Partyflock
 
­ Nederland

Groove op 22 november
Studio 80 gets funky on Sunday

gepubliceerd door , op
Groove op 22 november
19 november 2009
Residents Robert Powlson, Tommy Kornuijt en Jason Lanox live staan zondag de 2tweede van november weer klaar om de zondag in de Studio 80 te voorzien van warme klanken. De speciale acts van deze editie zijn Jethro Angkotta (percussie) en Jack Dan (keys), geheel zonder script zullen beide heren versteld doen staan.

Groove gaat voor de combinatie tussen de altijd goede zondagvibe, lekkere groove, gezellige locatie en de aanvullende input van live artiesten op de dj van dat moment. Natuurlijk is hier het wiel niet opnieuw mee uitgevonden, wel zorgt een avond als deze altijd voor lekkere danspasjes en blije gezichten. De manier waarop de vorige editie Jack Dan zijn publiek bespeelde met de toetsen was fenomenaal. Resident Mr. Rootz is al vanaf dag 1 favoriet, de saxofoon - die het normaal goed doet bij de piemeltjes House – was nog nooit zo in harmonie met Techno. Jethro Angkotta zal deze keer de plaats van Mr. Rootz innemen, met de opkomende sound van bongo’s en percussie in het achterhoofd kan je er op rekenen dat daar op deze editie goed wordt ‘ingespeeld’. Voor de rest is het eigenlijk alleen maar een kwestie van komen en de lijn van de avond volgen.

Groovin’, groovin’, groovin’, rawhide!

Robert PowlsonJason Lanox (live) - Tommy Kornuijt - Jethro Angkotta (percussie) - Jack Dan (keys)

4 opmerkingen

Artiest Jame
klinkt improviserend.......aanrader?
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
JA! ;)
Resident Mr. Rootz is al vanaf dag 1 favoriet, de saxofoon - die het normaal goed doet bij de piemeltjes House – was nog nooit zo in harmonie met Techno.

hahaha :respect: