Partyflock
 
­ Nederland

Ministry of Sound World Tour op NYE in Nederland

gepubliceerd door , op
Ministry of Sound World Tour op NYE in Nederland
19 november 2009
FeestMinistry of Sound · New Years Eve 2010 Site
Datumdonderdag 31 december 2009
WinactieMinistry of Sound actiegesloten
LocatieSoho
The countdown has begun! De World Tour van internationaal clubfenomeen Dimension strijkt met NYE in alle uithoeken van de wereld neer. O.a Hong Kong, Kroatië, en Kaapstad worden aangedaan en met als klap op de vuurpijl; het grootste NYE event van heel Europa in Londen, met deadmau5 en Eric Prydz. Daarnaast maakt Dimension zich op 31 december ook op voor een reis over ons eigen Noordzee kanaal. Het fonkelnieuwe Club Soho in Roermond is het decor voor een magische nacht met als aanvoerders: Paul Deighton en Ricky Rivaro.

Dimension is niet meer weg te denken uit de internationale dance scene en niet alleen toonaangevend als Londonse club, maar ook als platenlabel, radio, TV station en internationaal feestconcept. Van New Dehli en Bangkok tot in Singapore, Taipei, Shanghai en Melbourne. Van een straat carnaval tot een event in een vliegtuig: Dimension geeft meer dan 700 events per jaar. De line-up’s worden gesierd door grootheden als: Roger Sanchez, Sebastian Ingrosso en Pete Tong.

Paul Deighton heeft als Dimension main resident alle uithoeken van de wereld gezien. Hij vertegenwoordigde ’s werelds grootste clubmerk al in Japan, Korea, Marokko, Canada, Ibiza en India. Zijn debuut release ‘Omega 33’ bestormde de DJ Download hitlijst van de 100 beste tech house tracks aller tijden. Ricky Rivaro staat bekend om zijn zwoele, zomerse sound en is hiermee op alle hotspots in en buiten Nederland te horen. Hiernaast timmert hij aan de weg met zijn eigen succesvolle label 'True House Music' dat zoals de naam als zegt, staat voor liefde voor de muziek! Zijn remix van Steve Angello en Sebastian Ingrosso’s ‘Umbrella’ prijkt in vele platentassen.

Zoals Helene di Firenzi het zelf al mooi zegt: “Today I am living my dream” En hoe! Van de iT in Amsterdam met DJ Jean naar ID&T radio en van Mysteryland tot de VIP party’s van Marco Borsato’s “Wit licht” concerten. Deze muzikale kameleon belooft ons deze avond een mix van uplifting, deep, feelgood, soulful, funk, tech, jazz, latin en soms zelfs wat electro”. Daarnaast heffen Ministry of Sound het glas met nachtegaaltje Mavis Acquah, die op het moment furore maakt met haar floorfiller Step By Step, geproduceerd door Gregor Salto en Laidback Luke. Verder maken ook Jayson Miro, Puresang en ND hun opwachting.

Na de stijf uitverkochte ‘Grand Opening’ van Club Soho heeft deze fonkelnieuwe club bewezen hip & happening te zijn. Koop voor een uniek begin van 2010 nu je kaarten via paylogictickets.nl voor 20,- (limited presale; ex fee). Aan de deur zijn er kaarten verkrijgbaar voor 25,- .