Partyflock
 
­ Nederland

Extrema viert NYE met Turn up the Bass
Eerste 1000 early housetickets uitverkocht

gepubliceerd door , op
Extrema maakte zojuist bekend dat Turn Up The Bass tijdens Extrema’s Nieuwjaars-event RE:create de oldschool house area voor haar rekening neemt! Met artiesten DJ Jean, T99, Marcello, Super Sampler Sound System van Bart Thimbles en Eindhovens eigen Lady Aïda worden er in de Old School House Area oude house-tijden herleefd. De eerste 1000 Early House-tickets zijn inmiddels al uitverkocht.

Turn Up The Bass bracht de house destijds naar het grote publiek. Begin jaren '90 is Turn Up The Bass bekendgeworden met haar immense populaire verzamel-cd’s voor housey tunes en feesten in tunnels, sporthallen en alle vooraanstaande clubs van het land. Het Turn up the Bass-gevoel past erg goed bij het nieuwe evenement dat Extrema op 31 december groots zal gaan neerzetten. Extrema maakt het tienjarige bestaan van haar nieuwjaarsevenement extra feestelijk met een vernieuwd concept waarin oude en nieuwe house elkaar vinden.

De Turn Up The Bass compilatie-cd’s, waarop de beste dansmuziek van dat moment werd samengebracht, waren begin jaren '90 toonaangevend, zowel in het uitgaansleven als in de gehele muziekwereld. Extrema denkt met een warm hart terug aan die dagen en nodigt Turn Up The Bass daarom uit om in de oldschool House Area eenzelfde sfeer neer te zetten als op hun cd's en feesten. Oude en nieuwe house worden immers samengebracht op Extrema RE:create. House staat centraal in de breedste zin des woords, want house is helemaal terug en overal!

Het jaarthema van 2010 is RE:create. Vooruitgaan door achteruit te kijken. Alles wordt in rap tempo hergebruikt, geleend. In een tijd waar alles al gedaan lijkt te zijn, brengt dat juist interessante, uitdagende ontwikkelingen met zich mee. Extrema wil zich in 2010 focussen op de kansen en mogelijkheden hiervan om zo zichzelf en elkaar opnieuw uit te vinden. Turn Up The Bass brengt de beste house van toen in een hedendaagse, sfeervolle setting en doet dat met verve en passie. Van verzamel-cd's die wekenlang de top 40 domineerden tot de frisse houseparty's voor jonge én oudere liefhebbers van nu; Turn Up The Bass weet zichzelf telkens opnieuw uit te vinden en past daarom perfect in het thema RE:create.

Line-up Turn Up The Bass zaal:

DJ Jean
T99 (live)
Marcello
Super Sampler Sound System ft. Bart Thimbles (live)
Lady Aïda

Naast deze zaal zullen in de Future House onder meer Housequake, Fedde le Grand en Baggi Begovic & René Amesz hun opwachting maken. De bekendste Nederlandse helden van de internationale electrohouse vertegenwoordigen hier de FutureFunk-sound zoals je die gewend bent van Extrema Outdoor! In de New House Area staan jonge sterren als Ricky Rivaro en Quintino klaar om hun nieuwste housetunes door de zaal te laten schallen. Reken maar op veel hoogtepunten!

Extrema's House is de vierde zaal; hier komt iedereen bij elkaar met de Extrema-crew, hun familie en vrienden om samen 2010 te verwelkomen met praatjes en plaatjes van bevriende artiesten en dj’s uit de scene; beginnend met rustige tunes, via techhous en minimal naar techno! In het nieuwe jaar is iedereen overigens na 1'en welkom in het warme Extrema’s House.

Kaarten voor Extrema RE:create kosten €47,-. Via Timoco zijn zowel kaarten bij alle BelCompany-filialen te verkrijgen als online op http://www.extrema.nl/?module=timoco. De eerste 1000 Early House-tickets zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog speciale Extrema RE:create-hotelarrangementen te verkrijgen. Ga voor meer info en de veelbesproken trailer naar de website www.extrema.nl/recreate. Radiozender 3FM de mediapartner van Extrema en zal die nacht live uitzenden vanaf het Klokgebouw in Eindhoven. Hou 3FM de komende weken in de gaten voor speciale acties omtrent Extrema RE:create.

15 opmerkingen

t.u.t.b. altijd leuk :)
KIJK! En dit verandert de zaak! (l)(l)(l) Baalde er flink van dat juist de line-up van deze zaal nog niet bekend was gemaakt maar nu ik dit lees zou dit 'm zomaar eens kunnen worden met NYE! (l) helaas TUTB moeten missen vorig weekend omdat ik op Qlimax moest zijn en vervolgens ook nog eens ziek werd :( dus 'm anders alsnog gemist had, heb nog wat in te halen. En dit is lekker dicht bij huis!


Hier word ik blij van :cheer:
Relax :jaja:
Als ik lees dat Jean 'The Launch' draait op een eerdere editie dan
lijkt me de keuze om hem weer te laten draaien toch echt verkeerd :)
 
3x naar dit feest geweest en 2x vond ik het waardeloos. De locatie is helemaal verkeerd, mensen helemaal van het padje... nee bedankt.. sla deze keer maar over

Extrema moet beter kunnen
 
Slechte line up, mij niet meer gezien!
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Uitspraak van Luxe op vrijdag 27 november 2009 om 19:23:
Als ik lees dat Jean 'The Launch' draait op een eerdere editie dan

En remixen van oude tracks als bijv. die Show me love remix (vorig jaar ofzo?).
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 27 november 2009 om 17:33:
Hier word ik blij van

Ik ken er nog 1 :yes:

Uitspraak van Mike S en Tanya S op vrijdag 27 november 2009 om 22:09:
t u the bass!! vet daar begon t allemaal mee!

:yes: met die vreselijk foute smiley op de cover :D

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 27 november 2009 om 20:52:
Slechte line up, mij niet meer gezien!

Gast...weet je wel wat je zegt? Jean...Marcello....Lady Aida...Bart Thimbles. Helden zijn het....HELDEN! :respect:
En dan heb ik het niet eens over de andere zaal waar Fedde Le Grand (respect!) en HouseQuake (niet het standaard commerciele huppel setje aub, maar laat weer es zien en horen waarom jullie zoooo FOKKING goed zijn) de scepter zwaaien!

Ik ga dit feessie es in de groep gooien. Wie weet krijg ik iedereen zo gek om naar Eindhoven te gaan :D
Uitspraak van DJ Sequence op vrijdag 27 november 2009 om 23:54:
En remixen van oude tracks als bijv. die Show me love remix (vorig jaar ofzo?).

Vorig jaar op TUTB was 'ie volgens mij met z'n kop tegen de muur aangelopen vantevoren ofzo %) :x Dat ging idd helemaal nergens over, draaide 'ie platen van amper een paar jaar oud. Mag aannemen dat dan iets eenmaligs was of dat 'ie niet doorhad op welk feest 'ie stond ofzo. :P
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 27 november 2009 om 20:14:
De locatie is helemaal verkeerd,

nee man klokgebouw is wel super vet!! (Y)

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 27 november 2009 om 20:14:
mensen helemaal van het padje

Uitspraak van Jay Kay op zaterdag 28 november 2009 om 13:04:
Eindhoven

:P
Geen Extrema NYE voor mij meer na vorig jaar. Ik hou het wel bij de outdoor