Partyflock
 
­ Nederland

Platinum

gepubliceerd door , op
Platinum
16 november 2009
Na diverse uitverkochte edities in The Zebra (Amsterdam) heeft inCasa in Leiden nu de primeur om Platinum te ontvangen.

Als jij je kunt vinden in de combinatie van House (Latin, Club, Deep, Funky) en Eclectic is Platinum een feest dat je zeker niet kunt en mag missen! Lovebeats, de organisatie achter dit concept, streeft met dit concept naar de perfecte avond, met bijzondere mensen, live acts en een indrukwekkende line up. Ontdek zelf waar Platinum voor staat en laat je overtuigen. Deze eerste editie van Platinum in inCasa zorgt er dan ook voor muziekaal eens goed uit te pakken! De line-up liegt er dan ook niet om. Main acts en big players in de nederlandse Dance Scene zijn o.a. Quintino, Skitzofrenix en Marc Benjamin.

Quintino, deze naam kan je deze zomer niet zijn ontgaan, winnaar van most populair DJ of the North Award, genomineerd voor de TMF awards en deze aanwinst in de scene heeft een nummer 1 hit op zijn naam staan. De alombekende Skitzofrenix heeft niet stilgezeten en onlangs Ghetto House 2.5 uitgebracht! Joel Rene en Edin Ibrahimovic brachten hun eerste solo-E.P. uit: ‘Damn It’. Een knaller waarmee zij direct de aandacht op zich wisten te vestigen. Met een remix van Erick E 's 'The beat is rocking' was een feest compleet. De duidelijke invloeden van dit duo hoor je terug. Korte eclectische ritmes laten de feestgangers binnen de kortste keren zweten. Stijl: Electro, Dirty Dutch en Eclectic dekken de lading wel. Marc Benjamin, born to be a DJ or better said a natural talent behoeft geen introductie, één van nederlands beste en meest gewilde DJ’s.

Eduardo Ramirez & Sebastian Sleebos zijn zeker geen onbekende in Leiden en inmiddels ook allang geen onbekende meer in de dance scene. Met hun diepere techy sound lieten ze o.a. van zich horen tijdens het Loveland ADE event en Lief Festival. Tijdens deze Platinum editie zullen zij een back2back set neerzetten, wat ongetwijfeld zal zorgen voor herkenning bij het Leidse publiek. Hun bootleg van Para Sambar wordt door vele artiesten helemaal grijs gedraaid, we hebben het hier over Brian Chundro & Santos & Santos Suarez. Zij stonden deze zomer op verschillende grote festivals, hun eigen producties zijn zeer geslaagd en het is dus wachten op de grote doorbraak. Onze DJ’s worden deze avond bijgestaan door Frank the Tank ( percussie ) en MC Shiver Kortom… soulful, funky and groove house music with a twist of classics.

Alsof dit alles nog niet genoeg is zal Platinum inCasa voorzien van de nodige decoratie om jouw avond helemaal compleet te maken… It’s time for Platinum! Kaarten voor Platinum zijn à € 7,50 (ex. fee) te koop via www.lovebeats.nl en in alle winkels van Free Record Shop of via www.danssalonincasa.nl en alle Primera winkels. Tickets aan de deur zullen 10,- euro kosten. Echter is het raadzaam om je kaarten in de vvk aan te schaffen om wellicht teleurstelling te voorkomen.

December 5th, 2009 @ inCasa, be there.