Partyflock
 
­ Nederland

Thank God it’s Franchise

gepubliceerd door , op
Thank God it’s Franchise
18 november 2009
FeestFranchise · Thank God it's Franchise
Datumzaterdag 26 december 2009
LocatiePaard Site
Op zaterdag 26 december, tweede kerstdag, zal Franchise weer zijn opwachting maken voor een speciale editie in ‘t Paard. Na alle familieaangelegenheden en de nodige culinaire hoogstandjes kan er weer worden ‘gefranchised’! Dit keer is de waslijst aan artiesten wel erg goddelijk; Billy the Klit, Hardwell, Gregor Salto, Shagspeare feat. MC Lady Bee, Jamie Westland, Dani L. Mebius, Kid Kaio, Outsiders, Ziggy Stardust, Boehmer, Don Alexandro, Rico Morello, Issy & MC D-Jay. Het muzikale gezelschap zal garant staan voor een stevig staaltje dansvermaak. Jouw kerst van 2009 krijgt, met deze Franchise editie, de afsluiting die het verdiend!

31 oktober gaven de Franchise koningen de bezoekers al waar voor hun geld tijdens de uitverkochte editie in het Paard. Huilende mensen zonder kaartje voor de deur en een lange rij bleken het gevolg voor de mensen die geen kaarten hadden gekocht in de voorverkoop. Speciaal voor die mensen wordt er een beperkt aantal early bird kaarten tot 1 december verstrekt via de dagkassa van ’t Paard, alle BelCompany winkels, www.timoco.eu en www.paard.nl. Dit aantal beperkte kaarten zijn slechts 8 euro(ex fee) per stuk, wees er dus snel bij! Ook is er speciaal voor kerst gedacht aan de wat glamour loving feestgangers. Deze editie is er namelijk een VIP gedeelte op het balkon van de grote zaal. De decoratie in kerstsfeer en de netjes geklede mensen zorgen voor een echte VIP beleving. En VIP’s wacht natuurlijk niet in een rij om deze speciale editie te betreden. De Grote zaal staat 26 december vol met kwaliteit. Met Gregor Salto als nieuwkomer en de oude bekenden Shagspeare en Lady Bee, heeft de Franchisefamilie een extra stimulans om er een speciale avond van te maken. Na het succes van de vorige, uitverkochte editie staat de kleine zaal wederom geheel in het teken van Fidget House.

Deze kersteditie is er wederom eentje om in je agenda te zetten! Koop de earlybird tickets tot 1 december in de voorverkoop voor €8,- (ex fee) op www.timoco.nl, alle Bel Company Outlets en de dagkassa van ’t Paard, Prinsegracht 12, Den Haag. Als deze kaarten uitverkocht zijn of niet meer verkrijgbaar zijn zal het tarief van €12(ex fee) van toepassing zijn bij dezelfde voorverkoop adressen. Er zullen(indien nog aanwezig) ook kaarten aan de deur te koop zijn voor €16,- (ex fee). Meer info over de kosten en reserveringen van VIP tafels kan er emailcontact opgenomen worden met VIP@fullircle-web.nl.

3 opmerkingen

 
Altijd goed! :D
laatste aanpassing
Als dit geen toppertje wordt dan weet ik het ook niet meer!(h)
Rocking with santaclause!
is een kerstmuts vereist?
dubbel feest joost (Billy The Klit) ook nog eens jarig
te dope voor woorden!