Partyflock
 
­ Nederland

Earthquake
Belgium 2010

gepubliceerd door , op
Earthquake
3 december 2009
FeestEarthquake · Belgium 2010
Datumzaterdag 27 februari 2010
WinactieEarthquake actiegesloten
LocatieCherry Moon Site
In 2007 werd de eerste Belgische editie van dit concept al georganiseerd. Het was destijds het eerste hardcore evenement in deze top locatie na lange tijd stilte. Het werd een onvergetelijk evenement wat velen nog in hun geheugen hebben staan! Nu, bijna drie jaar later, is het concept doorgegroeid met enkele CD/vinyl releases en een festival editie in Duitsland als hoogtepunt.
Sinds enige tijd staat hardcore wekelijks op het hoofdprogramma van de Cherry Moon. UHM kreeg dan ook massaal emailtjes binnen wanneer het concept Earthquake weer naar België zou komen. Reden voor de uitbaters om een van de beste concepten nog eenmaal terug te halen en de onderhandelingen te starten. En met succes. Op zaterdag 27 Februari 2010 zal de Cherry Moon opnieuw uit haar voegen gaan barsten.

Voor deze unieke clubeditie heeft de organisatie gekozen voor een line up waarin een mix van Belgische en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd is in combinatie met een aantal internationale top dj’s. De Present area (main) zal natuurlijk in het teken staan van de hardcore en darkcore in tegenwoordige tijd. De organisatie heeft hiervoor een aantal toppers uit de huidige internationale hardcore scène weten te contracteren. In de History area zullen alleen de echte hardcore klassiekers, classics en early rave sounds te horen zijn. Ook hier heeft de organisatie een aantal exclusieve toppers op dit gebied weten te contracteren. De locatie heeft een uitstekend geluidsysteem, maar de organisatie zal op ‘safe’ spelen en zonodig ook hier extra geluid bij plaatsen. De techniek, lightshow, lasershow, decor en de totale aankleding van de locatie is uniek te noemen. Het zal duidelijk zijn dat ook hier weer talloze decoraties aangebracht zullen worden waarbij er regelmatig entertainment acts worden gepresenteerd.

Tickets
Tickets voor deze club editie zijn voor slechts €17,50 (ex fee) in de voorverkoop te verkrijgen via de Fnac verkooppunten in België en de Ticketonline verkooppunten in Nederland waaronder alle Free Record Shops. De Primera winkels in Nederland zullen ook via het Paylogic systeem tickets verkopen. Tevens zullen enkele vaste verkoopadressen in België en Nederland worden voorzien van hardtickets. Het voordeligste is natuurlijk nog altijd je E-Ticket aanschaffen via www.u-h-m.com. De officiële ticketverkoop zal starten op 11 December 2009.

Overige info
  • Er zullen gratis pendelbussen worden ingezet vanaf het Station in Lokeren dat slechts op 3km afstand gelegen is van de Cherry Moon. Meer hierover zal spoedig bekend worden gemaakt.
  • De complete line up van dit evenement zal op 12 December 2009 bekend worden gemaakt.
  • De eerste 50 bezoekers ontvangen een gratis Poster van dit evenement.
  • Tijdens dit evenement zullen er een aantal stands aanwezig zijn waaronder een UHM stand waar je oa Earthquake merchandising en de nieuwste vinyl kan vinden.
  • Via www.earthquake-tour.com kun je de laatste nieuwtjes rondom dit evenement volgen.

16 opmerkingen

 
Cool (H) (Y)
Liever op een grote locatie zoals Ethias Arena, Lotto Arena ,
Uitspraak van Joram op vrijdag 4 december 2009 om 13:15:
Liever op een grote locatie zoals Ethias Arena

Dat zou zeker vet zijn (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
aanwazig ja
 
3 jaar geleden was het een vet feest !! zal het nu weer worden B) aanwezig ;p
De max gewoon ! Tzal wel dak aanwezig zal zijn !
Cherrymoon is ook zeker een vette locatie :D
mmmm vet vet :D mss dat ik langs spring!
Uitspraak van Joram op vrijdag 4 december 2009 om 13:15:
Liever op een grote locatie zoals Ethias Arena, Lotto Arena ,

Je komt uit '89, in dit licht bekeken zullen we je een dergelijke opmerking niet kwalijk nemen. :D
Cherry moon is pure nostalgie :yes:
Zijn weer lekker bezig daar :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2242, 2678}
Artiest {SHOWLIST artist 18251, 44558}
Aanwezig :bounce:
weer een leuk feestje bij op de kalender :P nu de kleine feestjes en hopelijk binnekort weer paar goede grote feestjes derbij :D :bounce: