:44:
met ze full on ferry forumplaatje

wil nie lullig doen ofzo, maar volgens mij heeft deze gast een stuk 15 jaar op leeftijd op jou, en al heel wat hardcore brakke morning afters achter de rug....choose your battle friend.
Uitspraak van :hyper:Moritz:hyper: op donderdag 3 december 2009 om 20:44:
met ze full on ferry forumplaatje

gast jij ben bezoeker , ik doe dingen voor die organisatie , zeikerd

is mn
plaatje zo weer goed dan ?

en nogmaals VERGEET FUCKING SINTERWAAS . we GAAN LOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
\
laatste aanpassing
enne flo , bedankt !!!!!!
 
Uitspraak van TerrorBillie-Eelco op donderdag 3 december 2009 om 13:38:
partyraiser als afsluiter in de present !!! dat word knallen !!

ZOWIEZO :D!!!! fucking veel zin in :D
Had een kaartje want zou dit weekend nie naar nightmare kenne dus verkoop ik m'n kaartje ,
En nu ken ik dus tog dus net ff voor de 2de x een kaartje gehaald:D

Heb er zin in!!!!!
Eindelijk weekend..morgen knallen in ahoy!
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van [Eelco} op vrijdag 4 december 2009 om 16:58:
gast jij ben bezoeker , ik doe dingen voor die organisatie , zeikerd

mag je drugz meenemeng?
ik neem 85 pillen mee ken jij niks regeleng bij de security dat ik het mee ken nemeng? krijg je afoe swa

boeksie alvast mang
bladiebla zin an!!
laatste aanpassing
Uitspraak van actief op zaterdag 5 december 2009 om 09:59:
ik neem 85 pillen mee

plak ander ff een brieffie op je voorhoofd dat je het bij je heb....damn...
 
Uitspraak van the beat is Flo_wn op zaterdag 5 december 2009 om 12:05:
plak ander ff een brieffie op je voorhoofd dat je het bij je heb....damn...

kom ik dan zeker binnen?
denk dat het dan wel een twijfel gevalletje is :/
of [ UDC ] Promotor moet ff wat fixeng voor me
Artiest Exomni
what the fuck :S

03.00 - 04.30 Neophyte vs. Ruffneck
02.30 - 04.00 Nosferatu vs. Ophidian

welke moet ik nou kiezen....
wat een mafkees
hahha nou friend , die snoepjes mot je toch echt zelf binne smokkele,, ga ik niet an beginne.
laatste aanpassing
Uitspraak van Exomni op zaterdag 5 december 2009 om 14:30:
03.00 - 04.30 Neophyte vs. Ruffneck

zou ik voor gaan . is een uniek optreden / dus


maarre veel plezier iedereeen
Vanavond :D ff lekker knallen met ze alle ;)
 
Uitspraak van [Eelco} op zaterdag 5 december 2009 om 14:33:
wat een mafkees
hahha nou friend , die snoepjes mot je toch echt zelf binne smokkele,, ga ik niet an beginne.

ahh kom op mang 1x krijg je 20% van de opbrengst
Uitspraak van actief op zaterdag 5 december 2009 om 09:59:
mag je drugz meenemeng?
ik neem 85 pillen mee ken jij niks regeleng bij de security dat ik het mee ken nemeng? krijg je afoe swa

boeksie alvast mang

gast ga nederlands leren man
al dat gezeik met die g op het eind van al je worden
beetje jammer
verder zou ik ook niet zo stoer doen met je pillen verhaal
als je word gepakt lig ik dubbel
stoere man
Uitspraak van actief op zaterdag 5 december 2009 om 15:10:
ahh kom op mang 1x krijg je 20% van de opbrengst

als ik die nou zowiezo van je krijg , heb al genoeg an me hoofd hahahaha
Uitspraak van dj_insanity op zaterdag 5 december 2009 om 19:18:
verder zou ik ook niet zo stoer doen met je pillen verhaal
als je word gepakt lig ik dubbel
stoere man

ja ik ook , maarre das maar onzin , Daar doen we Niet aan , ZUIPEN IS BETER !!!!!!!!!!
nog 2 uur en dan gaat die zooi los ZIN ANNNNNNNNN
laatste aanpassing
 
Uitspraak van dj_insanity op zaterdag 5 december 2009 om 19:18:
gast ga nederlands leren man
al dat gezeik met die g op het eind van al je worden
beetje jammer
verder zou ik ook niet zo stoer doen met je pillen verhaal
als je word gepakt lig ik dubbel
stoere man

doe normaal swa dit is teh way of talking
en sowieso wordt deze swa nooit gepakt doen maak je niet druk G
Hateng is Verlateng